Manžel mě nutí jít na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
21.4.13 21:09

@berry4 Některé ženy jsou na tom lépe po odchodu od partnera, třeba takové, co ho živily. Když odejdou, je o vyžírku míň a navíc dostanou alíky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.4.13 21:10

Pokud píšeš, že jste měli krizi a také to, že při sexu používáte kondom, tak si prostě ten tvůj třeba myslí, že to miminko není jeho, ale je to kukačka. I to by mohl být důvod, proč o miminku mluví jako o „tom“ a chce, abys „to“ dala pryč.

No, jen taková úvaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
21.4.13 21:16
@berry4 píše:
@Antonie Bolavá @lucineeccka vy dvě jste asi nezažily ještě, co to je nemít dítěti co do huby a z čeho zaplatit činži, že? Jinak by jste tak pitomě nepsaly. :mavam:

ne, to jsem nezažila :think: Já jsem tak děsně bohatá, že si ani nedovedu představit jaký to je nemít prachy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
21.4.13 21:16
@verulenka píše:
@hanka.br. Možná to tak máš ty, já mám tedy sex zejména pro radost a řekla bych, že většina mužů rovněž, tedy nejen mužů.
Imaginárně si představuji scénář, sex, otěhotnění, konečná - pokud už nechci další dítě :mrgreen:. Dost smutné… a pak se v takových případech vůbec nedivím chlapům, že jdou raději za prostitutkou. :nevim:

Ano, sex by měl být pro radost. Nicméně z něj mohou vzniknout děti a potom mi tedy vysvětli, z jakého důvodu jsou manželství nebo partnerství, když ne zejména za účelem společné péče o děti? To pak opravdu může ten chlap jít za prostitutkou. Tam má jen zábavu, žádnou odpovědnost. V partnerském vztahu k tomu přece musí přistupovat jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
21.4.13 21:18

:roll: Proč tak útočně, proboha…

@berry4 píše:
@Antonie Bolavá @lucineeccka vy dvě jste asi nezažily ještě, co to je nemít dítěti co do huby a z čeho zaplatit činži, že? Jinak by jste tak pitomě nepsaly. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
21.4.13 21:24
@brisco píše: :roll: Proč tak útočně, proboha…

to přece není útočné, je tam mávací smajlík 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
21.4.13 21:25

@Antonie Bolavá Děkuji. :hug: Taky jsem ráda, že ho mám. :srdce: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8451
21.4.13 21:32

Ahaaaa…mea culpa, mea maxima culpa :zed:

@Antonie Bolavá píše:
to přece není útočné, je tam mávací smajlík 8) :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
21.4.13 21:37

A nebylo by lepší aby se zakladatelka domluvila se svými rodiči jestli by u nich nemohla být na nějaký čas se synkem???Sbalila by si nejnutnější věci a jemu dát čas na rozmyšlenou aby si to v té své makovici debilec srovnal :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
21.4.13 22:02

Ja si myslim, ze on si uz rozchod naplanoval predem a nechce v budoucnu platit na 2 deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.4.13 06:37

Přikláním se k těm, co vidí ve vztahu chlapa, který už další život se zakladatelkou neplánuje. Kdyby tomu tak bylo, neudělá, co udělal. Očividně se snaží, je jedno proč, dál se jakkoli nezaintresovávat do dalšího závazku se zakl. A osobně, já bych po takovém zážitku od partnera už vedle něj nebyla schopna strávit ani minutu svého dalšího života. Ale to je jedno.
V případě rozvodu, jak jsem tu již dávno psala asi těžko bude moci zakladatelka dál užívat finančních výhod plynoucích z manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
22.4.13 09:35
@Pavučinka píše:
A nebylo by lepší aby se zakladatelka domluvila se svými rodiči jestli by u nich nemohla být na nějaký čas se synkem???Sbalila by si nejnutnější věci a jemu dát čas na rozmyšlenou aby si to v té své makovici debilec srovnal :cert: :cert:

Ideální řešení, zakladatelka se uklidní, nebude se tolik stresovat a tomu jejímu to snad docvakne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.4.13 11:57

@Pavučinka @araw :nevim: Jestli je to debil, tak se mu nerozsvítí nikdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
22.4.13 21:20

Jak píší @Pavučinka @araw to by bylo v tuto situaci nejlepší řešení. Potřebuješ teď hlavně klid :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
23.4.13 13:28

To jsem právě myslela…že maminka nyní potřebuje klid a prostě si to promyslet popřípadě se poradit s rodiči…myslím si, že to pomůže..Hlavně změna prostředí, jak pro maminku tak i pro synka… :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí