Manžel chce potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.11.13 09:30

zakladatelka

Ahojky, tak jsem z prvotního šoku venku, zítra konečně dorazí manžel, tak budem diskutovat. Už, ale nad ničím nepřemýšlím jen nad jednou věcí od porodu jsem přesně 13měsíců. Třetí porod byl akutní císař. No a tak přemýšlím u čtvrtého není to těhu brzo a budu moc vůbec rodit normálně? Po tom císaři jsem pak musela na další operaci dělohy, ale to teď neberu v potaz jen by mě zajímalo celkově jak to teda je po císaři s dalším těhotenstvím a porodem???
Nevíte někdo?

• Citovat
  • Upravit
2237
26.11.13 12:41
@Anonymní píše:
O financích se nemusíme dohadovat to zvládnem. Manžel to už ví, ale nebyla příležitost o tom mluvit osobně. Stačila mi reakce v telefoňe a bylo mi hned jasné, že on ví přesně jak to bude dál…potrat.

Já na něj nechci chci si nechat naše dítě, ale…
bojím se, že to nezvládnu věkový rozdíl nejmladšího ani ne dva roky. Bojím se, že nedokážu zvládnout obchod, který jsem budovala a hlavně ted mám v plánu rekonstrukci prodejny. Bojím se, že porod dopadne zle. A bojím se, že se s manželem budem jen a jen hádat až to jeden z nás neustojí.

Přes to všechno prostě nedokážu jít na potrat a žít stím, že jsem prostě nebojovala a nenechala si naše miminko, že jsem slaboch a dala jsem přednost pohodlí, které teď funguje. Ale bojím se a moc :(

PS: co se týče ochrany tak se chráníme, čekala jsem na kontrolu a na termín zavedení tělíska jelikož jsem ho nemohla dřív jak rok od porodu. Tohle je prostě velkej šok a překvapení.

Potom je tu ještě jiná možnost, miminko donosit a dát ho k adopci (nevím, jestli je to lepší řešení), ale žila by si s pocitem, že si udělala někoho šťastným a dítě je v milující rodině. Jedné takové paní, která měla 5.dětí a čekala další a nedokázala jít na potrat, je jedna známá moc vděčná. Dokonce ví, že ta paní byla uč., dnes je holce kolem 14.let a má milující mámu, prarodiče (otec bohužel zemřel).
Jinak já měla děti 14.měs. od sebe, pak když měl nejstarší necelé 3,5 roku a druhý něco přes dva roky, tak se nám narodil třetí. Vše se zvládlo, psal se rok 1990, plíny se praly, kašičky nebyly, skleničky taky ne (pro děti se vařilo) a šlo to. Je to na každém, jak se k „problému“ postaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.13 18:19

Zakladatelka

Ahoj holky, tak se tady vracím s konečnou. Nakone to nebylo s manželem vůbec taková hrůza :-) Miminko si necháme a už se těšíme. Teď už jen budem čakat co poví doktorka, ale v telefoně mi řekla, že sice budu rizikovější a budou mě hlídat, ale neměl by být problém…víc mi řekne osobně :-) Děkuji za vaši podporu, mějte se krásně :-) Třeba někdy v jiném tématu na sebe zas narazíme už ofiko :-)

• Citovat
  • Upravit
766
28.11.13 19:50

Tak moc gratuluju :-) Je to super, určitě budete z miminka nadšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.11.13 19:52

Konec dobrý, všechno dobré!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
28.11.13 22:56

Mam velkou radost :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
29.11.13 06:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak se tady vracím s konečnou. Nakone to nebylo s manželem vůbec taková hrůza :-) Miminko si necháme a už se těšíme. Teď už jen budem čakat co poví doktorka, ale v telefoně mi řekla, že sice budu rizikovější a budou mě hlídat, ale neměl by být problém…víc mi řekne osobně :-) Děkuji za vaši podporu, mějte se krásně :-) Třeba někdy v jiném tématu na sebe zas narazíme už ofiko :-)

Je to je krasne.Jsem rada za vas. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky