Manželské problémy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13923
3.7.23 17:11
@pikola píše:
Já do zoo/hor/kina/ Hotel pro děti nechodím protože mě to baví, ale protože mám děti. Když máš děti 3 a 9, tak je ta zábava dost omezena aby to bavilo oba a i nějak tebe. A aby oba ležely celý víkend na YouTube aby se tatínek vyspal, to se na mě nezlob :nevim:

Já se na tebe nezlobím. :palec:

A co to zkusit pro začátek v lehčí podobě.
Potřebuješ si o víkendu uklidit, tak ať sebere děti jdou si kam chtějí, ale ať se nevracejí před šestou :think:
Doma si hodíš nohy na stůl a na půl šestou si dáš budík…

Prostě neřešit, že něco nedělá a když náhodou dělá tak je to zase špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
3.7.23 17:12
@Mkmkz píše:
vies v sebe pre seba rozlisit co od neho potrebujes ty ako zena a ty ako matka rodiny?

Já jen chci aby trošku ožil a neploužil se tu jak oživlá mrtvola. Já už prostě nemám sílu to tlačit s dětma pořád sama. Chápu, on to tlačí finančně, ale aspoň špetka zájmu o něco… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
3.7.23 17:12
@Venetia píše:
Kde píše, že se půl roku těší na svíčkovou?

Jen jsem se zasnil o svíčkové od maminky s domácími knedlíky :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
3.7.23 17:14
@Josef_t píše:
Já se na tebe nezlobím. :palec:

A co to zkusit pro začátek v lehčí podobě.
Potřebuješ si o víkendu uklidit, tak ať sebere děti jdou si kam chtějí, ale ať se nevracejí před šestou :think:
Doma si hodíš nohy na stůl a na půl šestou si dáš budík…

Prostě neřešit, že něco nedělá a když náhodou dělá tak je to zase špatně :roll:

To mi neprojde, děti zvládne, ale co by snímá sám někam chodil když sem doma a je uklizeno :mrgreen: chodí s malým na cvičení v sobotu. Já se nepotřebuje zbavit dětí, já jen chci aby se trošku o nás zajímal a měl třeba nápad co dělat, nebo co by ho bavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
3.7.23 17:16
@Josef_t píše:
Jen jsem se zasnil o svíčkové od maminky s domácími knedlíky :oops: :oops: :oops:

Já v neděli dělala pečená žebra s domácími knedlíky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
3.7.23 17:17
@pikola píše: Že? chudák.. ho trápím
dělal Box, ale pak korona a pak to nějak vyšumělo :nevim: jinak sport ho nezajímá, ani fotbal v televizi. Večer už čumí akorát na práci nebo co to je, já to v tom kódování nepoznám co čte.

Fotbal v televizi nemá tu správnou šťávu.
Zařvat si „co to pískáš de…le“ doma v obýváku prostě není ono 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
3.7.23 17:19
@Josef_t píše:
Fotbal v televizi nemá tu správnou šťávu.
Zařvat si „co to pískáš de…le“ doma v obýváku prostě není ono 8o

Nevim jestli vůbec někdy na fotbale byl, jeho otce to taky najímá, to spíš politika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
3.7.23 17:21
@pikola píše:
To mi neprojde, děti zvládne, ale co by snímá sám někam chodil když sem doma a je uklizeno :mrgreen: chodí s malým na cvičení v sobotu. Já se nepotřebuje zbavit dětí, já jen chci aby se trošku o nás zajímal a měl třeba nápad co dělat, nebo co by ho bavilo

Chápu, že se nepotřebuješ zbavit dětí, ale jeho :think:

A co se týče koníčků, jeho teď baví flákání, tak proč mu k tomu nedat trochu prostor.
Dnes se budu flákat já, zítra se flákej ty :nevim:

PS: je to už celkem starej chlap a není třeba ho vychovávat a dělat mu program jak pro dítě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6102
3.7.23 17:22
@pikola píše:
Já jen chci aby trošku ožil a neploužil se tu jak oživlá mrtvola. Já už prostě nemám sílu to tlačit s dětma pořád sama. Chápu, on to tlačí finančně, ale aspoň špetka zájmu o něco… :nevim:

pacilo sa mi, ako napisal @jentak_si_postezovat : Jen je dobre si pojmenovat problemy. Pak je mozne resit priciny problemu a ne jen jejich dusledky.

nemozem sa ti do toho montovat, ale mam pocit, ze sa ti tam tak nejako prelina viacero oblasti. ja by som si asi nasla nejakeho psychologa pre seba. na vyjasnenie veci sama pre seba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
3.7.23 17:24
@pikola píše:
Nevim jestli vůbec někdy na fotbale byl, jeho otce to taky najímá, to spíš politika :nevim:

Tak začni dělat politiku ty.
Nebudeš se nudit, on tě bude podporovat, vymýšlet ti volební slogany. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
3.7.23 17:26
@Josef_t píše:
Tak začni dělat politiku ty.
Nebudeš se nudit, on tě bude podporovat, vymýšlet ti volební slogany. :think:

Ještě to tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
3.7.23 17:59

Podle mě je chyba, že se o děti nestará, nezná jejich problémy a pak ho to od nich odtrhne :nevim: možná je to u nej jen nějaká krize středního věku. Pokud člověk nemá na nic náladu a je znuděný životem, tak si to musí vyřešit sám, to za něj druhý nevyřeší. Nechala bych ho jezdit pravidelně na tu logopedii a komplte řešit zdravotní problémy dítěte, třeba by ho to probralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
3.7.23 18:24
@Sisika9 píše:
Podle mě je chyba, že se o děti nestará, nezná jejich problémy a pak ho to od nich odtrhne :nevim: možná je to u nej jen nějaká krize středního věku. Pokud člověk nemá na nic náladu a je znuděný životem, tak si to musí vyřešit sám, to za něj druhý nevyřeší. Nechala bych ho jezdit pravidelně na tu logopedii a komplte řešit zdravotní problémy dítěte, třeba by ho to probralo.

Ale on se o děti stará, to zase ne že vůbec, nakonec s náma jede všude většinou, ale poslední měsíce je to horší a horší, když nic neřeknu já tak prostě nic není.
Se synem chodí cvičit na hodinu o víkendu, občas s ním jde na hřiště za barák nebo do lesa. Se starší jde třeba do kina atd, když to není zábava pro oba vhodná, jde k doktorovi když já nemůžu, ráno jí vypraví do školy a večer se střídáme občas v uspávání malého.. zastane mě v podstatě ve všem ý akorát vařit zas tak moc neumí.
Ale že by se třeba sám zeptal co bylo dneska, nebo jak bylo u doktora moc ne no :nevim: spoléhá, že to prostě zařídím vše sama i když je tam jazyková bariéra pořád u mě. Já po něm chci jen když to nedávám sama, nebo třeba ten den nemám čas, nebo něco co musí zařídit jen on sám
Třeba takový jeho daně, to je taky epizoda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105720
3.7.23 19:02
@Josef_t píše:
Jen jsem se zasnil o svíčkové od maminky s domácími knedlíky :oops: :oops: :oops:

Se z ty svickovy jednoho dne zbláznis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.7.23 19:05
@pikola píše:
Ale on se o děti stará, to zase ne že vůbec, nakonec s náma jede všude většinou, ale poslední měsíce je to horší a horší, když nic neřeknu já tak prostě nic není.
Se synem chodí cvičit na hodinu o víkendu, občas s ním jde na hřiště za barák nebo do lesa. Se starší jde třeba do kina atd, když to není zábava pro oba vhodná, jde k doktorovi když já nemůžu, ráno jí vypraví do školy a večer se střídáme občas v uspávání malého.. zastane mě v podstatě ve všem ý akorát vařit zas tak moc neumí.
Ale že by se třeba sám zeptal co bylo dneska, nebo jak bylo u doktora moc ne no :nevim: spoléhá, že to prostě zařídím vše sama i když je tam jazyková bariéra pořád u mě. Já po něm chci jen když to nedávám sama, nebo třeba ten den nemám čas, nebo něco co musí zařídit jen on sám
Třeba takový jeho daně, to je taky epizoda :roll:

Sorry, ale potřebovala bys padnout na hubu, aby sis začala svého muže trochu vážit. Všechno je ti málo. Tvůj muž si tě rozmazlil a teď na to tvrdě doplácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí