Manžel sleduje Amatéři.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mazliceksamdoma
2.1.25 13:49
@LuckaMattynek píše: Více

A jak jsi na to přišla?

• Citovat
  • Upravit
Mazliceksamdoma
2.1.25 13:58

Tak to musí mít i Nick. A jaký ten Nick je? Rád se na něj podívám.

• Citovat
  • Upravit
67
2.1.25 17:51

To bych teda nebyla nadšená, kdyby můj muž lezl na amatéry. Fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.25 18:13

@Didibaba a to lze ještě I o tom profilu na amaterech, že to není jeho. A přitom se na to prihlasoval…podle mě má jiný účet a více to tají. Šlo to na něm poznat…chodil tam pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazliceksamdoma
2.1.25 18:41

Ty jooo tak to je hustý… Asi mu to dělá dobře mezi nohama je vzrušený při psaní…

• Citovat
  • Upravit
Mazliceksamdoma
2.1.25 18:46
@Didibaba píše: Více

No nikdy neříkej fuj, ono nevíš co Te tam může někdy také zavést. Máš To doma ok, tak buď ráda…

• Citovat
  • Upravit
2.1.25 20:33

@Mazliceksamdoma ja souhlasím. Opravdu, když jsem ty stránky viděla působí to jako web z 90. let. Někteří lidi tam sdílejí věci, které teda nejsou moc pekne. A naopak některé slečny si to pletou s OF a jde jim hlavně o peníze. Takže muž si tam může hledat milenku za peníze, ale spíš to budou podivné existence…myslím ty ženy, které by se chtěly za peníze s někým vypsat. A muži si tam často píši s muzi. Je tam velká skupina zenatych můžu, kteří jsou bi nebo si prostě neváží své partnerky a posílají tam bez jejich vědomí její fotky. Rozhodně bych gam určitě nemohla strávit 6 dní na chatu jako můj manžel. Kdybych neměla závazky, tak by to byl dávno ex. Nechápu, že jsem se přes to přenesla. A denně mě to trápí… :roll: nikdy se za to ani neomluvil…on kterému vadí, že bych měla třeba jen hloupý vibrátor…a taky se vyjádřil, že kdyby zjistil o me, že tam mám profil. Tak by se mnou nebyl. Je to pokrytec. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazliceksamdoma
2.1.25 23:40
@LuckaMattynek píše: Více

Tak to je mazec tedy. On může a ty bys nesměla? Hrozný. Nedivím se Ti, že se Ti to hnusi.

• Citovat
  • Upravit
155
3.1.25 08:16

Na stránky amatéři jsem jednou zabloudila omylem a udělalo se mi z toho zle od žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazliceksamdoma
3.1.25 08:24
@Meduňka25 píše: Více

A zvracela jsi?

• Citovat
  • Upravit
Mazliceksamdoma
4.1.25 14:17

Včera jsem tam chvíli nakoukl. Zajímavé texty… Kdo co hledá… A chtěl by… Strjen by mě zajímalo jestli se tam reálně potom ti lidi sejdou… Myslím si, že ne.

• Citovat
  • Upravit
543
4.1.25 14:23
@Mazliceksamdoma píše: Více

Na amatérech je nabízeno plno profesionálních služeb, v těchto případech věřím, že se zákazníci a profesionálky sejdou. Ale myslím, že jako seznamka to nefunguje a schůzky nejsou moc časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazliceksamdoma
4.1.25 16:09
@Mandisi píše: Více

Jj profesionální služby tam jsou také, četl jsem názvy. Jako seznamka souhlasim.

• Citovat
  • Upravit
154
4.1.25 23:32

Sejit se da, sama mam par super zkusenosti, jen to chce vybirat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazliceksamdoma
5.1.25 00:01
@Vanilkovavila píše: Více

Tak to je jistě zajímavé. Můžeš popsat?