Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@LaPaloma Tak zlomyslná nejsem. Já jí nic špatného nepřeju, toho už si užila dost. Jen mi vadí, že souložila s mým mužem. Toť vše.
Já vím - to byla jen utopie. Ona není určitě tak hloupoučká, aby se nechala ještě více znetvořit.
vůbec se s ní nezabývej
@LaPaloma Já se snažím, ale minulý týden mě pozvala na koncert, že jí zbyly lístky.
Tak jsem s díky odmítla, nemám potřebu s ní trávit čas. Ona si snad myslí, že netuším, že spala s mým mužem. ![]()
@Anonymní píše:
@LaPaloma Já se snažím, ale minulý týden mě pozvala na koncert, že jí zbyly lístky.Tak jsem s díky odmítla, nemám potřebu s ní trávit čas. Ona si snad myslí, že netuším, že spala s mým mužem.
Vždyť je to úplně jedno, spali spolu kdysi dávno před mnoha lety, ani jste se neznali…
To jako taky tvůj chlap žárlí na někoho, s kým jsi měla něco před dvaceti nebo třiceti lety ???
@Anonymní píše:
@LaPaloma Já se snažím, ale minulý týden mě pozvala na koncert, že jí zbyly lístky.Tak jsem s díky odmítla, nemám potřebu s ní trávit čas. Ona si snad myslí, že netuším, že spala s mým mužem.
je otázka, zda se nesnaží přes „rádoby kamarádství“ s Tebou dostat znovu ke Tvému muži
s díky odmítej asi všechno, bude muset najít na pokec někoho jiného, soucit by se nemusel vyplatit
@LaPaloma píše:
je otázka, zda se nesnaží přes „rádoby kamarádství“ s Tebou dostat znovu ke Tvému muži
s díky odmítej asi všechno, bude muset najít na pokec někoho jiného, soucit by se nemusel vyplatit
prosím tě, spala s ním kdysi jako náctiletá, dneska je jim všem přes čtyřicet…myslím si, že se každý netřepe, aby mohl sbalit zakladatelky chlapa…
@káťa píše:
prosím tě, spala s ním kdysi jako náctiletá, dneska je jim všem přes čtyřicet…myslím si, že se každý netřepe, aby mohl sbalit zakladatelky chlapa…
pokud je sama a nostalgické povahy … do hlavy jí nikdo nevidí, a právě těch 40 na krku, to je takový zlom a některé jdou po poslední šanci
jinak já bych z ní obavy neměla, ale nekamarádila bych se jen proto, aby netrpěla nějakou samotou, to nemůže řešit její nextka, ale skutečná kamarádka
@Anonymní píše:
@LaPaloma Tak zlomyslná nejsem. Já jí nic špatného nepřeju, toho už si užila dost. Jen mi vadí, že souložila s mým mužem. Toť vše.
A to ještě nevíš, že se stýkáš i s holkami s kterymi teprv souložit bude. ![]()
@LaPaloma píše:
pokud je sama a nostalgické povahy … do hlavy jí nikdo nevidí, a právě těch 40 na krku, to je takový zlom a některé jdou po poslední šanci
no nevím, i kdybych byla sama (taky je mi 40+), tak by mě asi nenapadlo nahánět chlapy, se kterými jsem byla, když nám bylo náct…zakladatelka šílí a Bůh ví, jestli si to dotyčná vůbec pamatuje, jestli vůbec registruje zakladatelku jako nějakou nextku…
@káťa píše:
Vždyť je to úplně jedno, spali spolu kdysi dávno před mnoha lety, ani jste se neznali…
To jako taky tvůj chlap žárlí na někoho, s kým jsi měla něco před dvaceti nebo třiceti lety ???
Jestli žárlí můj muž, to nevím. A všichni se známe od takových 15 let.
A byla do něj zamilovaná. Jestli ho chce sbalit i dnes nevím, ale slabost pro něj rozhodně má.
@káťa Já rozhodně nešílím, jestli čteš od začátku. Léta jsem po ní ani nevzdechla, ale začaly jsme se pravidelně potkávat a nelze se tomu vyhnout. Ona se na muže celkem často vyptává a stále organizuje třídní srazy. Já si to řeším sama v sobě. Kdybych se uměla hodit do klidu, tak tu nepíšu. Třeba mi tu někdo poradí něco chytrého. ![]()
@LaPaloma
Dík za pochopení, snažím se vyhýbat jak čert kříži
už jsem některé situace vychytala. ![]()
@samá práce píše:
A to ještě nevíš, že se stýkáš i s holkami s kterymi teprv souložit bude.
Co oči nevidí, to srdce nebolí. ![]()
@Anonymní píše:
@káťa Já rozhodně nešílím, jestli čteš od začátku. Léta jsem po ní ani nevzdechla, ale začaly jsme se pravidelně potkávat a nelze se tomu vyhnout. Ona se na muže celkem často vyptává a stále organizuje třídní srazy. Já si to řeším sama v sobě. Kdybych se uměla hodit do klidu, tak tu nepíšu. Třeba mi tu někdo poradí něco chytrého.
A ví o té situaci manžel? A jak se k tomu staví? Na uklidnění doporučuji čokoládu, dvojku dobrého vína, procházku podzimní přírodou nebo pokec s kamarádkou.