Manžel jde v den synových narozenin na oslavu narozenin známého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
546
11.5.18 06:46
@káťa píše:
Jako máš prostě takového toho typickeho hospodského pivniho povaleče. Který musí být 3 x týdne v knajpě a nevynechá žádnou oslavu a příležitost, jak se do té hospody dostat. Asi je hodný, má tebe a syna rád, ale za to, aby o synovi narozeniny byl s ním a jednou vynechal akci v hospodě (resp.na ní dorazil později), mu to nestojí. Mně by hodně zklamal, ale já bych asi s takovým to typemu muze (věčně v hospodě) ani nebyla…

S chlapem „věčně v hospodě“bych také nebyla. Někde výš jsem psala, jak to s těmi pivy je…nenalívá se, jak motyka, jak tu bylo psáno. O syna se stará, vyzvedáva a dává ho do školky, některá odpoledne ho hlídá, doma si hrají…Ano, zklamalo mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 06:48
@Kočičí duše píše:
Me by to nastvalo a mrzelo, hlavne kvuli tomu diteti. Ale vybodla bych se na nej. Oslavila bych to se synem, s babickou, s rodinnymi prateli - bez manzela. Kdyz chce jit, at jde :nevim: Ono mu to jednou v zivote dojde a bude ho to mrzet, ze treba ani ten syn k nemu nema takovy vztah, protoze tatinek s nim nebyl kdyz mel :nevim:

Tak nějak jsem to také uzavřela. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
11.5.18 06:59

@Hofida
Znám i horší případy… Můj (bohužel) otec strčil svého syna z druhého partnerství do Klokánku na jeho 12. narozeniny :cert:. Pak jsem si ho i s jeho sestrou vzala do péče, ale to už je jiná story…

@JIVaJaH
Pro mě jsou rodinné akce hodně důležité, takže by mě to dost mrzelo a asi bych i byla naštvaná… Neřeknu, kdyby to byl dobrý kamarád, tak bych asi byla pzovaná taky ;-) a hlavně bychom to spolu nějak pořešili. Za mě nejzásadnější je, že to vlastně odsouhalsil bez oheldu na vaše plány a to mi košer nepřijde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.5.18 07:01

Můj muž by se určitě nedožil rána. Za tohle bych to zabila. Kdyby to byly třeba moje narozky tak by mi to nevadilo, ale udělat tohle dítěti tak s takovým člověkem bych být nechtěla. 3× týdne v hospodě? No to bych taky byla nadšená teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
11.5.18 07:03

Ať jde za kamarádem až malý usne, ve 20h mi příjde zcela v pohodě. Klidně ybch mu dovolila ať se zhuláká a dojde až ráno. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.5.18 07:03
@JIVaJaH píše:
S chlapem „věčně v hospodě“bych také nebyla. Někde výš jsem psala, jak to s těmi pivy je…nenalívá se, jak motyka, jak tu bylo psáno. O syna se stará, vyzvedáva a dává ho do školky, některá odpoledne ho hlídá, doma si hrají…Ano, zklamalo mě to.

No, psala jsi 3 x v týdnu, což znamená, že je v hospodě obden + oslavy, „mimořádné“ akce atd. Pro mě by to bylo rozhodně moc. Já bych s chlapem, který má jako koníčka hospodu, ve vztahu nebyla…i kdyby pokaždý přišel jen napity piva a ne přímo nality…
Každopádně tady to vidíš. Není ani ochoten uvažovat o tom, že by do té hospody šel mimořádně kvůli synovi narozeninám o něco později…

• Citovat
  • Upravit
33315
11.5.18 07:11
@JIVaJaH píše:
S chlapem „věčně v hospodě“bych také nebyla. Někde výš jsem psala, jak to s těmi pivy je…nenalívá se, jak motyka, jak tu bylo psáno. O syna se stará, vyzvedáva a dává ho do školky, některá odpoledne ho hlídá, doma si hrají…Ano, zklamalo mě to.

Proč neposuneš slavení se synem na neděli, když se musí slavit celý den? My bychom se snažili najít kompromis. Pokud budete slavit od rána, tak ve 3 už vás může mít mladý dost a nechala bych si ho pořádně pohrát s novými hračkami. Nebo mu pozvi na odpoledne kamaráda. Variant je milión, není jediná správná. :nevim: Další den třeba ve slavení pokračujte a je to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.5.18 07:26

Nečetla jsem celou diskuzi, ale asi by mi to nevadilo. Dopoledne bych udělala výlet, po obědě dort a dárky. Myslím, ze malé dítě narozeniny nijak neproziva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
11.5.18 07:26

Teď záleží, kdo o čem věděl dřív.. Jestli on o synově oslavě? nebo ty o kamarádově oslavě… My dáváme oslavu na některý víkend v tom měsíci, jelikož to sami neslavíme.. Vždy pozvu rodinu i kamarády :) Máme tři oslavy dohromady, jelikož jsem se já a mé děti narodili všichni v květnu, takže to by mi pak vadilo, pokud by tady nebyl a neoslavil je s námi… A pokud jsem dobře pochopila, sice s vámi bude dopoledne ale bude spát.. Bude po noční?

Přesunula bych to na nějaký volný den. Syn stejně neví, kdy má narozeniny a den pěkný mu můžete udělat kdykoli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
11.5.18 07:36

@JIVaJaH já chápu, že ti to přijde líto, chtěla jsi idylku a taťku se synkem v jeho narozeninový den. Ale zkus se podívat na malého. Řeší to? Když taťka bude půl dne s váma a pak si půjde za zábavou, bude z toho malý nějak špatný nebo tak něco? Nemyslím si. Bude nadšený z dárků, překvapení, dortu a tak…a že taťka zmizí si ani nevšimne. Pokud to nebudeš před ním rozmazávat, což určitě rozumná mamča neudělá. Myslím že jsi dost nad věcí a to je dobře. Prostě to ber tak, že ne vždy je všechno idylické podle našich představ a i chlap kterého jsme si vybrali za partnera je někdy tak trochu blb. Ovšem nemůžeme ovlivnit všechno a když se o to budeme snažit akorát nás to vyčerpá a otráví a výsledek bude paskvil. Zbytečná energie. :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
11.5.18 08:07

Vubec by me to nenastvalo, pokud by mi to nenahlasil az den dopredu.

Narozeniny deti slavime, kdyz se to casove hodi, svoje narozeniny si dame pusu a hotovo, letos jsme byli napr. oba na narozeniny v praci. Proste kdyz to vyslo, zasli jsme si na veceri a rekli, ze to je ta narozeninova.

Detem je to preci stejne jedno, jestli je to v pondeli, utery, stredu nebo nedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 08:11
@Andrea.Tom píše:
Teď záleží, kdo o čem věděl dřív.. Jestli on o synově oslavě? nebo ty o kamarádově oslavě… My dáváme oslavu na některý víkend v tom měsíci, jelikož to sami neslavíme.. Vždy pozvu rodinu i kamarády :) Máme tři oslavy dohromady, jelikož jsem se já a mé děti narodili všichni v květnu, takže to by mi pak vadilo, pokud by tady nebyl a neoslavil je s námi… A pokud jsem dobře pochopila, sice s vámi bude dopoledne ale bude spát.. Bude po noční?Přesunula bych to na nějaký volný den. Syn stejně neví, kdy má narozeniny a den pěkný mu můžete udělat kdykoli ;)

Nejprve bylo řečeno, že se poslaví narozky a pak souhlas známému. Po noční nebude. Bude s námi od rána do těch cca půl třetí. Syn je ve střehu a doptává a doptával se, kdy mu udou čtyři. Na začátku měsíce jsme společně kreslili obrázky a každý den škrtá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 08:13

@káťa Děkuji za názor. Jaké koníčky má Tvůj přítel/manžel? Hospodu jako konícka nebereme ani jeden. V té tolik komentované hospodě je 2max. tři hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 08:14

@Tinuvien Děkuji za komentář, já si jistě poradím, mám vymyšlen plán A i B :lol:. Nejsem bezradná, já spíš jen, že mě to udivilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 08:16

@Tichošlápek Díky, nějak podobně to asi bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný