Manželské problémy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6117
3.7.23 20:29
@thalasan píše:
Promiň, ale mě by tohle taky vadilo. Ty seš doma celý den a on když přijde, tak je tam bordel. Tohle udělám to potom nesnáším i dětí. Potom, jako po čem? Nejspíš má pocit, že to u vás nefunguje, že nedochází do uklizeno a klidného domova, kde si může odpočinout

to moze byt tym ocd. vobec tam nemusi byt bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
3.7.23 20:35
@inkakřivák píše:
@pikola Seber se a jdi do práce. Když vypravuje do školy starší, muže klidně odvést do školky mladší a ty už muzea hezký od pul šesté zařezávat ve fabrice. A v pohodě ve tři vyzvednout že školky a školy. Máš asi houby co na práci a nudíš se a vymyslet s kraviny.

Mladší chodí až po devátý, protože má školku jen na max 7 hodin. Já pořád nechápu, kde berete že nemám co na práci? A kdo bude pak dělat tu práci doma za mě? On? Asi těžko když je v práci do šestý až sedmý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79859
3.7.23 20:40

@pikola Jakou furt práci? Ráno odejděte všichni z domu, nevarism nádobí méně myčka, prádlo pere pračka, podlahy vysává vysavač. Večer ulozis děcka, chlap sbírá hračky, ty douklizis co je třeba a je hotovo. Normální život v normální rodině, kde oba pracují. Co je na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
3.7.23 20:40
@Mkmkz píše:
to moze byt tym ocd. vobec tam nemusi byt bordel.

Přesně. Slyším jak pípa varná deska že ji myje. Je umytá, uklidila jsem po večeři kuchyni. To samý že umyl úplně čistou pokličku, protože jsem si ji jen položila na linku. On stejně půjde a bude tam mávat hadrem jak kdyby tam byla hora nádobí :nevim: mě sbírá talíř jen co položím příbor. To fakt není tím, že máme doma binec. Nebo stele postel když má přijít uklízečka, která tu postel stejně celou svlíkne :nevim: několikrát jsem mu řekla, až to nedělá, že na co jí platíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.7.23 20:43
@pikola píše:
Mladší chodí až po devátý, protože má školku jen na max 7 hodin. Já pořád nechápu, kde berete že nemám co na práci? A kdo bude pak dělat tu práci doma za mě? On? Asi těžko když je v práci do šestý až sedmý.

Podívej. Řada mužů, jejichž manželka je doma, automaticky očekává, že žena se postará o vše kolem domácnosti a dětí včetně vymýšlení výletů a dovolených. Chápu, že třeba finance vám neschází, ale tvoje práce by mohla mít efekt na tvého muže a svoje očekávání vůči tobě. Já osobně bych být doma trvale ani nechtěla a bála bych se, že muž zpohodlní přesně v tom smyslu a vše hodí na mě. Uživatelky ti vyčítají de fakto totéž - jsi doma a ještě něco po muži chceš.

• Citovat
  • Upravit
79859
3.7.23 20:43

@pikola prostě potřebuješ jít z baráku. To co popisujete je jasné blbnutí z toho, že jsi doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79859
3.7.23 20:45

@Mango_Lassi Ale on i doma dělá, dětem se věnuje. Vždyť to píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.7.23 20:46

@inkakřivák ale nestará se o dovolené a výlety atd.

• Citovat
  • Upravit
35740
3.7.23 20:46
@inkakřivák píše:
@pikola prostě potřebuješ jít z baráku. To co popisujete je jasné blbnutí z toho, že jsi doma.

Já půjdu zase do školy, až to půjde. Ale tam musím každý den na půl dne a to zatím nejde.
Já pořád ale nechápu, kdo to pak bude všechno plánovat když budu v práci taky :nevim: nebo mi to jako bude jedno, že doma hnijeme i o víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.7.23 20:49
@pikola píše:
Já půjdu zase do školy, až to půjde. Ale tam musím každý den na půl dne a to zatím nejde.
Já pořád ale nechápu, kdo to pak bude všechno plánovat když budu v práci taky :nevim: nebo mi to jako bude jedno, že doma hnijeme i o víkendu?

Třeba to tvého muže nakopne k aktivitě. Jako co si o tom myslíš ty? Jak to hodláš řešit?

• Citovat
  • Upravit
79859
3.7.23 20:52

@pikola jaký plánování propana? Neboj budeš makat a budeš taky unavená a nebude se ti chtít. Ty se mi zdáš. Teď jsme koukali minulý týden na Modrou krev, byl tam pěkný zámek, tak jsem našla slušně ubytování, dnes objednala, trvalo to chvilku a ve středu pojedeme. Naplanovane za chvilku. Vždyť nejde o válečnou operaci.
Prostě pojedete jako všichni ostatní. A ti taky neumírají hlady ve špíně a nehniji.

Příspěvek upraven 03.07.23 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8657
3.7.23 20:52
@pikola píše:

A ty budeš v té práci 24/7? Chvíli v práci, chvíli doma, tak jako všichni ostatní. Plány na víkend snad nezaberou celej den. Ráno se vzbudim a hele, nepojedeme třeba do ZOO? A za hodinu můžeme vyrazit. Nebo se to domluvit večer v posteli, než usnete. Ono stačí chtít. Ale ty tu na všechny rady zatím jen vymyslis, proč nejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.7.23 20:54

@pikola ty plánuješ 8 hodin denně? Fakt už vůbec nechápu. Psala jsem, že bys mohla uvažovat o polovičním úvazku alespoň.

• Citovat
  • Upravit
79859
3.7.23 20:55

@Midaku muj dojem je - ona chce, aby se změnil on. To je nejmíň namáhavé pro ni. Ona sami nic měnit nechce, na to je moc líná. Upřímně to říkám, jaký mám dojem. Všechno hrozně složité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
3.7.23 20:57
@Mango_Lassi píše:
Třeba to tvého muže nakopne k aktivitě. Jako co si o tom myslíš ty? Jak to hodláš řešit?

Mě nevadí to plánování jako takový, ale že on nemá prostě ani chuť se zvednout :nevim: nebo se zeptám, jestli to nebo to a on mi řekne, co myslíš ty? Nebo řekne mohli by jsme se někdy podívat tam do jedné části města. A dál nic. Neřekne v sobotu, že tam pojedeme :nevim: nebo kdy tam pojedeme :nevim: nebo jestli vůbec někdy pojedeme, dokud asi já neřeknu, že tam jedeme a v kolik. Letos jsme se nebyli spolu ani na vánočním trhu. Bylo moc zima, moc pozdě, neví na který :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí