Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
, že jeli do Chorvatska Kluci jeli do Chorvatska,mi jsme seděli doma na prdeli
Pane bože než něco napíšeš desetkrát si to tu přečti ![]()
LeFi píše:Anonymní píše:V čemž měl štěstí jako málokdo.
invalidní důchod dostal až po propuštění ze zaměstnání
Většina propuštěných má 5 měs. dávky z pracáku a pak nic… a nepřestanou platit alimenty.
Važ slova,máš pravdu že důchod se dnes nedostane jen tak,tak že k tomu byl opravdu závažný důvod,pozor abys tak neskončila taky
,rozhodně bych to nenazývala štěstím ![]()
Jestli je to že je někdo v invaliďáku štěstí,tak to mi příjde opravdu ubohé ![]()
Šišmarja holky, vzpamatujte se, jste jak pipiny. Nikdo neříká: hurá, je invalida, ale že je štěstím, že aspoň dostal invalidní důchod ne? Tomu se říká demagogie.
Jinak zakladatelko, ptala jsem se, za co jsou další splátky, zřejmě nechceš odpovědět, i když jsi tu anonymně, tak nevím proč. Mimochodem jsem byla v bance odpoledne, tak jsem se rovnou poptala na konsolidaci. Byli jste v GE ?
Anonymní píše:LeFi píše:Važ slova,máš pravdu že důchod se dnes nedostane jen tak,tak že k tomu byl opravdu závažný důvod,pozor abys tak neskončila takyAnonymní píše:V čemž měl štěstí jako málokdo.
Většina propuštěných má 5 měs. dávky z pracáku a pak nic… a nepřestanou platit alimenty.,rozhodně bych to nenazývala štěstím
Ano, je to myšleno tak, že má štěstí, že mu ho přiznali. Hodně lidem ho dnes nepřiznají i přes vážné zdravotní problémy. A určitě nejsou schopni si přivydělávat na stavbě. Stačí ![]()
revu píše: Šišmarja holky, vzpamatujte se, jste jak pipiny. Nikdo neříká: hurá, je invalida, ale že je štěstím, že aspoň dostal invalidní důchod ne? Tomu se říká demagogie.
Jinak zakladatelko, ptala jsem se, za co jsou další splátky, zřejmě nechceš odpovědět, i když jsi tu anonymně, tak nevím proč. Mimochodem jsem byla v bance odpoledne, tak jsem se rovnou poptala na konsolidaci. Byli jste v GE ?
já se taky již dříve ptala za co splátky, že by to šlo, ale zakladatelka odepsala, že invalidovi konsolidaci neudělají ![]()
revu píše: Šišmarja holky, vzpamatujte se, jste jak pipiny. Nikdo neříká: hurá, je invalida, ale že je štěstím, že aspoň dostal invalidní důchod ne? Tomu se říká demagogie.
To byla první banka kde jsme se ptali,máme tam účet,prostě to nejde,nemáme na to příjem,i když to mi příjde úplně na palici,protože by jsme spláceli vlastně menší splátku než teď
půjčka byla na renovaci bytu,splácíme čtyři tisíce,koupili jsme byt ve 40 let staré bytovce,tak proběhla malá rekonstrukce,ale to bylo ještě za starých dobrých časů.
Anonymní píše: , že jeli do Chorvatska Kluci jeli do Chorvatska,mi jsme seděli doma na prdeliPane bože než něco napíšeš desetkrát si to tu přečti
Nepsala jsem, kdo jel do Chorvatska. Já to nevím a myslím, že je to úplně jedno. Smyslem věty bylo, že jste na tom nebyli vždycky až tak moc špatně, ale ani ne moc dobře, když jste si nemohli dovolit tvořit rezervy.
Samozřejmě ta tvrzení se popírají, ale jsou to tvoje tvrzení
.
Já bych samozřejmě nejezdila/neplatila žádný dovolený, kdybych neměla rezervu ani na ty minimální alimenty, co máte platit. A už vůbec bych nějakou dovolenou kdysi nevytahalovala v souvislosti s alimentama, které máte platit teď.
já si myslím že to ze zakladatelkou nebude zase tak špatné jak tvrdí,nebo že by chtěla nějak přispět aspon z domova když na nabídku práce z domova neodpověděla ![]()
Jinak si myslím že už by jste toho mohli nechat.
Je to přece jasné.Pracovat se jim moc nechce(jiný lidi jezdí za práci i dvě hodiny!!! když nemaj co do pusy)tak víc asi netřeba už řešit.
Jsem ráda že nemám doma takového chlapa ,bych ho hnala ![]()
No ono nezáleží na tom, jestli je invalida, ale jestli vám po odečtení životního minima zbude na splácení byť menší splátky a to zřejmě není váš případ. Mám dojem, že je to situace na pováženou. S bývalkou se stejně nemůžete dohodnout, protože jí nemůžete slíbit, že třeba za dva měsíce se situace zlepší a doplatíte to. Jak dlouho je manžel na pracáku?
revu píše: Šišmarja holky, vzpamatujte se, jste jak pipiny. Nikdo neříká: hurá, je invalida, ale že je štěstím, že aspoň dostal invalidní důchod ne? Tomu se říká demagogie.To byla první banka kde jsme se ptali,máme tam účet,prostě to nejde,nemáme na to příjem,i když to mi příjde úplně na palici,protože by jsme spláceli vlastně menší splátku než teď
LeFi píše:Anonymní píše:Ano, je to myšleno tak, že má štěstí, že mu ho přiznali. Hodně lidem ho dnes nepřiznají i přes vážné zdravotní problémy. A určitě nejsou schopni si přivydělávat na stavbě. StačíLeFi píše:Važ slova,máš pravdu že důchod se dnes nedostane jen tak,tak že k tomu byl opravdu závažný důvod,pozor abys tak neskončila takyAnonymní píše:V čemž měl štěstí jako málokdo.
Většina propuštěných má 5 měs. dávky z pracáku a pak nic… a nepřestanou platit alimenty.,rozhodně bych to nenazývala štěstím
Lefi ty tomu chlapovi ten důchod snad závidíš
Sama píšeš že dostat důchod dnes je velmi těžké a nepřiznají ho i přes velké zdravotní problémy.Takže manžel je nejspíš na tom hodně špatně a zakladatelka už x-krát psala,že se snaží přivydělávat kde to jde ,takže i jako zedník a nejspíš je z té práce tak vyřízenej jak si to neumíme žádná představit
,jenže jsou prostě tak v háji,že to dělat musí,ona zedničina je pořád ještě docela dobře placená když se umí ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
já si myslím že to ze zakladatelkou nebude zase tak špatné jak tvrdí,nebo že by chtěla nějak přispět aspon z domova když na nabídku práce z domova neodpověděla![]()
Jinak si myslím že už by jste toho mohli nechat.
Jsem ráda že nemám doma takového chlapa ,bych ho hnala
Je to přece jasné.Pracovat se jim moc nechce(jiný lidi jezdí za práci i dvě hodiny!!! když nemaj co do pusy)tak víc asi netřeba už řešit.
Máš pravdu Kamčo, buď tady kecá, nebo stejně pozná, zač je toho loket, až bude manžel přemýšlet o prioritě závazků v kriminále a ona bude z RP platit bydlení a jídlo pro 2 děti ![]()
rozmary píše:Takže manžel je nejspíš na tom hodně špatně
Pak ale nemůžou platit měsíčně 14000,– za bydlení už píšu po xxx-tý.
(jiný lidi jezdí za práci i dvě hodiny!!!Kamčo a co když nemaj auto?V dnešní době se najdou i takové rodiny,jinak plivat po ní umíte luxusně,ale to jí moc nepomůže ![]()
Ano, platí.
Takže bude lepší neplatit té, která pokutu naúčtovat nemůže.