Manžel mě nutí jít na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Veronikka
24.4.13 22:43

Já zas nechci dítě bez táty, pořád si stojím za svým že právo rozhodnout se mají oba stejně, i když už je to manžel a ne jenom přítel, tady taky rozdíl nevidím, jen v nějakým papíru :-D

• Citovat
  • Upravit
6388
24.4.13 22:44

Tak jak to pokračuje zakladatelko? Držím ti palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
24.4.13 22:47

@Veronikka Můžu se zeptat, jestli už dítě máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikka
24.4.13 22:49

Dítě čekám, myslím že na tom rozhodně nezáleží, názor budu mít stále stejný i kdybych měla jedno, dvě nebo deset dětí :-)

• Citovat
  • Upravit
2562
24.4.13 22:49

@Veronikka
dokud nejsi v té situaci, je to jenom teorie. Nejedna taková hrdinka se sesypala ještě těsně před výkonem. Ano, a manžel je sice přítel s papírem, ale něco k tomu papíru taky nasliboval a manželství se uzavíralo hlavně pro výchovu dětí. Dneska už to tak sice zcela není, ale pořád smysl má. A když mě manžel vypeče v základní věci a ještě hazarduje s mým zdravím, může jít klidně do háje. Bylo by mi z něj blivno. Nehledě na fakt, že druhé dítě snad proboha není nic strašného? Není to třetí, čtvrté, desáté…co by neuživili například.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikka
24.4.13 22:51

Pošlete manžela kam chcete, já jen říkám svůj názor :-) právo mají oba stejné

• Citovat
  • Upravit
30422
24.4.13 22:54

@Veronikka Stejné? On si taky lehne na ten sál? Bude riskovat zdraví a plodnost? Bolest? Nalomenou psychiku? To myslíte vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
24.4.13 22:56

Nic, už jsem se vyjádřila dost…nebudu se přít s někým, kdo miluje chlapa natolik, že ukončí počatý život, jež je povinen chránit, to prostě není můj šálek čaje. Já bych pro život mého dítěte položila svůj…pokud dítě umírá pro pohodlnější život rodičů, je někde něco hodně zle. A odpovědi některých chytrých paní na jasnou otázku „šla bys na potrat konrétně Ty“ tu nejsou. A Veronika - až budeš mít dítě na světě a představíš si, že druhé podobné by mělo někdy v budoucnu umřít, uvidíš něco nového o svém názoru na práva obou.

Příspěvek upraven 24.04.13 v 23:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikka
24.4.13 22:57

Ano myslím to vážně, pokud chci dítě tak se doma poradím s přítelem jak to vidí on, pokud ho nechci nebo chci předejít takovéto situaci, dostatečně se chráním. Toť vše :-)

• Citovat
  • Upravit
19494
@Veronikka píše:
Pošlete manžela kam chcete, já jen říkám svůj názor :-) právo mají oba stejné

Tak se do ty situace vzij ted, kdyz jsi tehotna…zitra prijde pritel s tim ze ss rozmyslel -pujdes automaticky na potrat? Ja o potratu uvazovala uplne jinak nez se mi narodil syn, dnes vim ze i kdybych mela zustat sama, tak na potrat proste nepujdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577

@hanka.br. a zase jsme u toho. Musí. A víš, že nemusí? Nevíme, co má za práci. Zakladatelka sice psala, že TEDˇ nouzí netrpí, ale to je stav TED´. V případě rozvodu, což asi přijde dřív, nebo později zůstane na ty děti sama. V případě, že se pan manžel zachová stejně, jako bylo jeho gesto na sdělení, že je zakl. znova těhotná a v případě, že je pan podnikatel ( což z příjmů tak nějak předpokládám), je vcelku dost možné, že se bude snažit obejít, co jde. Tudíž zakladatelka možná v budoucnu spláče nad vším.

Přemýšlela jsi i nad tímhle?

Apropos, kabelko.
Ono vnutit někomu povinnost se finančně x let starat, aniž by měl právo o tom rozhodnout i on sám, to je taky dost pod pás. To není automatická záležitost.
Pořád je to na těch dvou.
Východisko ven je. O tom jsem tu už psala.
Jestli na dítěti zakladatelka trvá, lze nepožadovat zapsání otce do RL.
Takto bude mít každý, co jeho jest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikka
24.4.13 22:58

Můj přítel zítra rozhodně nepřijde že se rozmyslel :-) a myslím že ani o tomhle tady není řeč že se někdo rozmyslel :-) je třeba se předem dohodnout a poradit :-)

• Citovat
  • Upravit
19494
24.4.13 23:02
@Veronikka píše:
Můj přítel zítra rozhodně nepřijde že se rozmyslel :-) a myslím že ani o tomhle tady není řeč že se někdvidetozmyslel :-) je třeba se předem dohodnout a poradit :-)

Predem se dohodnes tezko kdyz je to neplanovany, navic kdyz s druhym ditetem pocitali, ono prislo a bum…pockej az porodis, budes to videt jinak a nedokazes zBit svoje dite jen kvuli chlapovi, ze se mu ted zrovna nehodi, pokud nejde vylozene o tezkou situaci. Pokud dite chlap fakt nechce tak se budu hold chranit double a nespolehat ze mne se to stat nemuze…kdyz se musi vycakat dovnitr a poradne se nechrani, tak musi pocitat s tim ze to muze prijit…navic s manzelkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.4.13 23:10

@careynka doporučuji ti proběhnout si zakladatelčiny založené diskuse. Uděláš si obrázek sama.Ten vztah byl v prd..i už minimálně před rokem. Zakl. si střídavě oblačno lže do kapsy sama sobě, z toho si tu vylije srdce „přes kamarádku“ a tak stále dokola. Každopádně to celé spěje k zániku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
24.4.13 23:16

@berry4 Neptala jsem se na finanční rozbor, ptala jsem se jasně, jestli byste na potrat šla. Nejsem sama, kdo si vaší neschopnosti odpovědět na jasně položenou otázku všiml. A i pro mě je to tudíž ztráta času pokračovat v téhle diskuzi s vámi. Ani já nejsem loutka v rukou muže a i já bych stejně jako @Anjes položila za své děti život. Narozené i nenarozené. Jestli alfou a omegou vašeho života jsou prachy, ať jsou, užijte si je.Co se týče vyživovací povinnosti - ta je dána zákonem a díky bohu za něj, bláboly o ráně pod pás nebo nezapsání do RL jsou tím pádem zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí