Manželské problémy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10134
4.7.23 10:41

Ty brdo, tak jsem to skoro celé prelouskala… Já jsem taky ten typ, co chodí po o spát, a jsem pořád děsně unavená..ani se mi nechce..
Ale zase jako kdyby bylo něco lákavého, tak do toho jdu..ale jak cuchnu k perinam, je zle a nevím, kdy vylest :roll:
Sype aspoň nějaký vitamíny? Jaka je strava? Sz? Co spánek? To, že spí hodně, neznamená, že kvalitně… A jinak co ty? Zkoušíš ho nabudit, překvapit? Nebo hucis, doma nuda a šeď a žádnej, žádnej sex.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
4.7.23 12:22
@Venetia píše:
Se z ty svickovy jednoho dne zbláznis

Jestli se mám z něčeho zbláznit - pak tuto příčinu beru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
4.7.23 12:35
@pikola píše:
Ne, protože on nic neříká :nevim: všechno nechává na mě. Když se zeptám co chce dělat o víkendu, řekne nevím :nevim:

Co si udělat výlet třeba do Španělska. Ne někam na pláž, ale pěkně do vnitrozemí a podívat se jak tam lidí žijí. :think:
Jak tam muži trpí pod tvrdým matriarchátem prezentovaným Matronou a nikdo si nedovolí ani ceknout :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
4.7.23 12:44

Od určitého množství spánku a nicnedělání je ten spánek a válení se hrozně únavný. Já teda nemůžu jít spát přes den. Jsem pak ještě unavenější.
Celý den strávit v posteli, tak mě to zabije klidně na týden, než se mi povede se zase rozhejbat. Spalování energie zrychluje její tvorbu.

A teda chápu, že zakladatelka je typ, co má sex jako třešničku, když všechno klape a má energii. Ale pro nás lidi, co z něj naopak energii a dobrou náladu čerpají, je jeho neexistence dost zabiják.

A z jeho strany to nezmění, to může jenom on. Může změnit svůj přístup. Myslím, že to občas radí koučové, být usměvavá, milá, sex, jídlo, klídek a čekat až se druhá strana namlsá a chytí. Ale netuším jak to funguje v praxi.

Já jsem ten typ, co by hodil na nástěnku kam se který víkend jede. A jestli on jede taky, to už je jeho problém. A jestli se tam bude tvářit chcíple, to mě také netankuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105718
4.7.23 13:56
@Josef_t píše:
Jestli se mám z něčeho zbláznit - pak tuto příčinu beru :palec:

Uvarila bych ti ji každý den, az by ti lezla ušima :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105718
4.7.23 13:59
@Ruxas píše:
Od určitého množství spánku a nicnedělání je ten spánek a válení se hrozně únavný. Já teda nemůžu jít spát přes den. Jsem pak ještě unavenější.
Celý den strávit v posteli, tak mě to zabije klidně na týden, než se mi povede se zase rozhejbat. Spalování energie zrychluje její tvorbu.

A teda chápu, že zakladatelka je typ, co má sex jako třešničku, když všechno klape a má energii. Ale pro nás lidi, co z něj naopak energii a dobrou náladu čerpají, je jeho neexistence dost zabiják.

A z jeho strany to nezmění, to může jenom on. Může změnit svůj přístup. Myslím, že to občas radí koučové, být usměvavá, milá, sex, jídlo, klídek a čekat až se druhá strana namlsá a chytí. Ale netuším jak to funguje v praxi.

Já jsem ten typ, co by hodil na nástěnku kam se který víkend jede. A jestli on jede taky, to už je jeho problém. A jestli se tam bude tvářit chcíple, to mě také netankuje

V praxi se málokdo odkazy takto přetvarovat…jedine, ze by ji byl uz u zadku a slo by ji o udržení nějakých výhod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
4.7.23 14:47

Ahoj

Tahle diskuse nikam nevede, motáte to všechno…

Jak to je, on takový byl vždy nebo až teď? A proč takový teď je? To nemluvil nikdy? Měla by jsi se snažit být vůči němu empatická.

Nemůžete fungovat, když spolu nekomunikujete. Musíš mu říct hezky a mile, ze s ním potřebuješ mluvit, že začínáš být nešťastná…

V práci jako ředitel také nekomunikuje? Zvláštní.

Snaž se mu porozumět.

Na mě to působí dojmem, že má náročnou práci a je odvařenej, možná už psychicky vhjzlu anebo bude.

Musite si sednout a najít řešení.
Jezdi na výlety sama, buď pořád pryč, mu řekni, že ho s sebou nechceš, protože se nechceš dívat, jak tam trpí a na obličej na umření. Co poradit jiného, aby měl motivaci se sebou něco dělat.

Musíš na něj být ale hodná, on možná vyhořel kompletně, neumí si sám pomoci.

Zkus se do něj vžít, proč je teď tam, kde je?
Na začátku asi jen chtěl, aby jste se měli hezky, ale teď už jaksi nemá sílu, chuť…

Nevím o vyhoření nic, ale myslím, že to není sranda, že to pak chce změnit úplně život…

Hodně zdaru.

Rozhodně chápu, o co ti jde. U mě doma byly trochu třenice, než jsem to pochopil a než furt dělat na baráku, jedeme na výlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.7.23 20:00
@pikola píše:
Obě děti tchýně nedá, navíc kluk nemluví a pořád má pleny. Ona by zvládla tak víkend, ale to ho tam musím 350km odvézt a přivézt.
Objednat nechce, nemám se mu do toho motat.

Vedle v diskuzi píšeš, že děti jezdí 2× ročně k babičce a byly na táboře. Takže tady pěkně kecáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29531
4.7.23 20:19
@pikola píše:
A kdo to teda vymyslí? Já bych třeba byla tady kdyby jednou řekl, koupil jsme nám letenky někam :nevim: nebo pojedeme co já vím, na oběd, našel jsem hezkou restauraci. Nebo na hřiště :nevim: děti potřebují ven, jdeme do lesa. Nebo já sám jdu do lesa klidně :nevim:

Chápeš, že on sám od sebe nic nekoupí a nikam nepojede, protože je vyhořelý a unavený. Pro něj ty výlety nejsou odpočinek, ale zase další povinnosti. A třeba jednou do měsíce by výlet dal, ale ty chceš každý víkend a na to on nemá kapacitu. Opravdu řešení by bylo najít si práci na pár hodin. Ty přijdeš na jiné myšlenky a nebudeš po něm chtít, aby na každý výlet jezdil s tebou. A možná i ty potom ubereš plyn. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
4.7.23 22:45
@Venetia píše:
Uvarila bych ti ji každý den, az by ti lezla ušima :D

A vozila v kastrůlcích do blázince :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
4.7.23 22:50
@Tomatam píše: …Rozhodně chápu, o co ti jde. U mě doma byly trochu třenice, než jsem to pochopil a než furt dělat na baráku, jedeme na výlet.

Nic jsi nepochopil :(

Jde o to dostat jednoho manažera do oběhu, sice nemá BMW a jezdí do práce na kole, ale pod správným vedením se nepochybně napraví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
5.7.23 07:53
@terien píše:
Vedle v diskuzi píšeš, že děti jezdí 2× ročně k babičce a byly na táboře. Takže tady pěkně kecáš.

Ne, jedno to starší dítě jezdí dvakrát ročně na týden k babičce a teď bylo poprvé na škole v přírodě. A teď pojede poprvé sama s tchýni k moři. Ten menší bez nás nikdy nebyl, jen ho hlídali jednou večer. Tříletý asi těžko pojede na tábor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
5.7.23 08:00
@marin píše:
Chápeš, že on sám od sebe nic nekoupí a nikam nepojede, protože je vyhořelý a unavený. Pro něj ty výlety nejsou odpočinek, ale zase další povinnosti. A třeba jednou do měsíce by výlet dal, ale ty chceš každý víkend a na to on nemá kapacitu. Opravdu řešení by bylo najít si práci na pár hodin. Ty přijdeš na jiné myšlenky a nebudeš po něm chtít, aby na každý výlet jezdil s tebou. A možná i ty potom ubereš plyn. :nevim:

Ale já vůbec neřeším sebe celou dobu, ale aby byl s náma jako rodina a hlavně s dětma :roll: ale ne doma na gauči nebo spal
Má toho teď v práci moc, já toho mám taky moc a už nám to leze na mozek. Bohužel jsem tady napsala v největší zoufalosti, když jsme se pohádali, ale půlka si zase z toho vytáhne jen to, že nic nedělám :roll:

Příspěvek upraven 05.07.23 v 08:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79810
5.7.23 08:03

@pikola nerozumím. Čeho máš konkrétně ty moc. Děti chodí do zařízení, domu ti chodí paní na úklid. Tak ať chodí dvakrát v týdnu, ne?
A nekoukej na ty reklamní rodinky, budeš klidnější. Anebo halt fakt super do práce. Přijdeš na jiné myšlenky, manžel si muže najít práci, kterou bude zvládat s menším úsilím a bude méně vyčerpaný. Prostě budete mít trošku nižší standard, ale víc času na rodinu. Nemuzes chtít všechno. To by sis musela vzít možná Billa Gatese, ale ten asi doma taky moc není.
Zbytečně si kazite vztah, neblázni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
5.7.23 08:06
@inkakřivák píše:
@pikola nerozumím. Čeho máš konkrétně ty moc. Děti chodí do zařízení, domu ti chodí paní na úklid. Tak ať chodí dvakrát v týdnu, ne?

Nemám normální zdravý dítě :nevim: stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí