Manžel se synem sám na chatě - chci oddech

1428
3.8.18 20:27

Manžel se synem sám na chatě - chci oddech

Holky,

Jezdíme pravidelně na chatu s 19m synem a jsem po té vždy ko. Malý tam řádí jako černá ruka, chce být venku, nechce jíst nebo jen to co si utrhne atd. Manžel jde příští víkend do práce, tak jsem navrhla ať jedou sami. Je to cca hodina jízdy autem. No a teď mi to vrtal v hlavě..
Oddech po 19 m by mi bodnul, poklidila bych, relax a tak. Na jednu stranu se bojím, jestli to zvládnou a na druhou chci, aby manžel pochopil, že to není sranda starat se o malý torpédo. Tak co vy na to? Mám zase jet? nechat jet samotný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Twixinka
3.8.18 20:31

Nechala bych je jet a odpocinula si ;) dcerku silene miluji, ale uprimne uz se tesim na naplanovanou vikendovou damskou jizdu na listopad :) ja vim, ze mi pak oba s manzelem budou strasne chybet :srdce: ale jednou za cas opravdu potrebuje vypnout kazdy ;)

• Citovat
  • Upravit
14723
3.8.18 20:32

Jo, ať přijedou domů za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007

Já jsem poprvé nechala na víkend samotnýho manžela se synem, když bylo malýmu půl roku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202

A co by nezvládnul? Jasně, že to zvládne, jen ať jedou sami, užij si oddech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210

Uvar jidlo a posli je samotný. Pokud bude hlidat aspon co teda trhá venku tak maximálně přijedou spinavi a s par modrinama :-) chlapi se umí starat( dobre soudím podle mojeho) jen maji hranice nekde jinde a deti si to užívají :-)
jen musis byt opravdu přesvědčena ze jim veris - jinak si to neuzijes. Ja poustim syna s babi uz ted na dlouho ( je tedy o dost starší) dceru (17m) zatim kvuli kojeni jen na krátké hlídání, ale kdyz uz je pustím neresim je. proste vypnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805

Nech je jet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.18 20:34

Co bych za to dala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
3.8.18 20:37

Holky, vy mi děláte radost. Já čekala čočku, hned je mi líp! Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.8.18 20:38

A co by se mohlo stát? 8o
Maximálně nebude mít dítě režim, nebude se koupat, čistit zuby :nevim:
Moje děti to milují :mrgreen: s tatínkem bez maminky jsou jiná pravidla. V něčem horší,v něčem lepším.
Ani jednomu z nich to neublíží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
3.8.18 20:39

Nechtějí s sebou ještě mého devítiměsíčního…neee legrace,jen je nech jet,ukaž chlapovi,že mu věříš,oni to spolu zvládnou. Jak já se těším,až budu moct nechat prcka s taťkou přes noc a užít si čas sama pro sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
3.8.18 20:44

Pokud to není ignorant, nemáte tam nebezpečný bazén, tak bych nechala jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
3.8.18 20:44

jen ať jedou, prospěje to všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
3.8.18 20:53

Určitě ať jedou, já jela poprvé za kamarádkou na víkend v 15 m malý, po 2 měsících jsem jela znovu a zavedeme to i nadále :palec:, je to příjemná změna, neuvěřitelně si psychicky odpocinu a těším se domů :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.18 20:54

Já ti rozumím. Dceři je 3,5 a ještě nikdy nikde na noc beze mě nebyla. Ale už jsem se aspoň překonala a občas jede někam beze mě třeba na odpoledne (s prarodiči, tatínkem). Vždycky mám v tu chvíli pocit, jaká nejsem krkavčí matka. Když mezi tím doma uklízím nebo dělám něco do práce, ještě ty výčitky nejsou tak hrozné. Největší husarský kousek se mi povedl, když jsem malou jednou odvedla na hlídání a šla (poprvé po 4 letech) SAMA na bazén :D No celou cestu tam jsem si rozmýšlela, jestli vůbec mám jít, že chudák malá nejde se mnou…no a nakonec jsem si to skvěle užila…a hodlám to někdy zopakovat ;) Takže pokud manželovi věříš, zvládá se postarat doma, nejsou tam nějaká velká nebezpečí, tak bych si ten víkend pro sebe nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí