Manžel jde v den synových narozenin na oslavu narozenin známého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2621
11.5.18 14:03

A co se rozumně pobavit? Jaké on vidí alternativy. Pokud opravdu chce jít, tak mu navrhni (4 leté dítě to fakt neřeší), že to tedy oslavíte den poté, ale že od rána bude fungovat, a ne vyspávat opici.

Jinak je to dospělý člověk, to co jsem stihla pročíst za názory - to fakt jednáte s chlapama jako s harantama? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 14:03

@vonajebohyne Děkuji, ano :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
11.5.18 14:05
@JIVaJaH píše:
@káťa Napsala jsem, že jde cca 3× týdně na dvě až tři hodiny do hospody. Ano, dá si pivo(jo a někdy panáka :mrgreen: a teď do něj :lol: ), kecá s účastniky, někdy hraje šipky. To dvakrát do roka bylo k tomu „sedí do aleluja“…že to jako dvakrát do roka může být déle, než tři hodiny. Pokud chci komentovat, četla bych pečlivěji :)
Ty budeš očividně biomatka :kytka:

My si doma otevřeme lahev vína taky několikrát do týdne. Asi budeme alkoholici. Můj táta chodí do hospody na jedno každý den, nevidím v tom problém. Problém v tom vidí zamindrákované baby, co nemají svých zájmů dost a neustále visí na chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 14:08
@Janina81 píše:
A co se rozumně pobavit? Jaké on vidí alternativy. Pokud opravdu chce jít, tak mu navrhni (4 leté dítě to fakt neřeší), že to tedy oslavíte den poté, ale že od rána bude fungovat, a ne vyspávat opici.Jinak je to dospělý člověk, to co jsem stihla pročíst za názory - to fakt jednáte s chlapama jako s harantama? :zed:

On bude fungovt v pohodě od rána, nic takového, že by ne, jsem nepsala! Nikdy se nestalo, že by se válel do dvanácti. Vstává do osmé hodiny! Průběh dne jsme zvolili stejně..plánovali spolu, jen se mi zdálo smutné, že odjede! Nic víc! Bude výlet, bude oběd, dárky, dort…na všem se podílel i manžel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
11.5.18 14:10
@JIVaJaH píše:
On bude fungovt v pohodě od rána, nic takového, že by ne, jsem nepsala! Nikdy se nestalo, že by se válel do dvanácti. Vstává do osmé hodiny! Průběh dne jsme zvolili stejně..plánovali spolu, jen se mi zdálo smutné, že odjede! Nic víc! Bude výlet, bude oběd, dárky, dort…na všem se podílel i manžel!

Tak buď velkorysá, vždyť o nic nejde. Syn si to užije i tak, nekaž mu to tím, že tatínkovi něco zakážeš nebo na něj budeš naštvaná. Nemá to smysl.

Já to k tomu vstávání psala pro případ, že byste to třeba mohli posunout na neděli, tak aby se nevyspával z předchozí oslavy kamaráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.5.18 14:18
@JIVaJaH píše: :mrgreen: :lol: Jee, tak zase všeho s mírou, že? A já zase nee tisíce spotů, trénink do zblubnutí, a když ne z toho, tak z přemíry bio :nevim:. Sportovní jsme oba taky, ale ne přehnaně. On 3×3hodiny v hospodě a zbytek s námi, některá odpoledne hlídá, když já jdu za svými zájmy…Jinak závodně střílí, je myslivec, vaří, nakupuje, nemyslím si, že je budižkničemu, jak to z Tvého komentáře cítím.
Jak jsem psala výše…pro někoho hospoda téma! Mně stačilo vyjádřit názor k dané věci eca ne soudit, jak to někdo má a nemá.

No tak ono to spolu hodně úzce souvisí, ta hospoda versus vztah a vy. Kdyby na tom chození do hospody nebyl tak závislý, tak by mu prece vůbec nevadilo oslavit narozeniny sveho syna a do té hospody jít až potom, navečer…vždyť tam stejně budou sedět do noci. To, ze tam musí být mezi prvníma, i když mezitím slaví narozeniny jeho syn, mluví za vše.
Jinak samozřejmě, pokud někdo žije s hospodským stamgastem a chce s ním zustat, tak ho bude obhajovat a říkat, jak je to děsně fajn a normálka.

• Citovat
  • Upravit
káťa
11.5.18 14:22
@Janina81 píše:
My si doma otevřeme lahev vína taky několikrát do týdne. Asi budeme alkoholici. Můj táta chodí do hospody na jedno každý den, nevidím v tom problém. Problém v tom vidí zamindrákované baby, co nemají svých zájmů dost a neustále visí na chlapovi.

Já na chlapovi rozhodně nevidím, ale jsem radši, že když nejsme spolu, tak sportuje nebo maká kolem statku, než aby obden chodil do knajpy…
Ale je to o tom, jak a v čem kdo vyrostl. Tvůj táta denně v hospodě, můj táta tam taky nikdy nechodil, měl jiné zájmy…nikdy jsem tohle nepoznala…u nikoho z rodiny…

• Citovat
  • Upravit
10266
11.5.18 14:26

@JIVaJaH Posuňte časy, ať manžel sthne oboje a problém vyřešen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
11.5.18 14:29
@JIVaJaH píše:
On na oslavu nezapomněl!!!Ve středu byl koupit dárek… Kývnul kamarádovi na účast na oslavě narozenin odpoledne a podle něj, odjet ve tři je OK, protože oslava doma se do toho času zvládne.

Tak nezapomnel, ale vykaslal se na ni. To je jeste horsi. A vis to sama, protoze proc bys jinak zakladala tuto diskuzi? Koupil darek, ale hrat si s nim uz se synem nebude, pobezi jinam. Moc nechapu smysl teto diskuze, kdyz se ho vlastne zastavas, a souhlasis s temi, co pisou, ze to je v poradku, a hadas se s temi, co rikaji, ze to neni ok. Kazdy to ma nastavene jinak, ale ty to ocividne nemas tak, ze by sis myslela ze to je ok, jinak bys to tema nezakladala. V poradku to neni, ze odejde ze synovy oslavy, at uz jde do hospody 3× tydne nebo 1× za rok. Na kamaradovu oslavu mohl jit az vecer, syn ma byt prednejsi a je jedno, jestli to jsou narozeniny prvni nebo desate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
11.5.18 14:35

@Janina81 ono je rozdíl, dát si pár sklenek vína, nebo si zajít na jedno do hospody každý den… Většina chlapů co znám jdou „na jedno“ a vrátí se pod obraz Boží :lol: a to by mi třeba vadilo, mít chlapa každý den na sra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
11.5.18 14:37

Já si myslím, že to není takový problém, pokud někde nechodí pořád. Asi to vidím jinak, ale být to můj chlap tak by jít mohl :lol:… Já na oslavy moc nejsem, a když už je tam rodina a moje kamaradky :mrgreen: takže to bez chlapa odpo přežiju :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 14:54
@káťa píše:
No tak ono to spolu hodně úzce souvisí, ta hospoda versus vztah a vy. Kdyby na tom chození do hospody nebyl tak závislý, tak by mu prece vůbec nevadilo oslavit narozeniny sveho syna a do té hospody jít až potom, navečer…vždyť tam stejně budou sedět do noci. To, ze tam musí být mezi prvníma, i když mezitím slaví narozeniny jeho syn, mluví za vše.
Jinak samozřejmě, pokud někdo žije s hospodským stamgastem a chce s ním zustat, tak ho bude obhajovat a říkat, jak je to děsně fajn a normálka.

Tak ještě jednou…a pomaleji…přislíbil, že tam bude točit pivo…tedy ano, mezi prvními. Druhý den ráno pojede domů, takže chlastat do rána nebude. Nikdy nejezdi pod vlivem a odsuzuje a krouti hlavou nad těmi, kteři si dají pivo a sedají za volant. A „hospodský stamgast“je úhel pohledu…z Tvého jistě, už jen ten, kdo tam dosedne na židli. Někdo tady zase psal, že jeho taťka jde denně na jedno a není problém, jiní psali o lahvince vína… A ano, já bych s biosportovcem být nechtěla. Aspoňna tom se shodneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 14:56

@Premek_Orac Diky :) Tak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.18 14:59
@hani28 píše:
Tak nezapomnel, ale vykaslal se na ni. To je jeste horsi. A vis to sama, protoze proc bys jinak zakladala tuto diskuzi? Koupil darek, ale hrat si s nim uz se synem nebude, pobezi jinam. Moc nechapu smysl teto diskuze, kdyz se ho vlastne zastavas, a souhlasis s temi, co pisou, ze to je v poradku, a hadas se s temi, co rikaji, ze to neni ok. Kazdy to ma nastavene jinak, ale ty to ocividne nemas tak, ze by sis myslela ze to je ok, jinak bys to tema nezakladala. V poradku to neni, ze odejde ze synovy oslavy, at uz jde do hospody 3× tydne nebo 1× za rok. Na kamaradovu oslavu mohl jit az vecer, syn ma byt prednejsi a je jedno, jestli to jsou narozeniny prvni nebo desate.

Doptávala jsem se na váš názor, nic víc. Dárek koupil, na výlet pojedeme, s dárkem si pohrajeme, bude dort…jen mi nešlo přes mé přesvědčení asi jako mámě, že v tento den odejde! Proč se můj původní dotaz stále překrucuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.5.18 15:15
@JIVaJaH píše:
Doptávala jsem se na váš názor, nic víc. Dárek koupil, na výlet pojedeme, s dárkem si pohrajeme, bude dort…jen mi nešlo přes mé přesvědčení asi jako mámě, že v tento den odejde! Proč se můj původní dotaz stále překrucuje?

Protože ty neustále překrucujes odpovědi tak, aby z toho tvůj chlap vyšel jako otec roku.
Pak vůbec nechápu, proč jsi zakládala diskusi, když ve tři už bude mít kluk dávno po oslavě a o nic nejde :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný