Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
rozmary píše:
(jiný lidi jezdí za práci i dvě hodiny!!!Kamčo a co když nemaj auto?V dnešní době se najdou i takové rodiny,jinak plivat po ní umíte luxusně,ale to jí moc nepomůže
rozmary ale jezdí.Vidím to že do plzně do škodovky jezdí z vesnic i 60km vzdálených do škodovky a pár jich znám!jezdí už v pul 4 ráno autobusem.Já se do ní netrefuju.nabídla sem jí že jí mohu domluvit práci z domu a nebo poradit kde si vydělá aspon 3-4 stovky a ona vubec nereagovala.na žádný rady nereaguje,jen je zavrhne a nebo nekomentuje.
Co je to za plivání???
![]()
Pak ale nemůžou platit měsíčně 14000,– za bydlení už píšu po xxx-tý.Asi zase budou moci až si chlap sežene práci,jak dlouho je doma?
Kamča.dalmatinka píše:rozmary píše:rozmary ale jezdí.Vidím to že do plzně do škodovky jezdí z vesnic i 60km vzdálených do škodovky a pár jich znám!jezdí už v pul 4 ráno autobusem.Já se do ní netrefuju.nabídla sem jí že jí mohu domluvit práci z domu a nebo poradit kde si vydělá aspon 3-4 stovky a ona vubec nereagovala.na žádný rady nereaguje,jen je zavrhne a nebo nekomentuje.
(jiný lidi jezdí za práci i dvě hodiny!!!Kamčo a co když nemaj auto?V dnešní době se najdou i takové rodiny,jinak plivat po ní umíte luxusně,ale to jí moc nepomůže
Co je to za plivání???![]()
![]()
Jasně,ale ona píše že manžel má invaliďák+podporu,ona má rodičák zhruba 7600,takže kolik má on dohromady?Nějakých 13000 Pochybuju že když bude někam dvé hodiny dojíždět bude na tom líp(jako důchodce) ![]()
rozmary píše:Kamča.dalmatinka píše:Jasně,ale ona píše že manžel má invaliďák+podporu,ona má rodičák zhruba 7600,takže kolik má on dohromady?Nějakých 13000 Pochybuju že když bude někam dvé hodiny dojíždět bude na tom líp(jako důchodce)rozmary píše:rozmary ale jezdí.Vidím to že do plzně do škodovky jezdí z vesnic i 60km vzdálených do škodovky a pár jich znám!jezdí už v pul 4 ráno autobusem.Já se do ní netrefuju.nabídla sem jí že jí mohu domluvit práci z domu a nebo poradit kde si vydělá aspon 3-4 stovky a ona vubec nereagovala.na žádný rady nereaguje,jen je zavrhne a nebo nekomentuje.
![]()
a proč na 2 hodiny?Pokud sem to pochopila uplně nepohyblivej není tak proč by nemohl někde být 12 hodin jako každej jinej? ![]()
Ne na dvě hodiny,ale dvě hodiny dojíždět
Hele a já bych nějakou takovou domácí prácičku taky brala,můžu písnout?Jo a jak je pán pohyblivej to opravdu nevím ![]()
rozmary píše:
jediná pomoc je práce a když neni hned vedle baráku, tak se holt za ní musí jet i sockou…to stejně vyjde levněji…já když jsem s dětmi byla sama a aliky jsem nedostávala taky (4500), tak jsem spala jen 4 hod denně a jinak furt byla v práci (ulízela jsem kancly a dělala v mekáči) jojo někdo si třeba řekne, že jsem úplně blbá a nevzdělaná, ale neni to tak, žešila jsem hlavně čas a tohle šlo dělat dopol, když děti byly ve škile a školce, a úkold jsem dělala večer, taky jsem ale dojížděla, nebylo to vedle baráku. Musela jsem od dětí, protože jinak by mi je vzali, neměli bychom kde bydlet…a ani co jíst. dneska mám manžela a už tak nedřu, pravda, ale tenkrát jsem se nejen dokázala postarat o své děti a sebe, ale nakonec ještě našetřit a koupit si auto…jo a ještě jsem měla psa…taky něco sežere… dokázala jsem to a kdo chce tak to taky dokáže, jenže tady chybí asi motivace. Manžela jsem potkala až později, když už jsem na tom byla dobře. jinak alimenty??na těch mi dluží 144 tisíc. U soudu dostal loni v listopadu podmínku a zaplatit to musí do 1 roku od rozsudku. Nikdo se mě tenkrát neptal, máš nemáš…prostě zaplať a bydli..nebo sbohem…ještě že je to už pryč. dneska se mám super a děti nestrádají…jenže těch 4500,– je na celkem už velké děti a tak požádám o zvýšení ![]()
rozmary píše:Kamča.dalmatinka píše:Jasně,ale ona píše že manžel má invaliďák+podporu,ona má rodičák zhruba 7600,takže kolik má on dohromady?Nějakých 13000 Pochybuju že když bude někam dvé hodiny dojíždět bude na tom líp(jako důchodce)rozmary píše:rozmary ale jezdí.Vidím to že do plzně do škodovky jezdí z vesnic i 60km vzdálených do škodovky a pár jich znám!jezdí už v pul 4 ráno autobusem.Já se do ní netrefuju.nabídla sem jí že jí mohu domluvit práci z domu a nebo poradit kde si vydělá aspon 3-4 stovky a ona vubec nereagovala.na žádný rady nereaguje,jen je zavrhne a nebo nekomentuje.
![]()
u nás v práci taky dělají ČID a mají 15+4 tis oděny + ten jejich slavný důchod…jsou na tom lépe než já, co dělám jejich vedoucí a mám plnou hlavu všeho možného a furt někomu něco vysvětluji…dělají na výrobní lince a jou spokojeni…takže by si pomohl, kdyby dojážděl třeba i dvě hodiny…v Praze taky dojíždějí 2 hodiny, když jedou z jednoho konce na druhej do práce
Kamča.dalmatinka píše:rozmary píše:a proč na 2 hodiny?Pokud sem to pochopila uplně nepohyblivej není tak proč by nemohl někde být 12 hodin jako každej jinej?Kamča.dalmatinka píše:Jasně,ale ona píše že manžel má invaliďák+podporu,ona má rodičák zhruba 7600,takže kolik má on dohromady?Nějakých 13000 Pochybuju že když bude někam dvé hodiny dojíždět bude na tom líp(jako důchodce)rozmary píše:rozmary ale jezdí.Vidím to že do plzně do škodovky jezdí z vesnic i 60km vzdálených do škodovky a pár jich znám!jezdí už v pul 4 ráno autobusem.Já se do ní netrefuju.nabídla sem jí že jí mohu domluvit práci z domu a nebo poradit kde si vydělá aspon 3-4 stovky a ona vubec nereagovala.na žádný rady nereaguje,jen je zavrhne a nebo nekomentuje.
![]()
jasně, tohle je přece normálka. 12-ky se přece dělaj normálně..tady se furt hledají důvody proč to nejde a né způsob aby to šlo!!!!
![]()
ZAKLADATELKO - tak já si myslím, že by pro vás bylo nejlepší, abys šla dělat ty. Je to sice blbý, odejít od tříměsíčního dítěte, ale asi to jinak nepůjde. Buď budeš odstříkávat a manžel krmit nebo holt převedeš na UM. Zůstane vám důchod, mateřská a ještě budete mít tvůj plat.
A k tý práci. Taky si ji hledám a můžu říct, že snad v každým třetím inzerátu chtěj jenom ČID. Už jsem si kolikrát říkala, že zdravý lidi snad nikde nechtěj. ![]()
No já už z vás fakt nemůžu, hlavně z rozmary. Proč by nepracoval? Invalidní důchod mu zůstane + plat, ať už je jakýkoliv, podpora mu asi brzy skončí. A dojíždění autem? To snad nemyslíš vážně? Proč by měl za prací jezdit autem? Čas mu to neušetří a pěkně se mu to prodraží. I zajištěný vysokoškolák kolikrát jezdí po republice vlakem za prací.
Rozmary, tvoje „rady“ a chlácholení jim pomůžou tak do pekla ![]()
revu píše:
No já už z vás fakt nemůžu, hlavně z rozmary. Proč by nepracoval? Invalidní důchod mu zůstane + plat, ať už je jakýkoliv, podpora mu asi brzy skončí. A dojíždění autem? To snad nemyslíš vážně? Proč by měl za prací jezdit autem? Čas mu to neušetří a pěkně se mu to prodraží. I zajištěný vysokoškolák kolikrát jezdí po republice vlakem za prací.
Rozmary, tvoje „rady“ a chlácholení jim pomůžou tak do pekla
Já nikomu neradím,jenom je mi tý chudiny zakladatelky trochu líto,když si přečtu ty kvanta výčitek a poblitionů,nic víc
Myslím, že tahle diskuse je zbytečná, ale vemte to z druhý strany. Kdyby napsala holčina, že její ex neplatí alimenty, je ČID, t. č. na pracáku a na černo chodí na brigádky a jeho nová žena je na mateřský, poplatí si svoje a konec. A že i když se jim snažili najít práci různý známý nebo radili, tak že nic nechtějí a hledají jen výmluvy. A že sice bydlí u rodičů a má přítele, ale nechce mu pořád říkat a koukat se, jak ex nechce ani výhledově něco řešit.
Já si fakt myslím, že řešení je, jen ho hledat. A znám holčinu, co bydlí ve 3 lidech i s psem v garsonce. Protože ten její má dluhy, tak si jiný bydlení nemůžou dovolit a prý uvažují o dalším dítku, tak jich tam brzo může být i víc, třeba 4 že. A kamarádka takhle bydlí v 1+1 a taky už čekají 2.
Zámečníci strojů
KOVOMONT Pardubice s.r.o. - Přelouč tohle jsem našla
Frézař kovů
KOVOMONT Pardubice s.r.o. - Přelouč
Montážní dělníci mechanických zařízení
Přelouč, Pardubický
STAMONT-METAL International,spol. s r.o. - Přelouč, Jaselská 593, 535 01 Přelouč Kontaktní osoba Jaroslav Krupka Kontaktní telefon +420 775 932 111 Region Pardubický Název pozice Montážní dělníci mechanických zařízení De…
www.prace-jobcity.cz - 19 Leden - Uložit - Poslat známým
Frézař kovů
Přelouč, Pardubický
Můžete být prosím konkrétnější? Zadejte třeba svou profesi nebo město, kde si přejete pracovat. Zadejte svoji profesi a město, např. nebo Hledáte práci? Sháníte zaměstnance? Frézař kovů 29.10.2010 Společnost KOVOMONT Par…
www.agentka.cz - 8 Leden - Uložit - Poslat známým
práce je, ken se jí chytit…nejste v pozici si vybírat, já bych zavolala všude…a mají nich tam více, já jsem jen skopírovala to co bylo jako první a včera vložené, hodně štěstí a manžel může do práce
![]()