Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já zažila včera, dost špatnou situaci.
Krmila jsem lahvičkou syna, který má 5 měsíců a do ložnice, dojde manžel a začne dávat, nový sáček do koše na plenky, samozřejmě že to šustilo, tak jsem ho požádala, ať to vezme a jde to dělat do obýváku, a lehce jsem ho 2× žduchla, nohou do kotníku a on mě za to řekl, ať jdu do pr.. že malý ještě nespí, a pleskl mě 2× po stehně, ne že by to byla velká rána, ale zabolelo to, když jsem si to s ním šla vyříkat do obýváku, proč nevzal ten koš a nešel to dělat do obýváku, že mimčo usínalo argumentoval tím, že malá ještě nespala, a že si přeci nenechá kopat do kotníku. A řekl mi, že jsem nula. Inu šťastné a veselé alespoň Vám.
omg, proc jsi mela potrebu do nej zduchat? kdy opomenu potrebu buzerovat, ze to ma jit delat do obyvaku? to tve dite musi mit u krmeni totalni klid?
ber to tak, tak jako jsi ty do nej kopla, tak on do tebe zduchnul do stehna… fakt nektere uvazovani matek je mi zahanou… ntb. ze ty jen trolis?
Ale vy jste to nepochopily… prvotní problém je přece to, že milostpán musel dělat s kyblikem s plenami a nebyl za to chválen od shora až dolů, ale z. jebán, že má jít vedle. Zakladatelko, evidentně si to máš příště udělat sama… ![]()