Manžel mě okradl o všechny peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6021
25.8.22 11:28
@janulka48 píše:
Byla to chyba mu tam ten přístup dávat, on si to vynutil a já přístup k jeho učtu nemám, teď si připadám blbá

Já tohle nechápu. Moje peníze jsou manželovy peníze, a manželovy peníze jsou moje peníze - bez ohledu na to, na kterém účtě leží. Do všech internetových bankovnictví se dostanu, manžel také. Dělení na moje/tvoje peníze je v normálním manželství podivné.

@janulka48 Manželovi bych napsala, že nemám na nájem, a jdu pro peníze k jeho rodičům, kamarádům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
25.8.22 11:28

Zmen si hesla a s nim uz nepocitej. Psychicky se na vse priprav. Mas rodinu, ktera by ti na jeden najem pujcila? Mas stabilni praci, tedy z ceho to splatit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.8.22 11:31
@J_Doe píše:
Já tohle nechápu. Moje peníze jsou manželovy peníze, a manželovy peníze jsou moje peníze - bez ohledu na to, na kterém účtě leží. Do všech internetových bankovnictví se dostanu, manžel také. Dělení na moje/tvoje peníze je v normálním manželství podivné.@janulka48 Manželovi bych napsala, že nemám na nájem, a jdu pro peníze k jeho rodičům, kamarádům…

No právě on si mě zablokoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6886
25.8.22 11:34

Kdy to převedl? Nešlo by ten převod stornovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
25.8.22 11:35
@janulka48 píše:

Ale sve rodice si nezablokoval. At mu zavolaji oni. Ostudu bude mit tvuj manzel, jen nesmis byt hystericka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.8.22 11:36
@Kosopemi píše:
Ale sve rodice si nezablokoval. At mu zavolaji oni. Ostudu bude mit tvuj manzel, jen nesmis byt hystericka.

Jeho rodiče už dávno nežijí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
25.8.22 11:36
@janulka48 píše:

co to znamená? že mu nedorazí SMS-ka? whatsapp? email? Že mu nezvoní, když mu voláš? Stejně bych mu to napsala, a okamžitě kontaktovala jeho rodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
25.8.22 11:37
@janulka48 píše:
Problémy řešíme už dlouho, ale na tak dlouhou služební cestu jede poprvé, něco zatím musí být :(

No tak to asi určitě. Nejpravděbodobnější varianta je, jak už tady někdo psal, že odjel s milenkou někam na dovolenou…nezmizel mu třeba cestovní pas? Služebka měla být v ČR? Pídila bych se u kolegů nebo u vedoucího. A vůbec bych se nebála nějaké ostudy, tu bude mít akorát tak on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
25.8.22 11:37
@janulka48 píše:
Jeho rodiče už dávno nežijí

nemá žádné příbuzné ani kamarády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
25.8.22 11:41

Policie nahlasit, rodina jeho i tva zavolat, pokud nepomohou, rychla pujcka od znamych/banka a manzela zrusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
25.8.22 11:43
@janulka48 píše:
Myslíte si, že bych si takovou složitou životní situaci vymýšlela?

Jo, myslím. Je to totiž dost chabě vymyšlené.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
25.8.22 11:52

Vždycky když čtu tady takové fňukání nad tím jak manžel/partner vyluxoval společný účet, nebo ho přímo zablokoval, změnil práva nebo něco takové, tak si říkám, že jsem fakt ráda, že máme s partnerem každý svůj vlastní účet, plus třetí společný, kam měsíčně dáváme stejnou částku a z toho se platí rodinné náklady. Nikdy, fakt nikdy bych nedávala chlapovi práva ke svému jedinému účtu, a že takové snahy u bývalých byly. Člověk nikdy neví, kdy se dostane do situace, že bude potřeba být finančně nezávislý a mít pristup k prostředkům.

Požádala bych rodinu o půjčku, domluvila se s majitelem o pozdějším zaplacením nájmu. Pokud je nájem na tebe a chceš v bytě zůstat, požádala bych rovnou o dodatek ke smlouvě, kde manžela vyskrtnes z najemni smlouvy a vyměnila bych zámky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.8.22 11:52
@Kriss Tina píše:
Tak zavolej k němu do prace, kde dělá snad víš ne? Řekni že řekl, že jede na služebku, že má nedostupný telefon a vymyslí si že máš třeba strach, jestli se něco nestalo a jestli tě s ním můžou spojit. Nebo volej od někoho, koho číslo nezná, jestli to zvedne. Ale pokud nejsi troll, tak bych nad rozvodem uvažovala dost.

Volala jsem šéfovi a zjistila jsem, že už tam týden nepracuje, jeho cestovní pas sem nikde nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.8.22 11:56
@Nefesh píše:
Vždycky když čtu tady takové fňukání nad tím jak manžel/partner vyluxoval společný účet, nebo ho přímo zablokoval, změnil práva nebo něco takové, tak si říkám, že jsem fakt ráda, že máme s partnerem každý svůj vlastní účet, plus třetí společný, kam měsíčně dáváme stejnou částku a z toho se platí rodinné náklady. Nikdy, fakt nikdy bych nedávala chlapovi práva ke svému jedinému účtu, a že takové snahy u bývalých byly. Člověk nikdy neví, kdy se dostane do situace, že bude potřeba být finančně nezávislý a mít pristup k prostředkům.Požádala bych rodinu o půjčku, domluvila se s majitelem o pozdějším zaplacením nájmu. Pokud je nájem na tebe a chceš v bytě zůstat, požádala bych rovnou o dodatek ke smlouvě, kde manžela vyskrtnes z najemni smlouvy a vyměnila bych zámky.

Už nad tím přemýšlím noo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel