Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Aluse píše:
@bedruška1 tak tenhle otec at to jde rict moji polovine, od prechodu na pevnou stravu, se plene vyhyba obloukem
Přeně tak je to u nás doma
a ještě říká: jak tohle může udělat tak malá holčička
![]()
Jo a o těch hov… já dneska málem vrhla, když jsem malého výtvor viděla
to ještě nechodí na záchod ![]()
@nikol.ondrášovka tak byt paranoidni, tak reknu, ze se o nasi diskuzi nesmi uz mluvit ![]()
@Aluse to ta malá byla ještě kojená, když to otec řekl…ale i tak
třeba mu to pořád voní, už má 4 roky malá
raději se neptám
no fuj..jsem ale nechutná ![]()
@Bekyn tak my nekdy resime, jak se to do nej muze vejit
a vcera sem se malyho ptala, co zral, ze tak prdi-spal otocil se ke me zadkem a poustel jednu slupku za druhou a pachnul jak starej chlap
@bedruška1 kdyz byl kojenej, tak to i prebaloval, to mu nevadilo, ale ted mi ho prinese a nebo slysim jen : jdi za mamou…(je mu rok)
@nikol.ondrášovka me ne
a to jsem to driv mela jak pruchodak asi cekaly tri hlavou san ![]()
No nic holky, fajn pokec…já jdu chrnět
nejspíš se mi bude zdát o h…
parádní sny
dobrouuu ![]()
@Aluse píše:
@Bekyn tak my nekdy resime, jak se to do nej muze vejita vcera sem se malyho ptala, co zral, ze tak prdi-spal otocil se ke me zadkem a poustel jednu slupku za druhou a pachnul jak starej chlap
Malá spí u sebe v pokoji, ale kolíkrát když jí jdu zkouknout mám pocit, že se už nikdy nevzbudí jak tam má naprděno
ten smrad nelze vyvětrat, kdyby to mělo barvu, tak by ten pokojík zářil jako odpad z temelína ![]()
Příspěvek upraven 24.11.13 v 23:13
Tyjo člověk je chvíli pryč a vy jste se rozjely. No vzpomněla jsem si po roce a půl protože jsem teďd těhotná a shlukla sem se s holkama se stejným TP a jsou super, jen nestačím zírat. No prostě autsajdr. Jinak to mě těší že se to rozjelo, 9stránek snad zatím žádná moje diskuse neměla