Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@BohunkaP píše:
O syna se postarat nechceš, ale dcerka je zdravá, takže tu si necháš…![]()
![]()
V zájmu Tvé dcery doufám, že otevře Tvoje maminka a předá ji jejímu otci, aby mohla vyrůstat spolu s bratrem.
No zdrava… jestli se za 2-3 roky ukaze ze je taky autistka, tak mu ji asi taky posle.
@Anonymní píše:
@Jolka86 Chce si dceru na trvalo nechat. Setkávání nemáme přesně domluveno, ale manžel věděl že po telefonické domluvě muže za dcerou kdykoliv přijet, využil to jen třikrát. Ale syna sebou nikdy nevzal, takže jsem ho zatím neviděla.
Holka, to opravdu neděláš dobře.
@Anonymní píše:
@Jolka86 Chce si dceru na trvalo nechat. Setkávání nemáme přesně domluveno, ale manžel věděl že po telefonické domluvě muže za dcerou kdykoliv přijet, využil to jen třikrát. Ale syna sebou nikdy nevzal, takže jsem ho zatím neviděla.
Promiň, jak neviděla syna? To jsi jako nechtěla? Proč jsi mu třeba neřekla, že si ho vezmeš ven na pár hodin…když už nic… Se jako spoléháš, že ho vezme s sebou, když jede za dcerou?
@Ms.Ragdoll Syna jsem od svého odchodu neviděla, protože manžel sebou syna nikdy nevzal a já jsem za synem jet nemohla, protože že je dost možné že bych narazila na tchýni nebo švagrovou, kteří by mě zas jen ponižili.
@Anonymní píše:
@topazio Já bych za synem i jela, ale mám strach že by tam byla tchýně nebo švagrová, kteří by mi hned vynadali.
A co jako? Tak ať vynadají… jen kvůli tomu nevidět vlastní dítě???
@Anonymní píše:
A ty neumis za synem zajit?
Tohle ti u soudu plusove body neprida, ze se o sveho syna nezajimas.
@Anonymní píše:
takže jsi 6 týdnů neviděla syna?
nezajímali jsi se, jak se má? Vždyť je nemocný??hádám, že přes soud jsi to zatím taky neřešila…
Chudák děti ![]()
@Anonymní píše:
@Ms.Ragdoll Syna jsem od svého odchodu neviděla, protože manžel sebou syna nikdy nevzal a já jsem za synem jet nemohla, protože že je dost možné že bych narazila na tchýni nebo švagrovou, kteří by mě zas jen ponižili.
A ty se neumíš ozvat. Je to tvoje dítě, máš o něho bojovat jako lvice a ne mít bobky před tchyní. Vzpamatuj se a dělej něco se sebou, nebo ty děti opravdu dostane do péče.
@Anonymní píše:
A tobě se nestýská? A jak to vnímá ten kluk, že o tebe ze dne na den, takhle bez vysvětlení přijde, to ti je fuk?
Příspěvek upraven 11.02.21 v 13:50
@Anonymní píše:
a to je přece důležitější než pocity nemocného dítěte
o tom, jaký dopad může mít na autistu zmizení jednoho z rodičů ani nemluvím… Tak hlavně že jsi nebyla ponížena, protože to je přece nejdůležitější!
Vzhledem k tomu jakým způsobem se stavíš k problémům a řešíš situace se obávám že manžel má velkou šanci získat dceru do své péče.
u 11 měsíční si nymyslím totiž že by soud nastavil střídavou péči.
@JancaS84 píše:
A ty se neumíš ozvat. Je to tvoje dítě, máš o něho bojovat jako lvice a ne mít bobky před tchyní. Vzpamatuj se a dělej něco se sebou, nebo ty děti opravdu dostane do péče.
Někde tu psala, že ho u otce nechala, protože by si jinde nezvykl. Podle mě je zo to výmluva. Stále tu píše jen o dceři. ![]()
A zakladatelko ty jsi jinak úplně v pořádku? Psychicky, zdravotně? Proč jinak by tohle probíhalo?
Tak jelikož jsi matka k hov.nu, tak ano, má velkou šanci dceru do péče získat. A možná to pro ní bude lepší.