Manželova bývalka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.9.18 17:12

@LaPaloma Tak zlomyslná nejsem. Já jí nic špatného nepřeju, toho už si užila dost. Jen mi vadí, že souložila s mým mužem. Toť vše.

• Citovat
  • Upravit
14723
18.9.18 18:35
@Anonymní píše:
@LaPaloma Tak zlomyslná nejsem. Já jí nic špatného nepřeju, toho už si užila dost. Jen mi vadí, že souložila s mým mužem. Toť vše.

Já vím - to byla jen utopie. Ona není určitě tak hloupoučká, aby se nechala ještě více znetvořit.
vůbec se s ní nezabývej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.18 16:03

@LaPaloma Já se snažím, ale minulý týden mě pozvala na koncert, že jí zbyly lístky. :mrgreen: Tak jsem s díky odmítla, nemám potřebu s ní trávit čas. Ona si snad myslí, že netuším, že spala s mým mužem. :roll:

• Citovat
  • Upravit
káťa
2.10.18 10:35
@Anonymní píše:
@LaPaloma Já se snažím, ale minulý týden mě pozvala na koncert, že jí zbyly lístky. :mrgreen: Tak jsem s díky odmítla, nemám potřebu s ní trávit čas. Ona si snad myslí, že netuším, že spala s mým mužem. :roll:

Vždyť je to úplně jedno, spali spolu kdysi dávno před mnoha lety, ani jste se neznali…
To jako taky tvůj chlap žárlí na někoho, s kým jsi měla něco před dvaceti nebo třiceti lety ???

• Citovat
  • Upravit
1250
2.10.18 10:38

pravěk neřešit asi… nemá to smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
2.10.18 13:21
@Anonymní píše:
@LaPaloma Já se snažím, ale minulý týden mě pozvala na koncert, že jí zbyly lístky. :mrgreen: Tak jsem s díky odmítla, nemám potřebu s ní trávit čas. Ona si snad myslí, že netuším, že spala s mým mužem. :roll:

je otázka, zda se nesnaží přes „rádoby kamarádství“ s Tebou dostat znovu ke Tvému muži
s díky odmítej asi všechno, bude muset najít na pokec někoho jiného, soucit by se nemusel vyplatit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.10.18 13:26
@LaPaloma píše:
je otázka, zda se nesnaží přes „rádoby kamarádství“ s Tebou dostat znovu ke Tvému muži
s díky odmítej asi všechno, bude muset najít na pokec někoho jiného, soucit by se nemusel vyplatit

prosím tě, spala s ním kdysi jako náctiletá, dneska je jim všem přes čtyřicet…myslím si, že se každý netřepe, aby mohl sbalit zakladatelky chlapa…

• Citovat
  • Upravit
14723
2.10.18 13:30
@káťa píše:
prosím tě, spala s ním kdysi jako náctiletá, dneska je jim všem přes čtyřicet…myslím si, že se každý netřepe, aby mohl sbalit zakladatelky chlapa…

pokud je sama a nostalgické povahy … do hlavy jí nikdo nevidí, a právě těch 40 na krku, to je takový zlom a některé jdou po poslední šanci
jinak já bych z ní obavy neměla, ale nekamarádila bych se jen proto, aby netrpěla nějakou samotou, to nemůže řešit její nextka, ale skutečná kamarádka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
2.10.18 13:31
@Anonymní píše:
@LaPaloma Tak zlomyslná nejsem. Já jí nic špatného nepřeju, toho už si užila dost. Jen mi vadí, že souložila s mým mužem. Toť vše.

A to ještě nevíš, že se stýkáš i s holkami s kterymi teprv souložit bude. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.10.18 14:04
@LaPaloma píše:
pokud je sama a nostalgické povahy … do hlavy jí nikdo nevidí, a právě těch 40 na krku, to je takový zlom a některé jdou po poslední šanci

no nevím, i kdybych byla sama (taky je mi 40+), tak by mě asi nenapadlo nahánět chlapy, se kterými jsem byla, když nám bylo náct…zakladatelka šílí a Bůh ví, jestli si to dotyčná vůbec pamatuje, jestli vůbec registruje zakladatelku jako nějakou nextku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.18 17:37
@káťa píše:
Vždyť je to úplně jedno, spali spolu kdysi dávno před mnoha lety, ani jste se neznali…
To jako taky tvůj chlap žárlí na někoho, s kým jsi měla něco před dvaceti nebo třiceti lety ???

Jestli žárlí můj muž, to nevím. A všichni se známe od takových 15 let.
A byla do něj zamilovaná. Jestli ho chce sbalit i dnes nevím, ale slabost pro něj rozhodně má.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.18 17:41

@káťa Já rozhodně nešílím, jestli čteš od začátku. Léta jsem po ní ani nevzdechla, ale začaly jsme se pravidelně potkávat a nelze se tomu vyhnout. Ona se na muže celkem často vyptává a stále organizuje třídní srazy. Já si to řeším sama v sobě. Kdybych se uměla hodit do klidu, tak tu nepíšu. Třeba mi tu někdo poradí něco chytrého. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.18 17:43

@LaPaloma :hug: Dík za pochopení, snažím se vyhýbat jak čert kříži :mrgreen: už jsem některé situace vychytala. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.18 17:44
@samá práce píše:
A to ještě nevíš, že se stýkáš i s holkami s kterymi teprv souložit bude. ;)

Co oči nevidí, to srdce nebolí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
25897
3.10.18 16:03
@Anonymní píše:
@káťa Já rozhodně nešílím, jestli čteš od začátku. Léta jsem po ní ani nevzdechla, ale začaly jsme se pravidelně potkávat a nelze se tomu vyhnout. Ona se na muže celkem často vyptává a stále organizuje třídní srazy. Já si to řeším sama v sobě. Kdybych se uměla hodit do klidu, tak tu nepíšu. Třeba mi tu někdo poradí něco chytrého. :mavam:

A ví o té situaci manžel? A jak se k tomu staví? Na uklidnění doporučuji čokoládu, dvojku dobrého vína, procházku podzimní přírodou nebo pokec s kamarádkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí