Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@divine woman Ani nevím. Na jedné straně hodně. Na druhé straně jsem spíš naštvaná, že to neřekl už dávno a já se zbytečně trápila. Je to citový negramot. Ale co už s tím nadělám.
Machistické řeči vejtahů o počtu a výkonnosti předchozích milenek pro vylepšení chlapácké image jsou v pubertálním věku normální, ale vám je přece jen o dost víc. Nemá ten tvůj zamrzlou pubertu?
Možná má, nevím. Jsem starší, tak se možná proto snažil trochu vytahovat. A padají z něj další perly. Božena se ho snažila uhnat a nějakou chvíli mu tvrdila, že je těhotná, což nebyla pravda. Kvůli tomu s ní už nikdy nechce mít nic společného.
@Anonymní píše:
Možná má, nevím. Jsem starší, tak se možná proto snažil trochu vytahovat. A padají z něj další perly. Božena se ho snažila uhnat a nějakou chvíli mu tvrdila, že je těhotná, což nebyla pravda. Kvůli tomu s ní už nikdy nechce mít nic společného.
A to se stalo v těch 16 ??? To to pořád řešíte ???
@káťa Ano a už jsme dořešili. Až budeš s někým tak dlouho uvidíš, že občas se připomene něco nedořešeného z minulosti o čem třeba jeden z vás dřív nechtěl mluvit. A že jsou některé věci nepříjemné i po tolika letech, tomu věř. Každý má nějakou 13. komnatu, i když pro jiné lidi to může být úplná blbost. ![]()
Jestli ho dotyčná chtěla dostat do chomoutu pod záminkou těhotenství, tak se mu moc nedivím. Taky bych se s někým takovým nechtěla stýkat.
@divine woman píše:
Jestli ho dotyčná chtěla dostat do chomoutu pod záminkou těhotenství, tak se mu moc nedivím. Taky bych se s někým takovým nechtěla stýkat.
Nj, ale v době, kdy byly ještě děti…před třiceti lety…
A on se s ní stýkat ani se o ní bavit nechtěl, to zakladatelka ji pořád bezdůvodně řešila…
@káťa Ano, byli jsme skoro děti. A já s ním začala chodit a možná s ní ještě spal a ona ho uháněla vymyšleným těhotenstvím. Věř mi, že bych to raději nevěděla.
@Anonymní píše:
@káťa Ano, byli jsme skoro děti. A já s ním začala chodit a možná s ní ještě spal a ona ho uháněla vymyšleným těhotenstvím. Věř mi, že bych to raději nevěděla.
Promiň že reaguju… ale z vlastní zkušenosti bych tohle nechala spát a ne vyptávala se a neřešila. .. můžu se jen zeptat jak se teď na to zpětně díváš?? Myslím na tu možnost že jsi s nim už možná chodila a on brousil třeba ještě Boženu? Já jsem v podobné situaci ,můj muž mě naháněl i když měl vztah s jinou ,on byl její první tak chápu že ji to určitě zabolelo když se o nás dozvěděla… ale já o nich dvou absolutne nevěděla
a jednoho dne mi od ni přišla zpráva na FB ze mě má jen na to jedno… ze moc dobře ví jak se ke mě chová hnusně a že mě podvádí . Já sem věděla že to je blbost, že byl do mě úplnej blázen,ale jednou takhle po letech když jsme malovali tak jsme se poštuchovali a nějak sme se k tomuto dopracovali a on mi uplne na vážno řekl že si myslí že s ni nespal ale na jisto ze to neví. … ![]()
@tiny_girl Víš já se nijak extra nevyptávala, nemá cenu se v tom moc vrtat. A můj muž nerad mluví o svých ex. O téhle jsem se dozvěděla až po několika letech manželství od někoho jiného. A ty ostatní věci jsem se dozvěděla až díky jeho divnému chování v současnosti, jinak bych o ničem nepřemýšlela. A jestli s ní spal, když jsme spolu začli chodit? Já nevím a ptát se nebudu. Možnost, že ano mi nedělá moc dobře. Jsou to věci staré roky a problém je, že jsme o tom měli mluvit tehdy a ne po 20 nebo více letech.
@Anonymní píše:
@tiny_girl Víš já se nijak extra nevyptávala, nemá cenu se v tom moc vrtat. A můj muž nerad mluví o svých ex. O téhle jsem se dozvěděla až po několika letech manželství od někoho jiného. A ty ostatní věci jsem se dozvěděla až díky jeho divnému chování v současnosti, jinak bych o ničem nepřemýšlela. A jestli s ní spal, když jsme spolu začli chodit? Já nevím a ptát se nebudu. Možnost, že ano mi nedělá moc dobře. Jsou to věci staré roky a problém je, že jsme o tom měli mluvit tehdy a ne po 20 nebo více letech.
Mě by taky nenapadlo ptát se kdyby mě dotyčná nekontaktovala
ale máš pravdu že je lepší nechat minulost spát než se v tom vrtat, to je fakt ![]()
A co ty exky pudí ke kontaktu? Tomu nerozumím. Já se svými bývalými mluvím normálně, ale nikdy by mě nenapadlo kontaktovat jejich ženy a na něco se vyptávat. A jinak můj muž je nemluva, na začátku vztahu mi řekl, že sex už s někým proběhl, ale že dotyčné neznám. Pak z toho náhodou vyleze spolužačka a další krasavice ze zábavy, které samozřejmě znám. No a po letech toto.
Ale nedivím se mu, že netouží po kontaktu.
To známe
neznáš, neřeš,nepotkáš jí
Hm, jasně.. potkávám každé ráno cestou do školky hned 2× krasavice
Moc by mě zajímalo jak by se cítil v mé kůži on ![]()
@tiny_girl Já ji neviděla dobrých 15 let a teď ji mám na talíři každý den
A kdyby měl muž každý den potkávat exe, tak ho asi švihne. Je žárlivej.
@Anonymní píše:
@tiny_girl Já ji neviděla dobrých 15 let a teď ji mám na talíři každý denA kdyby měl muž každý den potkávat exe, tak ho asi švihne. Je žárlivej.
Přesně tak je to stejné i u nás !! Sám by se poto.. a já to mám snášet ![]()