Manžel dluží na alimentech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.1.11 18:25
Kamča.dalmatinka píše:
Já myslim že hlavní problém je v tom že zakladatelka nehledá cestu jak se zbavit dluhu a vydělat a polepšit sobě i dětem,ale hledá cestu jak neplatit :nevim:

Tak to od tebe vážně nebylo hezký,chtěla jsem jen poradit,i když je pravda že podobné reakce jsem čekala :-( Jinak nevím co jsi měla za brigádu,ale já nemám ani maturu,ani výšku,abych si mohla hledat práci za 20000,jsem obyčejná dělnice v truhlárně,takže se s tou osmičkou musím smířit :-?Manžel práci hledá,jenže s tímn důchodem to není až tak jednoduché jak se zdá,všude chtějí fyzickou zdatnost nebo je to za tak malý peníze že by jsme na tom byli ještě hůř :roll: Jinak ti gratuluju že na ty alimenty máte

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.11 18:27
káťa píše:
Dámy, připadá to jenom mě nelidské- dávat si tu rady, jak ošidit vlastní děti a nebýt za to potrestán ? :poblion:
Jak už jsem psala výše - řešení je jednoduché: ať jde manžel (jako spousta dalších invalidních důchodců) pracovat.zakladatelko, ty se zkus vžit do situace jeho ex a dětí: Jak by ti bylo, kdyby jste se teď rozvedli a on tvým dětem nedával vůbec nic ?????? tamty děti jsou jeho stejně jako ty tvoje.

Zkus si to přečíst od začátku,nejsem žádnej netvor :zed:

• Citovat
  • Upravit
5453
18.1.11 18:34
:potlesk: ano kamča má pravdu a souhlasím…
Kamča.dalmatinka píše:
Zavřeli.Dnes už zavřou taky jich pár s okolí znám.
Co Vám zbývá?Asi prodat dum a koupit malej byt.Manželka s dětma taky musí něco jíst :nevim:.
Když je manžel v duchodu tak co když nastoupíš do práce ty a on se bude starat o děti?To nejde?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.1.11 18:38
Anonymní píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Já myslim že hlavní problém je v tom že zakladatelka nehledá cestu jak se zbavit dluhu a vydělat a polepšit sobě i dětem,ale hledá cestu jak neplatit :nevim:
Tak to od tebe vážně nebylo hezký,chtěla jsem jen poradit,i když je pravda že podobné reakce jsem čekala :-( Jinak nevím co jsi měla za brigádu,ale já nemám ani maturu,ani výšku,abych si mohla hledat práci za 20000,jsem obyčejná dělnice v truhlárně,takže se s tou osmičkou musím smířit :-?Manžel práci hledá,jenže s tímn důchodem to není až tak jednoduché jak se zdá,všude chtějí fyzickou zdatnost nebo je to za tak malý peníze že by jsme na tom byli ještě hůř :roll: Jinak ti gratuluju že na ty alimenty máte

ale ty nechápeš že když bude na mateřské manžel tak budeš mít mateřskou + výplatu!To je snad o dost peněz víc než mít o 8000 méně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.1.11 18:39

A co čekáš teda?Jiná rada než jít pracovat prostě není. :wink:.To nejsem hnusná nebo mám nehezké chování,to je prostě fakt.Když nemuže muž musíš ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
18.1.11 18:46

Už to tady zaznělo,ale já si přidám svoje do mlýna.Měli byste hledat cestu, jak co nejrychleji alimenty doplatit. Zkus si sama představit, že se s tebou manžel teď rozvede a nedá ti alimenty pro děti.A že 2 tisíce na dva velké kluky je sakra málo.Přeci jste věděli, že má vyživovací povinnosti, když jste si brali hypotéku a pořídili si děti. Má snad jeho bývalá žena říct dětem : tenhle měsíc nedostanete ani najíst,nejsou peníze. To břemeno je celé na ní a ona se postarat musí. Bože, já bych za takovou nezodpovědnost škrtila :evil:
Manžel by se měl otáčet, i kdyby měl třeba roznášet letáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.11 18:48

Mám tříměsíční dítě a kojím,by bylo možná nejlepší přestat kojit a jít hrabat prachy,je mi to jasný.A nevím kde jsi přišla na to,že když budu chodit do práce,zůstane mi mateřská?Fakt nevim :nevim:Manžel má částečnej důchod,takže je zatím na pracáku,ale tam nemůže být tři roky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.11 18:53
revu píše:
Už to tady zaznělo,ale já si přidám svoje do mlýna.Měli byste hledat cestu, jak co nejrychleji alimenty doplatit. Zkus si sama představit, že se s tebou manžel teď rozvede a nedá ti alimenty pro děti.A že 2 tisíce na dva velké kluky je sakra málo.Přeci jste věděli, že má vyživovací povinnosti, když jste si brali hypotéku a pořídili si děti. Má snad jeho bývalá žena říct dětem : tenhle měsíc nedostanete ani najíst,nejsou peníze. To břemeno je celé na ní a ona se postarat musí. Bože, já bych za takovou nezodpovědnost škrtila :evil:

Manžel měl před tím dobrou práci,slušně placenou,bohužel došlo na snižování stavů,to se stává a je to v kelu.Je vidět že některé z vás si takovou situaci prostě vůbec nedokážou představit,tak nás suďte dál a já vám jenom přeju abyste tak jednou neskončily taky

• Citovat
  • Upravit
424
18.1.11 18:58
Anonymní píše:
revu píše:
Manžel měl před tím dobrou práci,slušně placenou,bohužel došlo na snižování stavů,to se stává a je to v kelu.Je vidět že některé z vás si takovou situaci prostě vůbec nedokážou představit,tak nás suďte dál a já vám jenom přeju abyste tak jednou neskončily taky

Holka, nepřeju ti nic zlého, ale já bych ti tedy na oplátku přála, abys to poznala z druhé stránky, protože to si zas evidentně neumíš představit ty.
Když měl tak slušnou práci, to jste neměli žádnou rezervu pro tyhle případy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.1.11 19:06
Anonymní píše:
Mám tříměsíční dítě a kojím,by bylo možná nejlepší přestat kojit a jít hrabat prachy,je mi to jasný.A nevím kde jsi přišla na to,že když budu chodit do práce,zůstane mi mateřská?Fakt nevim :nevim:Manžel má částečnej důchod,takže je zatím na pracáku,ale tam nemůže být tři roky.

Pokud je chlap na pracáku tak muže jít na mateřskou.On bude brát mateřskou ty mužeš jít pracovat takže budeš mít výplatu a manžel mateřskou.
Prostě jiná rada než pracovat a pracovat a dluhy splatit a alimenty platit neexistuje.

MMM já kojila do tří let,dítě bych neodložila a nešla do práce,ale to jen že si to napsala jako kdybych byla nějaká matka které jde o prachy.Já do práce nechodim,ale našla sem si chlapa co chodí do práce od rána do večera takže si to mohu dovolit.Kdybych byla ve srabu tak bych chodila na brigády vozit třeba letáky.Podle mě vždycky nějaká naděje nebo práce je,ale musí se hledat a hlavně chtít.

Když si představim co stojí jen jedno dítě v pubertálním věku tak si nedovedu představit jak bych jako matka samoživitelka tohle zvládla.Píšeš že má rodiče,ale od těch přece nemuže čekat že jí budou sponzorovat kluky.

Vidim jak tu píšeš sudte si nás a přijde mi že jsme pro tebe mrchy mrch,ale já nevim co poradit.Bez práce prostě koláče nejsou a kromě veřejné zbírky tady pro tebe nic udělat než doporučit pracovat stejně nemužem.
Já to určitě nemyslim zle a vim co je nemít nic do pusy,ale když jsme neměli (tímhle obdobím si projde každej a jen ten kdo pracuje se s toho dostane)tak sem jedla jen rýži s kečupem a domu sem ani s práce nechodila.Dělala sem za almužnu 12 hodin,takže vim jaké to je,ale vim že jiná rada prostě neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
18.1.11 19:06

Nemyslím si, že jsi netvor- jen nedokážu pochopit, proč si člověk, který evidentně nemá na to, aby uživil sám sebe a k tomu zaplatil váživné pro svoje děti, může pořídit hypotéku a další děti.
A potom brečí, že žije z ruky do huby a na svoje děti se vys…
Přesně tak, zkus se vžít do situace té ex a dětí- tvoje děti si žijí alespoň z ruky do huby, ale jeho děti, kdyby se měli spoléhat na svého tátu, tak umřou hlady !!!

A jak už psala Kamča- jediné řešení, jak přijít k penězům, je vydělat je. Buď tvůj muž, kterého by měla hanba fackovat, a pokud ne on, tak ty. Já jsem matka samoživitelka (ex naštěstí platí) a taky, abych nás uživila, tak musím chodit do práce, to se holt nedá nic dělat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.11 19:08
revu píše:
Anonymní píše:
revu píše:
Manžel měl před tím dobrou práci,slušně placenou,bohužel došlo na snižování stavů,to se stává a je to v kelu.Je vidět že některé z vás si takovou situaci prostě vůbec nedokážou představit,tak nás suďte dál a já vám jenom přeju abyste tak jednou neskončily taky
Holka, nepřeju ti nic zlého, ale já bych ti tedy na oplátku přála, abys to poznala z druhé stránky, protože to si zas evidentně neumíš představit ty.

Psala jsem že jsme se snažili dát těm klukům co nejvíc,ona taková dovolená v chorvatsku taky něco stojí,ale to už je jedno.Ona zas tolik netrpí,má bohatého přítele,hlady rozhodně nestrádají ani ona,ani kluci,tím neříkám že jí nemusíme dávat prachy,ale myslím že by to nemusela dávat k soudu a chvíli to jkeště vydržet než se to srovná

• Citovat
  • Upravit
48576
18.1.11 19:10
Anonymní píše:
revu píše:
Anonymní píše:
revu píše:
Psala jsem že jsme se snažili dát těm klukům co nejvíc,ona taková dovolená v chorvatsku taky něco stojí,ale to už je jedno.Ona zas tolik netrpí,má bohatého přítele,hlady rozhodně nestrádají ani ona,ani kluci,tím neříkám že jí nemusíme dávat prachy,ale myslím že by to nemusela dávat k soudu a chvíli to jkeště vydržet než se to srovná

tak se zkuste domluvit.Domluvte si splátkovej kalendář a nebo dobu kdy jí peníze vrátíte.Oni ho nezavřou hned,ale i soud vám určí nějaké východisko :wink: ,ale platit budete muset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.1.11 19:19

Být na místě bejvalky, posečkala bych vám, ale jen v konkrétním časovém horizontu (např. 2 měsíce) a musela by být jistota, že to opravdu doplatíte. Jestli jí něco takového může manžel nabídnout, tak ať neváhá a jde se domluvit hned, jinak by teda musela být hodně blbá, aby žila v nejistotě a nezažalovala ho :nevim: . Bohužel, to co jste dali navíc třeba za dovolenou už asi zpět nedostanete a je to promlčené. To příště raději naspořte na horší časy. Mmch mně to přijde skoro samozřejmé, že jim manžel přilepšoval, když platil tak nízké alimenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
18.1.11 19:26

Muzu se te zeptat,z kolika manzel spadl naa tu invaliditu-proste,jaky je tam ted ten rozdil???
Diky…
Ptam se ,nebot u nas uz manzel pres rok nema praci,ale desitku musime hradit stale,az do dalsiho rozhodnuti soudu,coz bude dikybohu uz za mesic.Zadluzili jsme se na to,ale co uz..
Mame ale vyhodu v tom,ze veskery preplatky bude pak synator muset vracet-je uz ZLETILY a v tom pripade se preplacene vyzivne VRACI 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí