Manžel dluží na alimentech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kub.kub
14.1.12 12:25
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
kub.kub
14.1.12 12:37

A jak to vidí tvoje manželka? Přijde jí to přijatelné a chce do toho za těchto podmínek jít?

• Citovat
  • Upravit
floyd pinkerton
6.2.12 23:37

Ona o tom jeste nevi. Ale hadam ze to na ni brzo prijde a pak se uvidi. Ja si tyto stranky zacal procitat z toho duvodu abych si dovedl nektere veci predstavit i z pohledu te druhe strany :) A na zaklade toho si zacinam myslet, ze toto bude docela boj. Ale je to jeji vec. Ona to dite chce tak at si jej ma, ja to dovedu pochopit, ale nepreji si, aby z toho pro mne z pravniho hlediska cokoliv vyplyvalo. I tak si budu zahravat, protoze otcovstvi se da samozrejme urcit i zpetne, ze.

• Citovat
  • Upravit
1703
6.2.12 23:50
floyd pinkerton píše:
Ona o tom jeste nevi. Ale hadam ze to na ni brzo prijde a pak se uvidi. Ja si tyto stranky zacal procitat z toho duvodu abych si dovedl nektere veci predstavit i z pohledu te druhe strany :) A na zaklade toho si zacinam myslet, ze toto bude docela boj. Ale je to jeji vec. Ona to dite chce tak at si jej ma, ja to dovedu pochopit, ale nepreji si, aby z toho pro mne z pravniho hlediska cokoliv vyplyvalo. I tak si budu zahravat, protoze otcovstvi se da samozrejme urcit i zpetne, ze.

a to by ti nevadilo, že bys nebyl oficiální otec svého dítěte? Dítě narozené z manželství bude mít stejně tvoje příjmení, s tím nic neuděláš, a z právního hlediska dítě narozené v manželství, jsi otec ty automaticky, takže když tě manželka uvede jako otce asi moc šancí nemáš. Nicméně vypovídá to o tom, jaký máš vztah s manželkou, já na jejím místě bych si s tebou dítě nikdy nepořídila,a a jak bys to potom vysvětlil svému dítěti, až se tě zeptá tati,proč tě nemám v rodným listě? Tomu řekneš, jo majetek mi byl přednější než abych byl tvůj táta oficiálně no je to na :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
floyd pinkerton
7.2.12 00:25

Ne, nevadilo. S tim manzelstvim se to komplikuje, ale nejake moznosti samozrejme jsou. Docela casto nad tim premyslim. S manzelkou mam vztah rekl bych nadstandardni ale to s moji povahou az tak uplne nesouvisi, jsem proste odjakziva takovy. Ja se zkratka celou dobu trvani manzelstvi jenom snazim minimalizovat ztraty ktere mohou nastat a na vztah to vliv nema. Je tedy pravda ze zena asi nevi ze drtiva vetsina meho majetku je napsana na moji maminku a ja jsem vlastne chudy jako kostelni mys. No snad ji nenapadne podivat se nekdy treba na katastr. A taky nechci dopadnout jako treba jeden muj kamarad - rozvod jej vysel pomerne draho, s byvalou manzelkou ma dve deti se kterymi se temer nestyka, protoze o nej nestoji a presto musi pravidelne posilat pomerne dost penez. No a nejvetsi vyhra je, ze byvalka i s detmi ted zije s chlapem ktery ji sustil podle toho co jsem zjistil i pred rozvodem. A presne toto nechci aby se stalo mne. No a co bych diteti odpovedel v pripade ze by mi polozilo otazku ohledne toho rodneho listu ? Pokud by bylo starsi tak pravdu. A at se k tomu postavi jak uzna za vhodne.

• Citovat
  • Upravit
45797
7.2.12 00:41

A ty majetky si pote vezmete do hrobu? Manželka je s vami pravdepodobně jen kvuli penězům, aspon tedy doufam, že krome toho velkoryseho bydlení zdarma ji poskytujete i jine benefity, jinak by s vami zřejmě nebylo mozne žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
7.2.12 10:10

Holky, já myslím že Floyd Pinkerton je tady asi jen další forma provokace, někdo si dělá srandičky a čeká jak se na něj snese hejno kritiky a bude se bavit nad komentáři. Pochybuju že tohle by někdo myslel vážně… i když v dnešní době je možné naprosto všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí