Manžel mi vrazil facku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
23.12.21 23:06
@Anonymní píše:
Já zažila včera, dost špatnou situaci.
Krmila jsem lahvičkou syna, který má 5 měsíců a do ložnice, dojde manžel a začne dávat, nový sáček do koše na plenky, samozřejmě že to šustilo, tak jsem ho požádala, ať to vezme a jde to dělat do obýváku, a lehce jsem ho 2× žduchla, nohou do kotníku a on mě za to řekl, ať jdu do pr.. že malý ještě nespí, a pleskl mě 2× po stehně, ne že by to byla velká rána, ale zabolelo to, když jsem si to s ním šla vyříkat do obýváku, proč nevzal ten koš a nešel to dělat do obýváku, že mimčo usínalo argumentoval tím, že malá ještě nespala, a že si přeci nenechá kopat do kotníku. A řekl mi, že jsem nula. Inu šťastné a veselé alespoň Vám.

omg, proc jsi mela potrebu do nej zduchat? kdy opomenu potrebu buzerovat, ze to ma jit delat do obyvaku? to tve dite musi mit u krmeni totalni klid? :zed: ber to tak, tak jako jsi ty do nej kopla, tak on do tebe zduchnul do stehna… fakt nektere uvazovani matek je mi zahanou… ntb. ze ty jen trolis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8875
24.12.21 07:59

Ale vy jste to nepochopily… prvotní problém je přece to, že milostpán musel dělat s kyblikem s plenami a nebyl za to chválen od shora až dolů, ale z. jebán, že má jít vedle. Zakladatelko, evidentně si to máš příště udělat sama… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí