Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@janulka48 píše:
Volala jsem šéfovi a zjistila jsem, že už tam týden nepracuje, jeho cestovní pas sem nikde nenašla
Tak to je jasný, bohužel, nebo možná spíš bohudík pro tebe. Zajdi k rodičům, požádej je o finanční pomoc, domluv se s majitelem bytu, vysvětli mu situaci a pak si vyzvedni rozvodový formulář. Máte děti?
@Denisa56 píše:
Tak to je jasný, bohužel, nebo možná spíš bohudík pro tebe. Zajdi k rodičům, požádej je o finanční pomoc, domluv se s majitelem bytu, vysvětli mu situaci a pak si vyzvedni rozvodový formulář. Máte děti?
Máme dvě děti 13 a 10 let
Tak to pláchnul a už se nevrátí. Řešila bych teď rychle podání rozvodových papírů ať tě nestihne zadlužit.
@janulka48 píše:
Volala jsem šéfovi a zjistila jsem, že už tam týden nepracuje, jeho cestovní pas sem nikde nenašla
Tak zajdi za 48 hodin na policii. Nahlaš zmizení manžela a nezapomeň zmínit i převedené peníze a oni ti ho najdou za chvíli podle mobilu
a v mezičase můžeš prodat nějaké jeho věci ať můžeš zaplatit nájem
ale třeba se do večera ozve sám…
@janulka48 píše:
Čím dál tím lepší, vybere ti peníze na nájem, nemáš tedy asi ani na jídlo, on zmizí a nechá tě na holičkách s dětmi? Ty jo, zmetek jeden
Zajdi za jeho rodinou, a vše jim řekni. Doufám, že nenapíšeš, že s jeho rodinou nevycházíš. To už by byl fakt mazec.
@ančapepča píše:
Tak zajdi za 48 hodin na policii. Nahlaš zmizení manžela a nezapomeň zmínit i převedené peníze a oni ti ho najdou za chvíli podle mobilua v mezičase můžeš prodat nějaké jeho věci ať můžeš zaplatit nájem
ale třeba se do večera ozve sám…
Nemyslím si, že by ho hledali. I když nahlásí, že ho pohřešuje, tak to převedení peněz je jasný, že se mu nic nestalo, ale vzal roha.
A už někdo ví co tazatelka chce? ![]()
ještě tady nepadlo co bude dělat dál nebo jakou radu přesně chce…
@janulka48 píše:
Nechci strašit, ale bojím se, že tě opustil i s penězi. To je svinské.
@janulka48 píše:
Zajdi za svou rodinou, ať ti pomůžou a hlavně to hned řeš. Je to zmetek. Za ty peníze se někde válí s milenkou. Tfuj tajbl.
@arinecka píše:
Nemyslím si, že by ho hledali. I když nahlásí, že ho pohřešuje, tak to převedení peněz je jasný, že se mu nic nestalo, ale vzal roha.
Podle mě ho musí hledat, i když jim je jasný, že někam zdrhnul…nemůžou přeci říct, je nám líto, ale nejspíš vás opustil. Smůla. Vemte děti a běžte třeba pod most…
@Ketris píše:
No nevim… tady mi to nejak smrdi…
@Kelliee píše:
Bože, to je zase výmysl
Je to opravdu podivné… taky mám problém zakladatelce uvěřit..
@Kelliee píše:
Bože, to je zase výmysl
Asi jo, ale jako námět k zamyšlení, co by člověk dělal v této situaci, dobrý
A jestli j to pravda, tak je to teda masakr