Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
To ne, ale on o ní evidentně taky mluvit nechce. Tak v čem je problém ???Že spolu jako náctiletí před 30 roky něco měli ??? Každý má nějakou historii, manželovi by taky předpokládám bylo fuk, že dělá s chlapem, který tě v 16 párkrát osustil…nebo in snad byl tvůj první ???
Úplně vidím další téma diskuse - manžel pořád mluví o bejvalce
. Nekdy opravdu nevím, co by lidi chtěli …
![]()
@káťa Mně nevadí, že s někým spal, to jsem věděla, když jsme spolu začali chodit. Vadí mi, že se o svých exkách nedokáže normálně bavit. Já to mám nastavené jinak, se všemi bývalými se normálně bavím. Jeden nám pravidelně udržuje dům, od dalšího jsme koupili starší pěkný nábytek na chatu a tak podobně. Manžel ne ně žárlí. ![]()
Tak se muž vyspal a v poopiční slabé chvíli z něj vypadlo, že o Boženě nechce nic slyšet a už vůbec ji vidět. Ona podle něj vypadá jak pochodující tank a on se stydí, že s ní spal.
Věřily byste tomu? Já mám aspoň jasno. ![]()
@Anonymní píše:
Tak se muž vyspal a v poopiční slabé chvíli z něj vypadlo, že o Boženě nechce nic slyšet a už vůbec ji vidět. Ona podle něj vypadá jak pochodující tank a on se stydí, že s ní spal.Věřily byste tomu? Já mám aspoň jasno.
Nejlepší možná varianta ![]()
@Anonymní píše:
Tak se muž vyspal a v poopiční slabé chvíli z něj vypadlo, že o Boženě nechce nic slyšet a už vůbec ji vidět. Ona podle něj vypadá jak pochodující tank a on se stydí, že s ní spal.Věřily byste tomu? Já mám aspoň jasno.
Hm, tak to je vůl jak anděl. A ty se zbytečně trápila, jestli spolu něco nemají. ![]()
@tiny_girl Ano, děkuju. ![]()
@divine woman Já nevím jestli se mi ulevilo, spíš mám chuť ho majznout něčím po kebuli, že mě nechal tak vydusit. Kvůli svému egu ![]()
Je to jenom chlap
, někteří by si raději nechali amputovat končetinu, než by přiznali chybu.
@divine woman Já nevím jestli se mi ulevilo, spíš mám chuť ho majznout něčím po kebuli, že mě nechal tak vydusit. Kvůli svému egu
Spíš by „něčím po kebuli“ zasloužil někdo jiný ![]()
Sama své bývalé neřešíš, ale jeho ano?
Tak jak jsi mu to předhazovala, mohl mít pocit, že se mu ji snažíš dohodit …
@Josef_t
To si děláš legraci, ne?
Tak on dělá ofuky, já mám sebevědomí kdesi u bodu mrazu, a pak z něj vypadne toto. Kdyby to vybalil hned, neslyšel ode mne o Boženě ani slovo. Sám si tu kaši navařil. A s bývalými se bavím normálně, se všemi jsem se rozešla v dobrém. Prostě to nebylo to pravé ořechové a nemáme problém se spolu normálně bavit a pomáhat si.
@Anonymní píše:
@Josef_tTo si děláš legraci, ne?
Tak on dělá ofuky, já mám sebevědomí kdesi u bodu mrazu, a pak z něj vypadne toto. Kdyby to vybalil hned, neslyšel ode mne o Boženě ani slovo. Sám si tu kaši navařil. A s bývalými se bavím normálně, se všemi jsem se rozešla v dobrém. Prostě to nebylo to pravé ořechové a nemáme problém se spolu normálně bavit a pomáhat si.
Jen trochu. Tvé bývalé nechme u ledu (obrazně) ![]()
Když si v té situaci představím sebe, mám bývalku na kterou nevzpomínám rád a manželka mi přijde s tím, že spolu byly na kafe a pozdravuje mě. Asi by mě omývali.
Kdyby to bylo naopak a ty jsi měla v minulosti někoho na koho nevzpomínáš ráda.
Pitomec, kterého jsi se nemohla zbavit a přenést se přes rozchod, pak tě třeba i pomlouval.
Prostě blbé vzpomínky. A dnes manžel ti přišel s tím, že spolu byli na pivu a pozdravuje tě …
@Josef_t píše:
Jen trochu. Tvé bývalé nechme u ledu (obrazně)![]()
Když si v té situaci představím sebe, mám bývalku na kterou nevzpomínám rád a manželka mi přijde s tím, že spolu byly na kafe a pozdravuje mě. Asi by mě omývali.
Kdyby to bylo naopak a ty jsi měla v minulosti někoho na koho nevzpomínáš ráda.
Pitomec, kterého jsi se nemohla zbavit a přenést se přes rozchod, pak tě třeba i pomlouval.
Prostě blbé vzpomínky. A dnes manžel ti přišel s tím, že spolu byli na pivu a pozdravuje tě …
Vidím to stejně ![]()
@Anonymní píše:
@tiny_girl Ano, děkuju.
@divine woman Já nevím jestli se mi ulevilo, spíš mám chuť ho majznout něčím po kebuli, že mě nechal tak vydusit. Kvůli svému egu
@Anonymní píše:
@Josef_tTo si děláš legraci, ne?
Tak jsi měla velkou kliku, ale většinou co se těch ex-partnerů týká tak ty rozchody není nic příjemného . Můj manžel se také rozcházel v dobrém
ale já tedy bohužel ne a pořád mě to dohání,pár měsíců s jedním blb*em a jak umí znepříjemňovat život ![]()
@tiny_girl píše:
Tak jsi měla velkou kliku, ale většinou co se těch ex-partnerů týká tak ty rozchody není nic příjemného . Můj manžel se také rozcházel v dobrém![]()
ale já tedy bohužel ne a pořád mě to dohání,pár měsíců s jedním blb*em a jak umí znepříjemňovat život
Já měl v devaténácti jednu co se hned chtěla vdávat. Byla to vdávací maniačka ![]()
@Josef_t píše:
Já měl v devaténácti jednu co se hned chtěla vdávat. Byla to vdávací maniačka
Ty jsou nejlepší
to tenhle byl moje první láska a někdo mu řekl že sem ho podvedla a on tomu věřil tak utíkal za jinou a hned mě s ní opravdu podvedl. Já z toho byla hotová,nejedla jsem , nespala furt jen brečela. No a nakonec všude chodí a vypráví že jak jsem já ho tehdy podvedla a můj manžel mě mu přebral přitom jsme spolu už roky nechodili
![]()
@tiny_girl píše:
Ty jsou nejlepšíto tenhle byl moje první láska a někdo mu řekl že sem ho podvedla a on tomu věřil tak utíkal za jinou a hned mě s ní opravdu podvedl. Já z toho byla hotová,nejedla jsem , nespala furt jen brečela. No a nakonec všude chodí a vypráví že jak jsem já ho tehdy podvedla a můj manžel mě mu přebral přitom jsme spolu už roky nechodili
![]()
Trumfujeme se jak malé děti, ale asi vyhraju ![]()
Byl jsem její druhý, s prvním se vyspala, aby o „to přišla“
Trochu jsme se znali před tím . V týdnu jen schůzka v cukrárně, víkend u ní - matka se sestrou u babičky, to už začala mít divné kecy.
V pondělí obhlížena prstýnky, ve středu nábytek a ve čtvrtek mi oznámila, že v neděli se mám představit matce a další víkend pojedeme někam k Plzni abych požádal otce o ruku. čtrnáct dní mě pronásledovala, další dva týdny pomlouvala.
Pak si naštěstí někoho našla a za rok už jezdila s kočárkem.