Manžel mi chce vzít dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8882
11.2.21 13:56

Nemám slov. Trol nebo deb.il… Ty s klidným svědomím odejdeš od chlapa jen s jedním dítětem, chceš za to dítě bojovat, bojis se, že o něj přijdeš… a pak jen tak mimochodem zminis, že máš ještě jedno dítě, ale to nechceš, protože je autista… No doufám, že to chlap dá k soudu a vyhraje. Ja pri některých diskusích tady nevěřícně ziram, že tak blbý lidi fakt existujou. Díky za moji relativně normální sociální bublinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.21 13:56

@gabrriel Jsem zdravotně i psychicky v pohodě, teda je mi úzko z toho že u sebe nemůžu mít i syna. Ale jinak jsem v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
41503
11.2.21 13:58
@Anonymní píše:
@gabrriel Jsem zdravotně i psychicky v pohodě, teda je mi úzko z toho že u sebe nemůžu mít i syna. Ale jinak jsem v pohodě.

a co jsi za těch 6 týdnů udělal proto, aby jsi mohla mít syna u sebe? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.2.21 13:58
@Anonymní píše:

Sama jsi napsala, že ho nechceš, tak tu nehraj Marvana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.21 14:00

@topazio Synovi bude 6, má oslabenou imunitu, je alergiik a má chronickou rýmu.

• Citovat
  • Upravit
36137
11.2.21 14:01
@topazio píše:
Někde tu psala, že ho u otce nechala, protože by si jinde nezvykl. Podle mě je zo to výmluva. Stále tu píše jen o dceři. :cert:

Já chápu, že u autistu to je složitý se změnami, ale souhlasím s tebou že to je jen vymluva. Kdyby chtěla tak ho aspoň navštěvuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
11.2.21 14:05

Jako promiň… Ale nedokáži si představit opustit svoje dítě… Jako kde to jsme… 🤦🏽‍♀️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
11.2.21 14:06

Fuj! to se nedá ani číst.. 8o

matka, nematka.. Co jsi to za ženskou, to je hnus.. Zdravé jo, ale postižené ti nevoní.. A vymlouvat se na to, že ti vynadá někdo tak, jak ty si zasloužíš a koleduješ.. pěkná blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
11.2.21 14:07

Jak jsem ze začátku nechápala tvoji mámu, která ti radí dceru odevzdat otci, tak teď tomu pomalu přicházím na kloub. Vyprdnout se na syna, aby ses nemusela potkat s tchýní, tomu se říká mateřská láska. Ještě si stěžuj, že ti muž syna nevozí pod nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.2.21 14:08

Tchyně a švagrová se na ní určitě zlobí, že chlapce opustila a kdyby ho náhodou navštívila, a pak zase odjela, tak by ho to mohlo silně rozrušit. Ale taková situace by mohla rozrušit i zdravé dítko. Kdyby byla normální, tak si syna vezme. Syn by si zvykl. Není první a ani poslední, kdo se někam stěhuje s dítětem, které má autismus. Někdy to tak je. Chlapec je ještě malý. A jsou to jen výmluvy u zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8882
11.2.21 14:10
@Anonymní píše:
@topazio Synovi bude 6, má oslabenou imunitu, je alergiik a má chronickou rýmu.

No jo, to by bylo péče navíc, přece si nepridelas starosti… Jako rýma a alergie je pro tebe důvod, proč se vzdát dítěte? Hele že ty tu jen sbírat info do nějakého článku, jinak fakt nevím. Asi půjdu našeho adhd miláčka dát do babyboxu, bude tu aspoň klid. Ty dvě zdravé děti si nechám… fuj už jen ta představa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.2.21 14:12

No jo, tátovi fandím. Sourozenci se od sebe netrhají a zřejmě má větší předpoklady, že se o děti postará lépe.

Nechat tam autistu, protože by si jinde nezvykl a pak čekat, že mi ho někde přiveze a strčí až pod čumák… Nezlob se, ale nějak nevidím důvod, proč by nemohl mít manžel v péči i dceru. Možná na tobě není závislá o nic víc, než tvůj syn, který má rád své jistoty a toho jsi celkem v klidu opustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
11.2.21 14:19

Na tvém místě se zkusím vrátit domů a nabídni smír.
V pohodě úplně nejsi. Každou by rozhodilo, že manžel miluje jinou.

Chápu, trochu, že jsi pro syna autistů nechtěla měnit prostředí…

Zkus rodinou poradnu a nauč se s mužem vycházet. Zkus aspoň něco…než to odpískáš úplně.

Taky jak se manžel chce starat o tak malé dítě?
Půjde na RD?

Prostě děti jsou víc než ego.
Chápu, že jsi musela odejít…ale už je to dlouho.
Zkus manželovi nabídnout třeba procházku, bobování s dětmi…že by jsi i ráda viděla syna a navrhni mu tu poradnu. Ostatně tam můžeš jít i sama, pokud nebude zatím chtít. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.2.21 14:21

Jak je asi na tom syn? Co jsi ho opustila? Toto by porazilo každé dítě. Zdravé i nemocné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
11.2.21 14:23
@Anonymní píše:
Tak… máma mi řekla že si mám vzít buď obě děti nebo žádné, ale i když syna miluju tak si nemůžu a ani momentálně nechci vzít- je autista a u našich by ani neměl vhodné prostředí.

Chudák malej :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna