O těhotenství bez zdrobnělin a přebytečného nadšení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
24.11.13 17:01

@Peafowl náhodou já si taky šetřím hubnutí až po druhým dítěti :D

• Citovat
  • Upravit
5724
24.11.13 17:03
@nikol.ondrášovka píše:
no nám oba mimísci vyšli hned bez snažení :D

To je trochu trapný, ne? To jsi ani nenakoukla do diskuze snažilek? :mrgreen: No já bohužel taky ne, a už to asi nikdy nezažiju. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
24.11.13 17:03

@Sibyla0 Jj, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.11.13 17:04

@nikol.ondrášovka Tuším, že diskuse byla smazána, zamčena, protože tam byly vulgárnější nebo se do někoho navážely, už přesně nevím. Občas jsem pročítala, protože jsem moc nechápala v čem jsou odlišné. Na děti nežvatlám, oblečení občas fotím - protože ho upletu, mám úlovek v sekáči a chlap to neocení :lol:
Osobně myslím, že je hodně žen normálních a ostatní stačí ignorovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
24.11.13 17:05
@Clarkia píše:
To je trochu trapný, ne? To jsi ani nenakoukla do diskuze snažilek? :mrgreen: No já bohužel taky ne, a už to asi nikdy nezažiju. :,(

vím jak se cítíš, já taky nevím jestli ještě bude potřetí, a pokud jo, tak asi omylem. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5768
24.11.13 17:05

Teda, já jsem to dřív taky neměla ráda, ale teď co jsem „těhu“ :-D tak jsem prostě nejaky slova taky začala používat :-) ale na některý slova jsem vyloženě alergická a to je třeba již zmiňovanej „mimísek“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
24.11.13 17:06

@kozisek no snad se mi to tady taky nezamkne, snad humor není taky vulgárnost :)

• Citovat
  • Upravit
35545
24.11.13 17:08
@Peafowl píše:
Občas mám pocit, že od té doby, co jsem otěhotněla, tak „končí všechna sranda“. Zkoušela jsem se zkušenějších maminek optat, jaké mají zkušenosti se striemi, protože mě trápí a ráda bych získala nějaký tip, co po porodu s nimi a bla bla bla. No bylo mi odpovězeno, že na tom nezáleží, protože je lepší mít svého mimíska než mít dokonalé tělo. Taky že je zbytečné cvičit, pokud chci další dítě apod. No to jsem zvědavá, kdo mi to druhé udělá.

Ani u jednoho těhotenství jsem strie neměla, u obou jsem cvičila až téměř do konce těhotenství, opět jsem teď začala pět neděl po porodu. Pokud něco dělat chceš, nemusíš se na to ptát. Nicméně si myslím, že to hodně matek vidí spíš tak, že strie jsou malá daň za miminko, které třeba dlouho nepřicházelo atd., s tím se ti nikdo svěřovat nebude a pokud už je máš - strie, tak je to stejně jedno a nemá cenu se tím užírat, lepší je se radovat z dítěte. Takový bych na to měla názor já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
24.11.13 17:11

Slovo „mimísek“ jsme používali :oops:, než jsme znali jeho pohlaví. A pak mi to najednou začalo připadat děsně trapný, hlavně, jak se syn narodil. :lol:

@nikol.ondrášovka Mám ještě krátce po porodu, takže zatím doufám, že třetí ani omylem, jinak mě asi povezou. :lol: A doufám, že mi to vydrží. Nechci si za 10 let vzpomenout, jak to je super mít doma mimíska. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
24.11.13 17:15

@Clarkia my mimískovi říkáme hosenka :D

• Citovat
  • Upravit
parketka
24.11.13 17:47

Nic si nepamatuju nic nevim.

Příspěvek upraven 03.12.13 v 21:16

• Citovat
  • Upravit
7398
24.11.13 18:02

Anonymni-jaky vulgarni vyrazy v diskuzi padaly? Kdyz si to tak dobre pamatujes? A co je na tom, ze si nekdo kupuje tehotensky kalhoty v 10tt, kdyz se v nich proste citi lip? :nevim:
Jinak diskuze je opravdu zamcena a dobre ze tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
24.11.13 18:02
@Anonymní píše:
Jo tak to já si pamatuju velice dobře. Holky se začaly celkem navážet do všech kolem, ale když se někdo smál jim tak to těžce nedávaly. Pak si pamatuju situaci kdy je admin i smazal za dost vulgární výrazy nakonec si jí založily znova a zamkly. Vtipný bylo, že nebyly těhu, ale těhotný a někdy v 10.tt běžela zakladatleka nakupovat těhotenský oblečení, protože už to velký břicho se prej nevešlo do normálních kalhot čili byly střelený uplně stejně jako ty ostatní ;)

aha díky za info. no i v 10tt je možné že se štíhlá holka nevejde do džínů, protože se dost nafouknou střeva. my tělnaté nemáme břicho tak do 4 měsíce :lol:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
24.11.13 18:05
@LucsynkaR píše:
Anonymni-jaky vulgarni vyrazy v diskuzi padaly? Kdyz si to tak dobre pamatujes? A co je na tom, ze si nekdo kupuje tehotensky kalhoty v 10tt, kdyz se v nich proste citi lip? :nevim:
Jinak diskuze je opravdu zamcena a dobre ze tak.

proč dobře?

• Citovat
  • Upravit
930
24.11.13 18:08

No, já byla těhtotná půl hodiny a taky vytáhla těhoten. džíny, protože po druhým dítěti se mi to hned vyvalilo, takže jsem v tom taky tak od desátýho týdne nasáčkovaná… :) Jinak druhý těhotenství bych nejradš zkrátila, u toho prvního je vše sluníčkové nové, báječné a teď? Bleju jak amina, jsem tlustá a furt chodím čůrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí