Manžel mě nutí jít na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3379
24.4.13 20:08
@frozendarkness píše:
Já už jsem v takové fázi, že se na něj nedokážu ani podívat…a když na to přerušení půjdu, hned dám žádost o rozvod a jestli se tak neomaleně zeptá proč? tak už vážně jednu fláknu…Příjde mi, že mu snad dělá radost jakou mi působí bolest

Tak být Tebou, nejprve požádám žádost o rozvod a pak bych si nechala s veselou myslí vystavit těhotenský průkaz. Žádný chlap Ti nestojí za to, aby jsi ze sebe nechala vyškrábat nenarozeného tvorečka. Vem rozum do hrsti a NEPODVOLUJ SE MU. Prostě sama píšeš, že se Ti chlap hnusí, je to logické a kdyby jsi šla na interupci, tak ten vztah stejně půjde do kelu, jelikož se Ti ten chlap bude hnusit ještě víc, ale to už bude pozdě, to už bude Tvé dítě v jakémsi lékařském odpadu.

Takže neřeš toho přiblbla a řeš sebe, syna a minimimi, existenci, atd. Jak tady psaly holky, odjeď a srovnej si myšlenky, poraď se s někým blízkým, komu důvěřuješ, ale rozhodně se neraď s tím neumětelem sobeckým, co máš doma, toho vyfakuj a ať si táhne k bezdětné, dobytek jeden. Fůj já mám vztek za Tebe :cert: :cert: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jedentypan
24.4.13 20:19

Jo no neprijemna situace. Ale jedna vec se mi nelibi, kdyz jsou lidi ve vztahu, tak by snad meli delat zavazna rozhodnuti spolecne. Ale co se tyce tehotenstvi, tak je vsechno jen na zensky - necha si to, veme si to…Chapu to z pravniho hlediska, ale z etickyho hlediska mi to neprijde ve vztahu fer. Co kdyz proste ten patner dite nechce/chce a zena ma opacny nazor.

• Citovat
  • Upravit
Eskarin
24.4.13 20:24

Pokud už teď víš, že by jsi toho litovala, nedělej to… Neprošla jsem si tím, ale lituji žen, které si něčím takovým projít musí. Ta sobeckost chlapů… Nechápu to, souložit ano, ale nést následky?

• Citovat
  • Upravit
Jedentypan
24.4.13 20:36
@Eskarin píše:
Pokud už teď víš, že by jsi toho litovala, nedělej to… Neprošla jsem si tím, ale lituji žen, které si něčím takovým projít musí. Ta sobeckost chlapů… Nechápu to, souložit ano, ale nést následky?

Jasne, sobeckost chlapu :zed: ale sobeckost zen, ze nuti chlapovi dite, ktery nechce, se vubec nepocita :zed:

• Citovat
  • Upravit
9090
24.4.13 20:39
@Jedentypan píše:
Jasne, sobeckost chlapu :zed: ale sobeckost zen, ze nuti chlapovi dite, ktery nechce, se vubec nepocita :zed:

nutí chlapovi dítě? Ona mu snad při sexu držela u hlavy pistoli? Každý kdo má sex musí počítat s tím, že se tohle může stát, protože žádná antikoncepce není 100% a pak je nutné převzít zodpovědnost. Kdyby to byli mladí lidé, třeba ještě na škole, bez financí apod., tak bych uvažování o potratu ještě chápala ale oni jsou manželé, jedno společné dítě mají, takže takovéhle jednání nechápu, prober se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eskarin
24.4.13 20:52
@Verca1989 píše:
nutí chlapovi dítě? Ona mu snad při sexu držela u hlavy pistoli? Každý kdo má sex musí počítat s tím, že se tohle může stát, protože žádná antikoncepce není 100% a pak je nutné převzít zodpovědnost. Kdyby to byli mladí lidé, třeba ještě na škole, bez financí apod., tak bych uvažování o potratu ještě chápala ale oni jsou manželé, jedno společné dítě mají, takže takovéhle jednání nechápu, prober se!

Asi tak :-)

• Citovat
  • Upravit
35438
24.4.13 20:53
@Jedentypan píše:
Jasne, sobeckost chlapu :zed: ale sobeckost zen, ze nuti chlapovi dite, ktery nechce, se vubec nepocita :zed:

Typane, ty s tvým uvažováním se raději věnuj ruční práci. ;) Ušetříš mnoho zklamání sobě a hlavně ostatním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
24.4.13 20:57

Diskuzi jsem nečetla, ale chci se zeptat, proč partner dítko najednou nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
24.4.13 20:58
@Jedentypan píše:

A sobeckost chlapů co nechtěj dítě a nejsou schopní se ochránit je ok? Jistě, já zapomněla, baba se má ládovat hormonama, aby měl pohodu a pak se poníženě dovolit, jestli by v manželství bylo možné dítě nebo se chránit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.4.13 20:59
@kissi píše:
Diskuzi jsem nečetla, ale chci se zeptat, proč partner dítko najednou nechce?

asi ma jinou, vypada to tak…tak se mu nechtej platit aliky na dve deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
24.4.13 21:05

@careynka Aha tak to potom jo. No držim palce aby se zakladatelka nenechala zmanipulovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.4.13 21:08
@kissi píše:
@careynka Aha tak to potom jo. No držim palce aby se zakladatelka nenechala zmanipulovat

jj, aby se rozhodla podle svyho nejlepsiho svedomi a aby si to pak co nejmin vycitala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.4.13 21:13

Hlavne nereagujte na typana a to nikde, protože je to…určitě ho ženské mlátily, mlátí a mlátit budou, jeho názory a vyjadřování a myšlení a psaní, to je ubohost někoho, kdo se potřebuje ventilovat pod nějakou přezdívkou na rodinném serveru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
24.4.13 21:20

@careynka přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
24.4.13 21:20
@Jedentypan píše:

ty vole. ty si idiot. vlastne chlap, že? tak prepáč… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria