Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josef_t píše:
Trumfujeme se jak malé děti, ale asi vyhrajuByl jsem její druhý, s prvním se vyspala, aby o „to přišla“
Trochu jsme se znali před tím . V týdnu jen schůzka v cukrárně, víkend u ní - matka se sestrou u babičky, to už začala mít divné kecy.
V pondělí obhlížena prstýnky, ve středu nábytek a ve čtvrtek mi oznámila, že v neděli se mám představit matce a další víkend pojedeme někam k Plzni abych požádal otce o ruku. čtrnáct dní mě pronásledovala, další dva týdny pomlouvala.
Pak si naštěstí někoho našla a za rok už jezdila s kočárkem.
Tak to je dobré psycho, ještě že jsi unikl.
@Josef_t píše:
Trumfujeme se jak malé děti, ale asi vyhrajuByl jsem její druhý, s prvním se vyspala, aby o „to přišla“
Trochu jsme se znali před tím . V týdnu jen schůzka v cukrárně, víkend u ní - matka se sestrou u babičky, to už začala mít divné kecy.
V pondělí obhlížena prstýnky, ve středu nábytek a ve čtvrtek mi oznámila, že v neděli se mám představit matce a další víkend pojedeme někam k Plzni abych požádal otce o ruku. čtrnáct dní mě pronásledovala, další dva týdny pomlouvala.
Vítězíš
![]()
@tiny_girl Aby ne, vdávat se po týdnu ![]()
@Josef t a byl aspoň sex? ![]()
@divine woman píše:
@tiny_girl Aby ne, vdávat se po týdnu
@Josef t a byl aspoň sex?
Demence no
ale můj ex je taky expert, hádky jako blázen sem měla doma s manželem kvůli němu no šíílenost
![]()
@Josef_t píše:
Celý jeden víkendale je to strááášně dávno
Co ten smutný smajl? To byla tak dobrá že by sis dal opáčko?? ![]()
@Anonymní píše:
Tak se muž vyspal a v poopiční slabé chvíli z něj vypadlo, že o Boženě nechce nic slyšet a už vůbec ji vidět. Ona podle něj vypadá jak pochodující tank a on se stydí, že s ní spal.Věřily byste tomu? Já mám aspoň jasno.
A to je dobrá zpráva ??? Že se za někoho v minulosti stydí kvůli vnějšímu vzhledu ??? ![]()
Tak to je fajn, jen se ti nesmí nikdy stát, te bys třeba i vlivem nemoci a léčby přibrala a ztratila na současnem vzhledu…
Jinak jsem doteď nepochopila smysl diskuse.
@tiny_girl píše:
Co ten smutný smajl? To byla tak dobrá že by sis dal opáčko??
Fantazie ![]()
Vidím to úplně živě. Společný víkend po více jak třiceti letech.
Oba v županu …
V jídelně chirurgické kliniky zavzpomínají na staré časy, ukazují si fotky vnoučat a popíjejí hnusný nemocniční čaj.
@Josef_t píše:
Fantazie
Vidím to úplně živě. Společný víkend po více jak třiceti letech.
Oba v županu …
V jídelně chirurgické kliniky zavzpomínají na staré časy, ukazují si fotky vnoučat a popíjejí hnusný nemocniční čaj.
To máš teda bujnou fantazii,jen co je pravda
já když už bych si měla vybavit ex ( jakože na něj radši nemyslim ) tak jedině jak ho škrtim
![]()
@káťa Dobrá zpráva je, že mi s ní nezahýbá a ani se s ní nechce vidět. A jen kvůli vzhledu to nebude. Já jsem se za ty desetiletí, co jsme spolu taky změnila.
@Anonymní píše:
@káťa Dobrá zpráva je, že mi s ní nezahýbá a ani se s ní nechce vidět. A jen kvůli vzhledu to nebude. Já jsem se za ty desetiletí, co jsme spolu taky změnila.
Aha, tak mě z celé diskuse nedošlo, že bys ho podezírala ze zabývání s touto ex.
@Anonymní píše:
Tak tu máme happyend. To se ti ulevilo, ne?
@Josef_t píše:
@divine woman Ani nevím. Na jedné straně hodně. Na druhé straně jsem spíš naštvaná, že to neřekl už dávno a já se zbytečně trápila. Je to citový negramot. Ale co už s tím nadělám.
@Josef_t Díky za mužský pohled na věc. Kdyby můj muž nebyl tajemný jak hrad v Karpatech, tak o Boženě nepadne ani slovo. Že spal zrovna s ní jsem se dozvěděla oklikou po letech, a že mu vadí a stydí se za to až dnes. A to ještě přišla za manželem asi měsíc před svatbou, jestli s ní nechce chodit.
A já Boženu sama nevyhledávám, to ona mě. A úplně se vyhnout nemůžu, chodíme do společné jídelny. Ale doma už o ní nepronesu ani slovo.