Manžel dluží na alimentech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.1.11 19:44

Správně píšeš že přítel vychovává a živí,takže adopcí by se vlastně pro něho nic nezměnilo.A na druhou stranu jaký důvod má zakladatelka živit cizí děti?Je to úplně to samé :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23505
25.1.11 19:44
Anonymní píše:
Ještě je jedna možnost,jak vyřešit situaci pokud nemůžete platit a to zříci se dětí z manželova prvního manželství.Možná to zní tvrdě,ale jak čtu s dětmi vztah žádný valný nemáte,ani vás nenavštěvují,vám by to vytrhlo trn z paty a mohli byste normálně žít a chlapce by mohl adoptovat exčin přítel

Cože? Zajímavá úvaha :cert: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
25.1.11 19:47

Jsou to děti jejího manžela, navíc jak to čtu nevychází s penězi ani pro vlastní děti aniž by na ty předchozí platili. To by se musela vzdát i těch vlastních. Tomu říkám hezká finanční negramotnost a teď jsem hnusná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
25.1.11 19:48

Teda anonymní, cos to tu zase vyblila? To se jinak říct nedá, pardón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.11 19:50

Bylo by to pro ty děti vysvobození a pro ex zrovna tak.Jak zakladatelka píše děti se s nimi nestýkají,takže se jí ani nedivím,že se jí nechce do placení

• Citovat
  • Upravit
1648
25.1.11 19:50

revu třeba si anonymní myslí, že by tohle pomohlo a co ty jejich nové děti? 2-2500 na jídlo na celý měsíc? To snad nebylo myšleno vážně, já vyšla s málem, ale s tímhle se nevejde i kdyby denně jedly jen děti samotné špagety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
25.1.11 19:53

no ono chtít a nechtít nemusí být její záležitost, pokud si dotyčného otce dětí nevzala, pokud ano otec má vyživovací povinnost, a navíc žádná ex bvy na tohle s takto starými dětmi nikdy nepřistoupila, znám sice jednu, ale jejímu synovi byl sotva rok avycházeli i finančně mezi sebou vždy dobře. Tohle je pouze problémový vztah vzájemně-jestli se to tak dá vůbec nazvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
25.1.11 19:53
Anonymní píše:
Správně píšeš že přítel vychovává a živí,takže adopcí by se vlastně pro něho nic nezměnilo.A na druhou stranu jaký důvod má zakladatelka živit cizí děti?Je to úplně to samé :nevim:

Anonymní-adopcí by se hodně změnilo,ne že ne.Přítel manželky by měl doživotní povinnost děti živit v případě nouze.I když obráceně také,ale není to tak pravděpodobné.A co když má přítel ex majetek,svoje děti-ty adoptované děti by musely dostat kus majetku,který by jim samozřejmě neměl po lidské stránce patřit.Tzn. on nejenže by nyní živil cizí děti,ale jednou by i ošidil svoje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
25.1.11 19:54
Anonymní píše:
Bylo by to pro ty děti vysvobození a pro ex zrovna tak.Jak zakladatelka píše děti se s nimi nestýkají,takže se jí ani nedivím,že se jí nechce do placení

Aha, takže tomuhle se říká zodpovědnost. A kdyby měla zakladatelka děti z předchozího vztahu, který by její současný muž nechtěl živit, tak je taky může vrátit tatínkovi, že už je to nebaví. Nebo je odvést do lesa, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
25.1.11 19:58

Tohle se snad ani nedá komentovat. Anonymní zřejmě prodělala lobotomii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.11 19:59
lasička1 píše:
Anonymní píše:
Správně píšeš že přítel vychovává a živí,takže adopcí by se vlastně pro něho nic nezměnilo.A na druhou stranu jaký důvod má zakladatelka živit cizí děti?Je to úplně to samé :nevim:

Aha a zakladatelka svoje nešidí?

Anonymní-adopcí by se hodně změnilo,ne že ne.Přítel manželky by měl doživotní povinnost děti živit v případě nouze.I když obráceně také,ale není to tak pravděpodobné.A co když má přítel ex majetek,svoje děti-ty adoptované děti by musely dostat kus majetku,který by jim samozřejmě neměl po lidské stránce patřit.Tzn. on nejenže by nyní živil cizí děti,ale jednou by i ošidil svoje děti.
  • Citovat
  • Upravit
Nikynka86
26.1.11 10:09

taky to moc nechapu…
rozumim ze nevystacite s penezi,ale kdyby jsi byla v situaci jeho ex jak by ses chovala Ty???
Preci jsou to jeho deti,ma k nim zodpovednost financni minimalne!
Udelat deti si umi kazdy,ale postarat se uz moc ne…
Co kdyby se to vymenilo a zustala jsi v teto situaci do budoucna ty???
Je mi to lito,ale ex se vubec nedivim,byla byxh stejna a mozna jeste tvrdsi!
Asi nezbyde nez na nejakou brigadunebo tak a alespon minimum posilat,furt lepsi nez nic!

• Citovat
  • Upravit
rozmary
26.1.11 18:24

Když se tchýně podruhé vdala,tak se taky zřekli dětí od skorotchána,exka je popichovala proti tchýni,prý :nevim: tak dala skorotchánovi nůž na krk a on se holek zřekl,nikdy o nich nemluví i když už by měl od holek krásný vnoučátka,myslím si je je mu z toho u srdíčkas pořádně ouzko :-( každopádně penízky měli jenom pro sebe no :think:

• Citovat
  • Upravit
8254
6.1.12 02:54

Je ostuda tu řešit,že nechcete platit na dva velké kluky 1000,– takže 500,– na jednoho :roll: -což je cca 16 korun na den 8o 8o 8o 8o :roll: .Zajímalo by mě zda ty nebo on kouříte.Tedy tohle řešit.Neřeknu,když někdo platí 7000,– apod.to se pak lehce může dostat do problémů,že nemá,ale tohle?není Ti ze sebe špatně?Pokud to ale myslíš pouze tak,že pár měsíců nemůžete platit a pak to vrátíte ,ale jak?z čeho pak?psalas snad že máš miminko.Záleží na tom jaká ona je a ona tak asi ví jestli vy pro to něco dělat můžete nebo ne.Já např.čekám už 3 roky a kdybych ho udala tak nevím co bych získala?nic,měl by jen větší problémy a dcera by stejně nic neviděla.Když měl tak platil a jinak se mají moc rádi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
floyd pinkerton
14.1.12 11:01

Padlo tu neco o zreknuti se deti - to je samozrejme mozny, avsak na samotnou vyzivovaci povinnost to nema vliv. Jediny co funguje a da se s tim operovat tak poprit otcovstvi. Ale to uz asi manzel propasnul.

Vubec tady tyhle spory o penize, majetek, vyzivny… To je hrozny peklo. Nechtel bych to nikdy zazit. Sice jsem zenatej a svoji zenu miluji ale presto myslim na vsechno. Jsem na tom financne a majetkove „ponekud“ lepe nez ona, takze drtivou vetsinu svyho majetku a penez udrzuju mimo SJM, abych o co nejmin prisel v pripade rozvodu. Mimochodem, aby si nekdo nemyslel, tak manzelka bydli zcela zdarma v mem dome. No, navic jsem pojal podezreni ze uz ji zacaly tikat biologicky hodiny a chce dite. S tim ja nemam problem, ale pouze pod podminkou ze oficialne nebudu jeho otec. Posledni o co stojim je, ze se rozvedem, ona si najde nekoho jinyho a ja jim pak vsem budu formou alimentu (ktery by v mym pripade nebyly nejnizsi) delat sponzora a dite o ktery stejne ani moc nestojim ani neuvidim a jeste mne bude treba nesnaset. Vim jak to chodi :) Z zvlast kdyz tu ctu jak skoro vsechny zensky chteji chlapa stahnout z kuze po rozvodu :) Nejlip aby jim vsechno nechal, potom pravdidelne platil a jinak se vubec neukazoval a o nic se nestaral :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky