Manželova bývalka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.10.18 20:02

@LaPaloma To je ono, intuice. Vím, že je něco jinak než má být, když je to mezi mnou a mužem úplně v pohodě. A že jsme spolu hodně dlouho. A exce žádné hlášení nepodávám. Když se zeptá, odpovím, že se máme dobře a víc nerozvádím. Ona je sdílná, chlapa aktivně hledá. Zatím nenašla. A co se týče prověřování manžela. Nemá to smysl. Kdyby chtěl chodit jinam, tak nemám šanci cokoli zjistit. Jeho pracovní doba je dost nepravidelná včetně služebních cest. Moje intuice mi říká, že spolu mají něco nedořešeného, než že by spolu teď něco začali.

• Citovat
  • Upravit
7571
9.10.18 20:24
@Anonymní píše:
Manžel ví a nelíbí se mu to. Že by měl strach, aby mi nevykecala něco, co by ho v mých očích očernilo? :think: Je to navíc jeho bývalá spolužačka. Jinak dík za rady, nejvíc mě asi uklidní dlouhá procházka lesem.

Tohle je sice trochu zvlastni, ale nemusi to nic znamenat.
Na tvem miste bych logicky nevyhledaval jeji spolecnost, kdyz to nezvladas, ale rozhodne bych se v tom nebabral vic nez je nutne. Vychazel bych z toho, ze dal prednost tobe pred ni, ona je minulost a tim bych to uzavrel. V opacnem pripade si zarlenim a pochybnostmi hodne rychle rozvratis fungujici vztah a pak by klidne mohla nastat situace, ze ho nazenes primo k ni. Takze bacha na nesmyslne zarleni a zbytecne pochybovani o sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.18 21:43

@Chytrak Já vím, že se pravděpodobně nic neděje. Mám jen takovej blbej pocit. Neviděly jsme se roky (ani jsem si na ní nevzpomněla) a teď se potkáváme díky změně práce a úplně se vyhnout nemůžu. To bych musela jít pracovat jinam. A žádné žárlivé scény se nekonají. Ale reakce mého muže jsou divné. Když mu mezi řečí řeknu, že si ke mně dejme tomu Božena přisedla na kafe a pozdravuje ho, tak mi řekne, že jsem praštěná, když se s ní bavím. A co mám jako dělat? Známe se roky a utíkat před ní nebudu.

• Citovat
  • Upravit
25897
10.10.18 20:10

Zakladatelko, zníš celkem rozumně. Dotyčné Boženě bych na dotaz odpovídala, že se máme skvěle a před manželem o ní nemluvila. Však ono se to nějak vyvrbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.18 14:10

@divine woman Vyvrbí. Mají sraz po letech ze ZŠ. Třeba si tam svůj problém manžel vyřeší. Nechám se překvapit.

• Citovat
  • Upravit
káťa
13.10.18 06:31

Tak z tvých příspěvku mám celkově pocit, že vám to doma prostě neklape. Možná manžel někoho má, ale je velice malá pravděpodobnost, že by to byla zrovna zenska, kterou párkrát ojel v 16 letech. Spousta lidí si na sexuální zážitky z té doby ani pořádně nepamatuje, je to pravěk…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.18 10:13

@káťa No vidíš a já si myslím, že máme hezké manželství i po letech. Můj jediný problém je, že manžel o některých věcech ohledně vztahů (našeho i předchozích) nechce mluvit. V tomto ohledu to každý máme nastavené jinak. Je dost velký introvert a s tím se nedá nic dělat. Takže jsem si tu postěžovala a jdu mu vyžehlit košili na ten sraz. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4789
13.10.18 10:28

Myslím, že plašíš zbytečně - ty nemáš žádného sex. partnera před manželem? A i kdyby - lepší je mít parohy než máslo na hlavě - žij svůj život tak, abys byla spokojená hlavně sama se sebou. Nějakým slíděním a prověřováním si akorát zkazíš den a pověst. Když chce partner zůstat, tak zůstane, kdyby chtěl odejít, odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
13.10.18 12:45
@káťa píše:
Tak z tvých příspěvku mám celkově pocit, že vám to doma prostě neklape. Možná manžel někoho má, ale je velice malá pravděpodobnost, že by to byla zrovna zenska, kterou párkrát ojel v 16 letech. Spousta lidí si na sexuální zážitky z té doby ani pořádně nepamatuje, je to pravěk…

Kdyby to mělo skutečně znamenat, že někoho má a není to zrovna ta exka, tak by to mohlo být tak, že ta exka tu jeho zná (stačí od vidění) a on má strach, aby to nevykvákla. Třeba byl někde s jinou viděn nebo přistižen in flagranti v autě na kraji lesíčka, když šla na houby. :think:
Jinak by mu nikdy nemohlo tak vadit, že se baví s jeho ex. Důvod to má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
13.10.18 12:59
@LaPaloma píše:
Kdyby to mělo skutečně znamenat, že někoho má a není to zrovna ta exka, tak by to mohlo být tak, že ta exka tu jeho zná (stačí od vidění) a on má strach, aby to nevykvákla. Třeba byl někde s jinou viděn nebo přistižen in flagranti v autě na kraji lesíčka, když šla na houby. :think:
Jinak by mu nikdy nemohlo tak vadit, že se baví s jeho ex. Důvod to má.

Mně to nepřipadá, že mu něco vadí. Spíš o ní zaklatelka doma vykládá a jemu se o ní očividně mluvit nechce. Docela ho chápu. Není o čem. Taky partnerovi nevykladam detaily ze svého předchozího sexuálního života :nevim:
Jedině by bylo možné, že na něj ví něco, co by se zakladatelce nelíbilo.

• Citovat
  • Upravit
tiny_girl
13.10.18 19:12

Já bych se na ní usmívala a ukázala že jsem silně nad věcí, pokud šlo jen o zásun a víš že pro něj nic neznamenala tak bych to neřešila,to tebe si přece vzal :kytka: Ale naprosto tě chápu já potkávám ve školce bohužel taky dvě můry co mi s manželem dováděli než mě poznal a ta jedna s náma chodí dokonce i do třídy takže když na sebe natrefíme fakt super :cert: nejdřív jsem ji spalovala pohledem ale nakonec to dopadlo tak že se zdravíme a usmíváme se na sebe jako měsíček na hnoji :D Jednou když jsme byly obě přítomny v šatně tak se tam semnou zakecal takovej príma tatínek , když odcházel 3× mi řekl nachledanou a jí si ani nevšiml,ach to sladké zadostiučinění :D Ale věc druhá je když musím potkávat jeho první lásku a milenku, takovou sladkou blondýnu to už snáším hůř… :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.18 19:42

@jednoslunicko Já neslídím, já o ty situace nechtěně zakopávám :lol:
@LaPaloma Jo, je prostě divné, že není schopen o dotyčné prohodit normálně 2 věty.
@káťa Já o ní doma nevykládám. Za půl roku asi 3 věty? 1) Miláčku představ si, že Božena pracuje v sousední firmě. Potkala jsem jí na obědě. 2) Božena si přisedla na kafe, mám tě pozdravovat. 3) Máte sraz ze ZŠ, Božena mi pro tebe dala pozvánku. Toť celá konverzace. Máš pocit, že ho i tímto obtěžuji?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.18 19:45

@tiny_girl Chovám se k ní mile, ona mi nic neudělala. Akorát si kdysi zasouložila s mým mužem. :lol: Ale vidět jí každý den opravdu nemusím.

• Citovat
  • Upravit
tiny_girl
13.10.18 19:57
@Anonymní píše:
@tiny_girl Chovám se k ní mile, ona mi nic neudělala. Akorát si kdysi zasouložila s mým mužem. :lol: Ale vidět jí každý den opravdu nemusím.

Tak co jiného nám zbývá.. ,,kdysi osouložila manžela'' :D já se s jednou takhle i kamaradila manzel dosel domu a pusu dokořán když nás viděl nad kafem :D no okamžite si ke me přisedl dal mi ruku kolem ramen aby ukázal svoji lásku :lol:

• Citovat
  • Upravit
káťa
14.10.18 07:07
@Anonymní píše:
@jednoslunicko Já neslídím, já o ty situace nechtěně zakopávám :lol:
@LaPaloma Jo, je prostě divné, že není schopen o dotyčné prohodit normálně 2 věty.
@káťa Já o ní doma nevykládám. Za půl roku asi 3 věty? 1) Miláčku představ si, že Božena pracuje v sousední firmě. Potkala jsem jí na obědě. 2) Božena si přisedla na kafe, mám tě pozdravovat. 3) Máte sraz ze ZŠ, Božena mi pro tebe dala pozvánku. Toť celá konverzace. Máš pocit, že ho i tímto obtěžuji?

To ne, ale on o ní evidentně taky mluvit nechce. Tak v čem je problém ??? :nevim: Že spolu jako náctiletí před 30 roky něco měli ??? Každý má nějakou historii, manželovi by taky předpokládám bylo fuk, že dělá s chlapem, který tě v 16 párkrát osustil…nebo in snad byl tvůj první ???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky