Manželova bývalka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.10.18 20:33

Manžel ví a nelíbí se mu to. Že by měl strach, aby mi nevykecala něco, co by ho v mých očích očernilo? :think: Je to navíc jeho bývalá spolužačka. Jinak dík za rady, nejvíc mě asi uklidní dlouhá procházka lesem.

• Citovat
  • Upravit
25897
5.10.18 15:10

A nechodil třeba s ní a s tebou současně? Nebo něco takového. Proč by mu jinak mělo vadit, že se potkáváte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
6.10.18 20:47
@divine woman píše:
A nechodil třeba s ní a s tebou současně? Nebo něco takového. Proč by mu jinak mělo vadit, že se potkáváte? :nevim:

Protože se s ní potkává taky. A ona přímo od zakladatelky vyzvídá, jak to mezi nimi je tím vyptáváním. Jinak by ho to po 15 letech nechalo klidným.

Vezmu to opačně: chtěla bych urvat nebo už jsem si užila s někým, koho manžel zná, se kterým jsem kdysi chodila, kterého však manžel nemusí nutně potkávat ani vytvářet přátelské vztahy. On se s ním přesto potkává - co to udělá se mnou ? Vzbudí to pocit ohrožení z prozrazení úletu. Preferovala bych, aby se nevídali. Že je kámoš dnes škaredý, nemusí vadit, vím, jaký byl skvělý před 15 lety a nostalgicky jsem si na to vzpomněla a proto už dnes opět vím, že je docela dobrý stále anebo se to chystám zjistit.

Tak to klidně může mít manžel zakladatelky. Často jsem tu četla, že milenka bývá klidně šerednější než manželka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
7.10.18 12:49

@LaPaloma Myslíš? :think: Říká se, že stará láska nerezaví a klidně do ní mohl být kdysi zamilovaný a doma tvrdil něco jiného. Divná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.18 15:31

@LaPaloma @divine woman Fakt si myslíte, že spolu něco mají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
7.10.18 17:20
@Anonymní píše:
Manžel ví a nelíbí se mu to. Že by měl strach, aby mi nevykecala něco, co by ho v mých očích očernilo? :think: Je to navíc jeho bývalá spolužačka. Jinak dík za rady, nejvíc mě asi uklidní dlouhá procházka lesem.

Teorie @divine woman @LaPaloma je určitě možná… nicméně mně osobně by taky vadilo když by nějaký můj ex nadbíhal mému muži a snažil se z něj vymámit informace o mém životě :nevim: . Existují i vlezlí lidé, jedna ex se semnou chtěla hrozně kamarádit a nadbíhala příteli až se jí on začal vyhýbat a byl vždy otrávený když jsem mu řekla, že jsem ji potkala… Můj ex se zase snažil nacpat mezi mé přátele a být se mnou v kontaktu i když mi to bylo opravdu nepříjemné a ani teď ho nechci v životě kor, aby obtěžoval mého muže. Takže to taky může být obyčejná alergie na tu osobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
7.10.18 19:05

@Santyna Jak je to doopravdy ví jen zakladatelky manžela a tomu do hlavy nevidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.18 20:04

Díky za všechny názory a připomínky. Jestli do ní byl manžel zamilovaný nevím, on tvrdí, že spolu pouze spali. Ale ona do něj zamilovaná byla, holkám v 16 letech většinou nejde jen o sex. A co mě vrtá hlavou, ona je dlouho bez chlapa. Aby jí ten můj nechodil vypomáhat ze staré známosti. :think:

• Citovat
  • Upravit
káťa
8.10.18 11:08
@Anonymní píše:
Díky za všechny názory a připomínky. Jestli do ní byl manžel zamilovaný nevím, on tvrdí, že spolu pouze spali. Ale ona do něj zamilovaná byla, holkám v 16 letech většinou nejde jen o sex. A co mě vrtá hlavou, ona je dlouho bez chlapa. Aby jí ten můj nechodil vypomáhat ze staré známosti. :think:

Tvl, bylo jim 16 a teď je vám přes 40. Ty musíš mít asi hodně malé sebevědomí, co ??? A to myslím vážně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.18 15:16

@káťa Proč myslíš? Že mi vadí potkávat exmilenku a obtěžují mě její dotazy ohledně manžela a mé rodiny, do které jí vůbec nic není? Nebo divné chování mého muže? Normální chlap by mi řekl ať se na ní vybodnu nebo si jí nevšímám. Jemu vadí, že jsme v kontaktu. Když nás jedno viděl spolu, tak vztekle prskal. Není to divné?

• Citovat
  • Upravit
6439
8.10.18 15:19
@Anonymní píše:
@káťa Proč myslíš? Že mi vadí potkávat exmilenku a obtěžují mě její dotazy ohledně manžela a mé rodiny, do které jí vůbec nic není? Nebo divné chování mého muže? Normální chlap by mi řekl ať se na ní vybodnu nebo si jí nevšímám. Jemu vadí, že jsme v kontaktu. Když nás jedno viděl spolu, tak vztekle prskal. Není to divné?

jsi prostě ošklivější, tak se za tebe stydí, to je všechno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.18 15:22

@samá práce :mrgreen: :mrgreen: To si nemyslím.

• Citovat
  • Upravit
3487
8.10.18 15:33
@káťa píše:
Tvl, bylo jim 16 a teď je vám přes 40. Ty musíš mít asi hodně malé sebevědomí, co ??? A to myslím vážně.

Myslím si to stejné. :mrgreen: Tohle je už fakt psycho.Myslela jsem si doteď,že jsem žárlivá,ale asi fakt nejsem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
8.10.18 20:04

@Lychee13 Tak každej má nějaké trápení. Velkej nos, malý prsa, žárlivost nebo ty exmilenky. :nevim: Je to ptákovina, ale jestli to zakladatelka řeší jen tady, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
8.10.18 21:41
@Anonymní píše:
@káťa Proč myslíš? Že mi vadí potkávat exmilenku a obtěžují mě její dotazy ohledně manžela a mé rodiny, do které jí vůbec nic není? Nebo divné chování mého muže? Normální chlap by mi řekl ať se na ní vybodnu nebo si jí nevšímám. Jemu vadí, že jsme v kontaktu. Když nás jedno viděl spolu, tak vztekle prskal. Není to divné?

Je. Je to divný a měla bys prověřit hlavně manžela. Intuice neklame.
A zamysli se nad tím, jaký život s manželem vedete, zda nemá tendenci něco hledat jinde. K tomu se nejlépe hodí exky, co nikoho nemají.
Mně by taky nebavilo potkávat bývalky a dávat hlášení o manželovi.
Bav se s ní o počasí a když se bude pořád vyptávat, tak řekni - AAAle nic novýho, všechno dobrý. A co ty, máš chlapa? Nejlepší obrana je útok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí