Manžel se schválně nakazil covidem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.1.22 06:37
@akavi píše:
Schválně by se nakazil, kdyby se třeba olizoval s někým nakaženým. Teď to prostě řadí tak, že to na něj klidně mohl prsknout někdo v práci. A tedy když vidím, jak někteří lidé nosí respirátor, tak je úplně jedno, jestli ho mají nebo ne. Navíc když ho téměř každý nosí na obličeji a následně po kapsách opakovaně x dní.

Nenosit respirator vůbec či poradně je schválně se nakazit.

• Citovat
  • Upravit
3925
20.1.22 06:46
@Anonymní píše:
Je to omicron a my se synem měli deltu, takže to určitě chytime zas. On nešel proboha jen jednou do krámu bez rousky-chodil tak stále, co je tu omicron ve snaze to chytit a nemuset brzy na třetí dávku a teď poslední týden i aby nemusel do te práce a bůh vi, co dělal v praci-měli tam nekoho nemocného, tak se šel jistě nakazit přímo k němu. Porad si hledal články, jak se nakazit omicronem a ze je to slabé a tak..Chtěl jít i k moji kamarádce, kde mají taky omicron a miminko skončilo na kortikoidech, se nakazit. Normálně tam vazne chtěl jít. Syn, ten co měl deltu, do rána začal sypave kaslat-omicron u děti děla prave laryngitidu a mám strach, co udělá v těhotenství. Dnes jdeme na testy. Být teplo, tak chlapa snad vystehuju do karavanu na zahradu, jak jsem vytocena.

Nahlas ho na policii, budeš mít pokoj delší dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
20.1.22 06:58

No pokud to není troll, tak jste s mužem na hlavu oba. Na jednu stranu se chtít schválně nakazit je šílenost, ale na druhou stranu cpat do dětí očkování chvíli po prodělání, jít na třetí dávku v těhotenství apod, to mi přijde jako další extrém. Pokud to máte prodělané, tak to znovu nechytite a nemusíte být v karantene ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.1.22 07:00

Je to idi.ot. Kvůli tomu, že má ručičky dozadu a je pro něj problém jít do práce, se nakazil a ohrozil těhotnou ženskou a dvě děti? I kdyby to nakrásně nikdo nechytil, kvůli němu teď musíte do karantény, měli byste jít na testy a nemůžete ani nakoupit. Ko.kot!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.1.22 07:02
@Kriss Tina píše:
No pokud to není troll, tak jste s mužem na hlavu oba. Na jednu stranu se chtít schválně nakazit je šílenost, ale na druhou stranu cpat do dětí očkování chvíli po prodělání, jít na třetí dávku v těhotenství apod, to mi přijde jako další extrém.Pokud to máte prodělané, tak to znovu nechytite a nemusíte být v karantene ne?

Prosímtě, kdes na tohle přišla??? :roll: Samozřejmě, že to mohou chytnout znovu (protože omicron není delta, žejo, a taky proti němu očko moc nechrání) a samozřejmě že všichni jsou nyní v karanténě, i očkovaní, i po prodělání. Hysterii s izolací v pokojíčku taky nechápu, ale jako vzdor ano :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
20.1.22 07:05

Tak za prvé se přestaň chovat jako hysterka. Za druhé, manželovi přišlo potvrzení, že má omikron nebo kde bereš tu jistotu? A nikde není stoprocentně řečeno, že to od něj chytíte taky. Přítel byl nakažený a já se doma od něj nijak neizolovala a nenakazila jsem se.

A pak taky jak víš, že se nakazil schválně? Člověk, který pomalu celé dva roky nosí jednu roušku a to ještě pod nosem se nenakazi vůbec, zatímco někdo kdo se přehnaně chrání to chytí. To prostě podle mě nejde moc ovlivnit, jestli to chytneš nebo ne. Jedině, že by se člověk zavřel doma a nákupy co by mu vozili by hned detinfikoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.1.22 07:05
@Anonymní píše:
Rozhodně anonym. Můj manžel měl mít celý víkend pracovní- už od minulého týdne pořád prudil, že chce chytit omicron- že se mu tam nechce )běžně o víkendu nepracuje, tohle měla být výjimka, která se nebude opakovat (stěhování pobočky)- všude chodil bez roušky- obchody, až když jsem ho tam seřvala, tak si ji tedy nandal (respirátor) ale pod nos. Jak malý dítě. No a co myslíte- nakazil se- nic mu není (je očkovaný) ale já už jsem měla v listopadu (asi) deltu-on to nechytil, ani nikdo jiný a bylo mi šíleně zle (též jsem očkovaná, ale těhotná a mám poruchu srážlivosti- týden mi bylo strašně zle, nespala jsem, doteď se zadýchávám, pak jsem si musela deset dní i píchat clexane. Teď už jsem v druhém trimestru, chtěla jsem si dát příští týden třetí dávku očkování (a jeho donutit taky), tak se modlím, abych to nechytla já ani děti (syn měl v prosinci asi taky deltu), zatím ho nechce doktor naočkovat, že je to brzo po coroně (je v kategorii 5-11) a máme ještě dvě malé děti, které očkovat nejdou. Holky, já ho asi zabiju :pocitac:, jsem úplně šíleně vzteklá- potřebuju podporu a slyšet, jaký je to idiot (to já vím, ale potřebuju to vědět i od někoho jiného). Zavřela jsem ho u syna v pokoji a děti sestěhovala do jednoho pokoje. V ložnici ho nechat nemůžu, protože se těhotná v obýváku (ještě s nejmenším dvouleťákem) prostě nevyspím, i když máme velký gauč, ale stejně a nechci, aby tu spal, děti tu pak tráví přes den nejvíce času a bylo by to tu od něj zavirované Za těch teď už naštěstí snad jen pět dní, co bude muset být doma (a děti tím pádem taky) ho nejspíš fakt zabiju. Strašně se bojím o děti a hlavně o miminko. A syn v první třídě už takhle kvůli coroně má asi měsíc zameškáno a zase bude muset být kvůli němu doma a on si vůbec neuvědomuje, jak moc mě naštval a jak moc to posr al, že se nakazil schválně :pocitac: :zed: Chlapi jsou někdy na zabití, co?! :pocitac: :zed:

Ano, je to blbec. Kdyby žil sám, ať se nakazí. Počítám, že se omicronu nevyhneme, ale naproti tomu nejdu teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
20.1.22 07:14
@unuděná píše:
Prosímtě, kdes na tohle přišla??? :roll: Samozřejmě, že to mohou chytnout znovu (protože omicron není delta, žejo, a taky proti němu očko moc nechrání) a samozřejmě že všichni jsou nyní v karanténě, i očkovaní, i po prodělání. Hysterii s izolací v pokojíčku taky nechápu, ale jako vzdor ano :P

Tak nikdo asi nemá potvrzene jaky ten druh zrovna chytili, aspoň u nás chodí akorát výsledek pozitivní x negativní a ne jestli má ten deltu a ten omikron. A karanténa je pro mě novinka :D sem slyšela o zkrácení, ale že do ní jdou všichni mi nedošlo :D tak pardon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.1.22 07:19
@Kriss Tina píše:
Tak nikdo asi nemá potvrzene jaky ten druh zrovna chytili, aspoň u nás chodí akorát výsledek pozitivní x negativní a ne jestli má ten deltu a ten omikron. A karanténa je pro mě novinka :D sem slyšela o zkrácení, ale že do ní jdou všichni mi nedošlo :D tak pardon :mrgreen:

Když tvůj vzorek vyberou jako testovací, tak ti přijde i varianta ;) A zakladatelka psala poměrně jistě, že je to omicron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
20.1.22 07:20
@unuděná píše:
Je to idi.ot. Kvůli tomu, že má ručičky dozadu a je pro něj problém jít do práce, se nakazil a ohrozil těhotnou ženskou a dvě děti? I kdyby to nakrásně nikdo nechytil, kvůli němu teď musíte do karantény, měli byste jít na testy a nemůžete ani nakoupit. Ko.kot!

Pozitivní v karanténě může chodit nakupovat, místo vypisování nesmyslů si najdi něco o karanténě resp. izolaci a neplácej tady blbosti.
Také píše že dnes jde na test!

Příspěvek upraven 20.01.22 v 07:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17006
20.1.22 07:20

@Kriss Tina - me v rijnu prislo, ze jsem mela deltu :think: asi zalezi na laborce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15879
20.1.22 07:22

Jen doufám, že zakladatelka děti nemá s manželem, ale třeba se sousedem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
20.1.22 07:32
@unuděná píše:
Když tvůj vzorek vyberou jako testovací, tak ti přijde i varianta ;) A zakladatelka psala poměrně jistě, že je to omicron.

Už se k tomu raději nevyjadřuj, takové blbosti co píšeš jsou zavádějící. Raději si přečti kdy je izolace/karanténa.
Ale chápu, že tobě jde především o počet :srdce: než o věrohodný příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
20.1.22 07:35
@Anonymní píše:
Rozhodně anonym. Můj manžel měl mít celý víkend pracovní- už od minulého týdne pořád prudil, že chce chytit omicron- že se mu tam nechce )běžně o víkendu nepracuje, tohle měla být výjimka, která se nebude opakovat (stěhování pobočky)- všude chodil bez roušky- obchody, až když jsem ho tam seřvala, tak si ji tedy nandal (respirátor) ale pod nos. Jak malý dítě. No a co myslíte- nakazil se- nic mu není (je očkovaný) ale já už jsem měla v listopadu (asi) deltu-on to nechytil, ani nikdo jiný a bylo mi šíleně zle (též jsem očkovaná, ale těhotná a mám poruchu srážlivosti- týden mi bylo strašně zle, ne :roll: spala jsem, doteď se zadýchávám, pak jsem si musela deset dní i píchat clexane. Teď už jsem v druhém trimestru, chtěla jsem si dát příští týden třetí dávku očkování (a jeho donutit taky), tak se modlím, abych to nechytla já ani děti (syn měl v prosinci asi taky deltu), zatím ho nechce doktor naočkovat, že je to brzo po coroně (je v kategorii 5-11) a máme ještě dvě malé děti, které očkovat nejdou. Holky, já ho asi zabiju :pocitac:, jsem úplně šíleně vzteklá- potřebuju podporu a slyšet, jaký je to idiot (to já vím, ale potřebuju to vědět i od někoho jiného). Zavřela jsem ho u syna v pokoji a děti sestěhovala do jednoho pokoje. V ložnici ho nechat nemůžu, protože se těhotná v obýváku (ještě s nejmenším dvouleťákem) prostě nevyspím, i když máme velký gauč, ale stejně a nechci, aby tu spal, děti tu pak tráví přes den nejvíce času a bylo by to tu od něj zavirované Za těch teď už naštěstí snad jen pět dní, co bude muset být doma (a děti tím pádem taky) ho nejspíš fakt zabiju. Strašně se bojím o děti a hlavně o miminko. A syn v první třídě už takhle kvůli coroně má asi měsíc zameškáno a zase bude muset být kvůli němu doma a on si vůbec neuvědomuje, jak moc mě naštval a jak moc to posr al, že se nakazil schválně :pocitac: :zed: Chlapi jsou někdy na zabití, co?! :pocitac: :zed:

Prosím tě, nepřeháněj. Schválně? Jako že se rozhodl a ono to vyšlo zrovna, když má jít do práce? Fakt jen náhoda, když to řadí v takové míře, jak se prezentuje.
Já, taky roušku nenosím a nechytla jsem to, jsem stále ngt. Takže naplánovat se to opravdu nedá, je to o náhodě.
A ty ostatní kecy o očkování? Takhle brzo po prodělání covidu? No jako pokus o hysterii a vyvolání vášnivé diskuse dobrý, ale sorry jako, fakt mě nedojmeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
20.1.22 07:43
@Anonymní píše:
Je to omicron a my se synem měli deltu, takže to určitě chytime zas. On nešel proboha jen jednou do krámu bez rousky-chodil tak stále, co je tu omicron ve snaze to chytit a nemuset brzy na třetí dávku a teď poslední týden i aby nemusel do te práce a bůh vi, co dělal v praci-měli tam nekoho nemocného, tak se šel jistě nakazit přímo k němu. Porad si hledal články, jak se nakazit omicronem a ze je to slabé a tak..Chtěl jít i k moji kamarádce, kde mají taky omicron a miminko skončilo na kortikoidech, se nakazit. Normálně tam vazne chtěl jít. Syn, ten co měl deltu, do rána začal sypave kaslat-omicron u děti děla prave laryngitidu a mám strach, co udělá v těhotenství. Dnes jdeme na testy. Být teplo, tak chlapa snad vystehuju do karavanu na zahradu, jak jsem vytocena.

Když byly ty tabulky přenosu, tak obchody byly na posledních místech, přenáší se to v rodině, práci, ve školách, školkách…

On už asi nechce na další dávku a chtěl to vyřešit omíkem?

No, musíte si to vyřešit doma, jen se přimlouvám za ty děti, nehonit je na očk. brzo po prodělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí