Manželova bývalka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4789
14.10.18 09:36
@káťa píše:
To ne, ale on o ní evidentně taky mluvit nechce. Tak v čem je problém ??? :nevim: Že spolu jako náctiletí před 30 roky něco měli ??? Každý má nějakou historii, manželovi by taky předpokládám bylo fuk, že dělá s chlapem, který tě v 16 párkrát osustil…nebo in snad byl tvůj první ???

Úplně vidím další téma diskuse - manžel pořád mluví o bejvalce :) . Nekdy opravdu nevím, co by lidi chtěli … :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.18 10:48

@káťa Mně nevadí, že s někým spal, to jsem věděla, když jsme spolu začali chodit. Vadí mi, že se o svých exkách nedokáže normálně bavit. Já to mám nastavené jinak, se všemi bývalými se normálně bavím. Jeden nám pravidelně udržuje dům, od dalšího jsme koupili starší pěkný nábytek na chatu a tak podobně. Manžel ne ně žárlí. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.18 13:38

Tak se muž vyspal a v poopiční slabé chvíli z něj vypadlo, že o Boženě nechce nic slyšet a už vůbec ji vidět. Ona podle něj vypadá jak pochodující tank a on se stydí, že s ní spal. 8o Věřily byste tomu? Já mám aspoň jasno. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
tiny_girl
14.10.18 13:45
@Anonymní píše:
Tak se muž vyspal a v poopiční slabé chvíli z něj vypadlo, že o Boženě nechce nic slyšet a už vůbec ji vidět. Ona podle něj vypadá jak pochodující tank a on se stydí, že s ní spal. 8o Věřily byste tomu? Já mám aspoň jasno. :mavam:

Nejlepší možná varianta :kytka:

• Citovat
  • Upravit
25897
14.10.18 14:35
@Anonymní píše:
Tak se muž vyspal a v poopiční slabé chvíli z něj vypadlo, že o Boženě nechce nic slyšet a už vůbec ji vidět. Ona podle něj vypadá jak pochodující tank a on se stydí, že s ní spal. 8o Věřily byste tomu? Já mám aspoň jasno. :mavam:

Hm, tak to je vůl jak anděl. A ty se zbytečně trápila, jestli spolu něco nemají. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.18 16:00

@tiny_girl Ano, děkuju. :kytka:
@divine woman Já nevím jestli se mi ulevilo, spíš mám chuť ho majznout něčím po kebuli, že mě nechal tak vydusit. Kvůli svému egu :cert:

• Citovat
  • Upravit
25897
14.10.18 16:27

Je to jenom chlap :mrgreen: , někteří by si raději nechali amputovat končetinu, než by přiznali chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
14.10.18 16:55
@divine woman Já nevím jestli se mi ulevilo, spíš mám chuť ho majznout něčím po kebuli, že mě nechal tak vydusit. Kvůli svému egu :cert:

Spíš by „něčím po kebuli“ zasloužil někdo jiný :-)
Sama své bývalé neřešíš, ale jeho ano?

Tak jak jsi mu to předhazovala, mohl mít pocit, že se mu ji snažíš dohodit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.18 17:02

@Josef_t 8o To si děláš legraci, ne? 8o Tak on dělá ofuky, já mám sebevědomí kdesi u bodu mrazu, a pak z něj vypadne toto. Kdyby to vybalil hned, neslyšel ode mne o Boženě ani slovo. Sám si tu kaši navařil. A s bývalými se bavím normálně, se všemi jsem se rozešla v dobrém. Prostě to nebylo to pravé ořechové a nemáme problém se spolu normálně bavit a pomáhat si.

• Citovat
  • Upravit
13923
14.10.18 17:12
@Anonymní píše:
@Josef_t 8o To si děláš legraci, ne? 8o Tak on dělá ofuky, já mám sebevědomí kdesi u bodu mrazu, a pak z něj vypadne toto. Kdyby to vybalil hned, neslyšel ode mne o Boženě ani slovo. Sám si tu kaši navařil. A s bývalými se bavím normálně, se všemi jsem se rozešla v dobrém. Prostě to nebylo to pravé ořechové a nemáme problém se spolu normálně bavit a pomáhat si.

Jen trochu. Tvé bývalé nechme u ledu (obrazně) :-)

Když si v té situaci představím sebe, mám bývalku na kterou nevzpomínám rád a manželka mi přijde s tím, že spolu byly na kafe a pozdravuje mě. Asi by mě omývali.

Kdyby to bylo naopak a ty jsi měla v minulosti někoho na koho nevzpomínáš ráda.
Pitomec, kterého jsi se nemohla zbavit a přenést se přes rozchod, pak tě třeba i pomlouval.
Prostě blbé vzpomínky. A dnes manžel ti přišel s tím, že spolu byli na pivu a pozdravuje tě …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
14.10.18 17:20
@Josef_t píše:
Jen trochu. Tvé bývalé nechme u ledu (obrazně) :-)

Když si v té situaci představím sebe, mám bývalku na kterou nevzpomínám rád a manželka mi přijde s tím, že spolu byly na kafe a pozdravuje mě. Asi by mě omývali.

Kdyby to bylo naopak a ty jsi měla v minulosti někoho na koho nevzpomínáš ráda.
Pitomec, kterého jsi se nemohla zbavit a přenést se přes rozchod, pak tě třeba i pomlouval.
Prostě blbé vzpomínky. A dnes manžel ti přišel s tím, že spolu byli na pivu a pozdravuje tě …

Vidím to stejně :cert:

• Citovat
  • Upravit
tiny_girl
14.10.18 17:23
@Anonymní píše:
@tiny_girl Ano, děkuju. :kytka:
@divine woman Já nevím jestli se mi ulevilo, spíš mám chuť ho majznout něčím po kebuli, že mě nechal tak vydusit. Kvůli svému egu :cert:
@Anonymní píše:
@Josef_t 8o To si děláš legraci, ne? 8o Tak on dělá ofuky, já mám sebevědomí kdesi u bodu mrazu, a pak z něj vypadne toto. Kdyby to vybalil hned, neslyšel ode mne o Boženě ani slovo. Sám si tu kaši navařil. A s bývalými se bavím normálně, se všemi jsem se rozešla v dobrém. Prostě to nebylo to pravé ořechové a nemáme problém se spolu normálně bavit a pomáhat si.

Tak jsi měla velkou kliku, ale většinou co se těch ex-partnerů týká tak ty rozchody není nic příjemného . Můj manžel se také rozcházel v dobrém :cert: :lol: ale já tedy bohužel ne a pořád mě to dohání,pár měsíců s jedním blb*em a jak umí znepříjemňovat život :zed:

• Citovat
  • Upravit
13923
14.10.18 17:33
@tiny_girl píše:
Tak jsi měla velkou kliku, ale většinou co se těch ex-partnerů týká tak ty rozchody není nic příjemného . Můj manžel se také rozcházel v dobrém :cert: :lol: ale já tedy bohužel ne a pořád mě to dohání,pár měsíců s jedním blb*em a jak umí znepříjemňovat život :zed:

Já měl v devaténácti jednu co se hned chtěla vdávat. Byla to vdávací maniačka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
14.10.18 17:47
@Josef_t píše:
Já měl v devaténácti jednu co se hned chtěla vdávat. Byla to vdávací maniačka :-)

Ty jsou nejlepší :D to tenhle byl moje první láska a někdo mu řekl že sem ho podvedla a on tomu věřil tak utíkal za jinou a hned mě s ní opravdu podvedl. Já z toho byla hotová,nejedla jsem , nespala furt jen brečela. No a nakonec všude chodí a vypráví že jak jsem já ho tehdy podvedla a můj manžel mě mu přebral přitom jsme spolu už roky nechodili :D :D

• Citovat
  • Upravit
13923
14.10.18 18:02
@tiny_girl píše:
Ty jsou nejlepší :D to tenhle byl moje první láska a někdo mu řekl že sem ho podvedla a on tomu věřil tak utíkal za jinou a hned mě s ní opravdu podvedl. Já z toho byla hotová,nejedla jsem , nespala furt jen brečela. No a nakonec všude chodí a vypráví že jak jsem já ho tehdy podvedla a můj manžel mě mu přebral přitom jsme spolu už roky nechodili :D :D

Trumfujeme se jak malé děti, ale asi vyhraju :-)

Byl jsem její druhý, s prvním se vyspala, aby o „to přišla“
Trochu jsme se znali před tím . V týdnu jen schůzka v cukrárně, víkend u ní - matka se sestrou u babičky, to už začala mít divné kecy.
V pondělí obhlížena prstýnky, ve středu nábytek a ve čtvrtek mi oznámila, že v neděli se mám představit matce a další víkend pojedeme někam k Plzni abych požádal otce o ruku. čtrnáct dní mě pronásledovala, další dva týdny pomlouvala.
Pak si naštěstí někoho našla a za rok už jezdila s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí