Manžel jde v den synových narozenin na oslavu narozenin známého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5164
11.5.18 12:55
@JIVaJaH píše:
@LaPaloma Ano, máme zcela vyrovnaná odpoledne..některá společná, jindy jdu já za svými zájmy a jindy zase manžel. Opravdu si myslím, ze jeho „sezení“ v hospodě je tu zbytečně rozebíráno. Manželovi není dvacet ani třicet, takže pochybuji, že by se teď zbláznil a vysedával do aleluja. Jednou, dvakrát za rok se to ostatně může stát…a komu ne, že?

Ale vzdyt o tom prave je puvodni dotaz - jde radsi do hospody (nebo ke znamemu domu chlastat, to je fuk) nez slavit se synem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
11.5.18 13:02

Já si svoje narozeniny ze 4 let věku pamatuji - jsou to první narozky, které mi uvízly v paměti. Dokonce přesně vím, co jsem dostala :mrgreen: Hru Panenka na plese :mrgreen: A rozhodně bych si pamatovala, kdyby se býval jeden z rodičů na moji oslavu vykašlal, takže bych rozhodně trvala na tom, že manžel nikam nepůjde. Dítě se na to většinou těší už dlouho dopředu a vnímá to moc dobře. Fakt mě vytočilo jen přečtení tvého dotazu, přístup tvého manžela asi nikdy nepochopím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2038
11.5.18 13:15

Já nějak nechápu v jakých vztazích tady některé žijete. Věty typu „to bych mu nedovolila“ apod. nesvědčí o zdravém partnerském rovnocenném vztahu. Vše je o kompromisech, o všem se doma bavíme a vše předem plánujeme. Ano i tak občas chlap na něco zapomene, ale to je normální. Já také nejsem dokonalá.
Zachovej chladnou hlavu, není to žádná tragédie. Dejte si dobrý oběd, pak dort. Předejte synovi dárky. Je malý, stejně je mu jedno, který den se to oslaví. Příští týden pak můžete jet na celodenní výlet. Chlapovi řekni na rovinu, že tě to mrzí, záleží ti na tom a že bys byla ráda aby s tebou příště víc mluvil a probírali jste víkendové plány společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
11.5.18 13:22
@K92 píše:
Já nějak nechápu v jakých vztazích tady některé žijete. Věty typu „to bych mu nedovolila“ apod. nesvědčí o zdravém partnerském rovnocenném vztahu. Vše je o kompromisech, o všem se doma bavíme a vše předem plánujeme. Ano i tak občas chlap na něco zapomene, ale to je normální. Já také nejsem dokonalá.
Zachovej chladnou hlavu, není to žádná tragédie. Dejte si dobrý oběd, pak dort. Předejte synovi dárky. Je malý, stejně je mu jedno, který den se to oslaví. Příští týden pak můžete jet na celodenní výlet. Chlapovi řekni na rovinu, že tě to mrzí, záleží ti na tom a že bys byla ráda aby s tebou příště víc mluvil a probírali jste víkendové plány společně.

Je maly a stejne mu je to jedno? 8o prave ze v tomto veku to uz vnimaji a tesi se na to nejvic. A o kom jinem to je, nez o tom diteti? A kdyz uz se to oslavuje, tak pokud mu otec v pulce oslavy odejde, tak opravdu pochybuji, ze mu to bude jedno. Zapomenout je normalni tak mozna na zubare nebo koupit mliko. Ne na narozeninovou oslavu vlastniho syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 13:37
@káťa píše:
Můj chlap je voják z povolání, takže koníčkem je mu hodně práce. Dále sportuje (posilovna, běhání, skoro každý den hrajeme spolu večer pinčes) pomáhá s vedením biofarmy svým rodičům, kteří jsou už starší a potřebují pomoct. Do toho se hodně věnuje nám, jako rodině, holky sportují, takže absolvování společných tréninků, turnajů, cestování atd. Večery nejraději tráví s náma…
Do hospody jde tak jednou za rok, když mají sraz se základkou nebo s bývalými kolegy z práce. Nic mu to neříká.
Ano, nenazýváte jeho hospodu koníčkem, ale on to koníček je. Několik hodin obden prosedět v hospodě. Nechápu, jak to může někoho bavit a že ti nevadí, že místo toho, aby byl chlap rád, že je s tebou ti nevadí, že radši chlamtá pivo po hospodách…
:mrgreen: :lol: Jee, tak zase všeho s mírou, že? A já zase nee tisíce spotů, trénink do zblubnutí, a když ne z toho, tak z přemíry bio :nevim:. Sportovní jsme oba taky, ale ne přehnaně. On 3×3hodiny v hospodě a zbytek s námi, některá odpoledne hlídá, když já jdu za svými zájmy…Jinak závodně střílí, je myslivec, vaří, nakupuje, nemyslím si, že je budižkničemu, jak to z Tvého komentáře cítím.
Jak jsem psala výše…pro někoho hospoda téma! Mně stačilo vyjádřit názor k dané věci a ne soudit, jak to někdo má a nemá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 13:41
@Kobliha51 píše:
To bude pánská jízda? Že napadlo ani slovo o tom, že byste jeli na tu oslavu spolu s dítětem, a večer jeli domů. To by nešlo? Byl by to hezký den pro všechny oslavence.

Nene, je to oslava narozenin v myslivecké chaloupce. Byli jsme před třemi týdny všichni, protože to se v dubnu sešlo celkem 5 oslavenců, včetně mého muže. Mně to tak stačí, takže bych teď rozhodně nešla. Raději se zabavím se synkem, až taťka odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
11.5.18 13:42

@JIVaJaH nic si z toho nedělej. nemusíš vůbec brát vážně to, co tu kdokoliv píše. Jak víš, že to je pravda? Třeba mnohé chlapa nemají doma denně a domů chodí ožralý, pochcaný a ještě jím dá deku. Prostě se neobhajuj. Tobě přišlo líto to s oslavou, ale tady se prostě bude řešit kdo má doma jakého užásňáka a kolik toho kdo vypije…no kdo ví jestli. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
11.5.18 13:46
@JIVaJaH píše:
Nene, je to oslava narozenin v myslivecké chaloupce. Byli jsme před třemi týdny všichni, protože to se v dubnu sešlo celkem 5 oslavenců, včetně mého muže. Mně to tak stačí, takže bych teď rozhodně nešla. Raději se zabavím se synkem, až taťka odejde.

Ja bych take zvolila kompromis a nehrotila situaci. Den zacit nejakym peknym spolecnym brunchem, pak prochazka/zoo/cokoliv, co ma maly rad, pozdni obed a darecky. A ve ctyri uz muze byt manzel na oslave a vy se synem zakoncite jeho velky den treba nejakou zmrzkou v cukrarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 13:47

@káťa Napsala jsem, že jde cca 3× týdně na dvě až tři hodiny do hospody. Ano, dá si pivo(jo a někdy panáka :mrgreen: a teď do něj :lol: ), kecá s účastniky, někdy hraje šipky. To dvakrát do roka bylo k tomu „sedí do aleluja“…že to jako dvakrát do roka může být déle, než tři hodiny. Pokud chci komentovat, četla bych pečlivěji :)
Ty budeš očividně biomatka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 13:50
@hani28 píše:
Ale vzdyt o tom prave je puvodni dotaz - jde radsi do hospody (nebo ke znamemu domu chlastat, to je fuk) nez slavit se synem.

A každý si z toho vybere to, co se mu hodí…tak to vůbec položené nebylo, to jste slepé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 13:51

@Plavuše Díky za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 13:54

@K92 Děkuji. Tak nějak to bude a pánovi jsem to i takhle včera řekla…tedy, že mě to mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 13:57
@hani28 píše:
Je maly a stejne mu je to jedno? 8o prave ze v tomto veku to uz vnimaji a tesi se na to nejvic. A o kom jinem to je, nez o tom diteti? A kdyz uz se to oslavuje, tak pokud mu otec v pulce oslavy odejde, tak opravdu pochybuji, ze mu to bude jedno. Zapomenout je normalni tak mozna na zubare nebo koupit mliko. Ne na narozeninovou oslavu vlastniho syna.

On na oslavu nezapomněl!!!Ve středu byl koupit dárek… Kývnul kamarádovi na účast na oslavě narozenin odpoledne a podle něj, odjet ve tři je OK, protože oslava doma se do toho času zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 13:58

@růžový achát Díky za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 14:02

@kontramatka Šťastná zakladatelka, když jedna z mála se dovtípí :hug: Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný