Manželské problémy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1809
3.7.23 13:37
@pikola píše:
No ale já jsem s dětma pořád :nevim: To s nima mám jezdit už i sama na dovolenou? Ostatní otcové to zvládají, dokonce i sami něco vymyslí, naplánují. Máme známy, děti mají 3 a delají asi 3 sporty včetně hokeje, on v korporátu a jede sám s 2 dětma v létě na týden cestovat po Emirátech a to je starší než můj manžel a děti máme stejně starý :nevim: já nechci, aby s nima jel sám pryč, ale proč proboha nedokáže cokoliv vymyslet, to nikam nechce? Fakt nikam? Ani do tý blbý restaurace, kam jsem ho odvezla aby si mohl dát i pivo :nevim:Příspěvek upraven 03.07.23 v 13:13

Tak jsi s nimi porad, nebo jsou v institucich? Vse lze dnes nakoupit online. Hledej spis jak by to mohlo jit, existuje milion online pozic, na ktery mas cas se kvalifikovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
3.7.23 13:40
@terien píše:
Rad tu padlo nepočítaně. Objednej ho k doktorovi a nech ho vydechnout. Co kdybyste jeli jen vy dva sami a děti dali na hlídání?

Obě děti tchýně nedá, navíc kluk nemluví a pořád má pleny. Ona by zvládla tak víkend, ale to ho tam musím 350km odvézt a přivézt.
Objednat nechce, nemám se mu do toho motat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.7.23 13:41
@pikola píše:
Co není podle mě? Samožřejmě, že tu dovolenou musím naplánovat já, on se jen dostaví s kufrem. Ale když mi není ani schopný říct kdy, co mám plánovat? Bavíme se o tom od dubna :nevim:

Tak ji naplánuješ no, zas z toho nedělej kdovíjakou misi. Twl sednout si s vínem k počítači a objednat dovolenou, to je fakt hrozná dřina :roll: oznámíš datum a vyřízeno. Jenže tobě je zatěžko pro něj něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.7.23 13:42
@pikola píše:
Obě děti tchýně nedá, navíc kluk nemluví a pořád má pleny. Ona by zvládla tak víkend, ale to ho tam musím 350km odvézt a přivézt.
Objednat nechce, nemám se mu do toho motat.

Samozřejmě, opět nic nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
3.7.23 13:42
@Capretta píše:
Tak jsi s nimi porad, nebo jsou v institucich? Vse lze dnes nakoupit online. Hledej spis jak by to mohlo jit, existuje milion online pozic, na ktery mas cas se kvalifikovat..

Kluk do 3, 4 dny v týdnu, holka se vrací kolem druhý. Nechápu proč mě pořád cpete do práce, o peníze u nás doma vůbec nejde. Jako abych ho o víkendu nikam netahala, že toho budu mít plný zuby taky? :nevim: a ty děti co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.7.23 13:45
@pikola píše:
Kluk do 3, 4 dny v týdnu, holka se vrací kolem druhý. Nechápu proč mě pořád cpete do práce, o peníze u nás doma vůbec nejde. Jako abych ho o víkendu nikam netahala, že toho budu mít plný zuby taky? :nevim: a ty děti co?

Co jako? Užijí si hezký výlet a pak večer s tátou. Jsou otcové, co nejsou doma třeba 14 dní v kuse a děti žijou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
3.7.23 13:45
@terien píše:
Tak ji naplánuješ no, zas z toho nedělej kdovíjakou misi. Twl sednout si s vínem k počítači a objednat dovolenou, to je fakt hrozná dřina :roll: oznámíš datum a vyřízeno. Jenže tobě je zatěžko pro něj něco udělat.

Já nemůžu oznámit datum, když on si musí naplánovat dovolenou :nevim: To je ten problém. Celý rok se řídí podle jeho dovolený, ne jak já to naplánuju. Doteď si jí nevzal a není mi schopný říct kdy a jestli jí vůbec dostane, protože máme čas jen 3 týdny kdy by to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
3.7.23 13:46
@terien píše:
Co jako? Užijí si hezký výlet a pak večer s tátou. Jsou otcové, co nejsou doma třeba 14 dní v kuse a děti žijou.

A proč bych na ten výlet zase musela jet já? I když budu chodit do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.7.23 13:47
@pikola píše:
Já nemůžu oznámit datum, když on si musí naplánovat dovolenou :nevim: To je ten problém. Celý rok se řídí podle jeho dovolený, ne jak já to naplánuju. Doteď si jí nevzal a není mi schopný říct kdy a jestli jí vůbec dostane, protože máme čas jen 3 týdny kdy by to šlo.

Samozřejmě, že můžeš. Když v prosinci zamluvíš dovolenou, tak má půl roku na to, si ji naplánovat. Nenaplánuje, jedete bez něj. Jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.7.23 13:48
@pikola píše:
A proč bych na ten výlet zase musela jet já? I když budu chodit do práce?

Ty snad chodíš do práce? Tak ty děti někomu prodej, když s nimi ten čas nechcete trávit ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1809
3.7.23 13:50
@pikola píše:
Kluk do 3, 4 dny v týdnu, holka se vrací kolem druhý. Nechápu proč mě pořád cpete do práce, o peníze u nás doma vůbec nejde. Jako abych ho o víkendu nikam netahala, že toho budu mít plný zuby taky? :nevim: a ty děti co?

Ja to opakuju proto, ze u nas doma to pomohlo dost. Jak psychicky me - pocit, ze nejsem financne zavisla, tak manzelovi - ze kdyby se cokoli stalo, navysim si uvazek a postaram se taky.

Stejne jako nejaky matky likviduje mentalni overload, ze na vse kolem rodiny musi myslet ony, tak nektere otce likviduje pocit, ze jsou finance jen na jich a kdyby se neco stalo, co bude s rodinou? V takove roli bych nechtela byt ani za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
3.7.23 13:53
@Capretta píše:
Ja to opakuju proto, ze u nas doma to pomohlo dost. Jak psychicky me - pocit, ze nejsem financne zavisla, tak manzelovi - ze kdyby se cokoli stalo, navysim si uvazek a postaram se taky.Stejne jako nejaky matky likviduje mentalni overload, ze na vse kolem rodiny musi myslet ony, tak nektere otce likviduje pocit, ze jsou finance jen na jich a kdyby se neco stalo, co bude s rodinou? V takove roli bych nechtela byt ani za nic.

Problém je, že o tom se mnou nemluví :nevim: Mě přijde, že už nevnímá ani ty děti když na něj mluví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.7.23 14:05
@pikola píše:
No ale já jsem s dětma pořád :nevim: To s nima mám jezdit už i sama na dovolenou? Ostatní otcové to zvládají, dokonce i sami něco vymyslí, naplánují. Máme známy, děti mají 3 a delají asi 3 sporty včetně hokeje, on v korporátu a jede sám s 2 dětma v létě na týden cestovat po Emirátech a to je starší než můj manžel a děti máme stejně starý :nevim: já nechci, aby s nima jel sám pryč, ale proč proboha nedokáže cokoliv vymyslet, to nikam nechce? Fakt nikam? Ani do tý blbý restaurace, kam jsem ho odvezla aby si mohl dát i pivo :nevim:Příspěvek upraven 03.07.23 v 13:13

NECHCE.

Bud je proste extremne pohodlny nebo nemocny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.7.23 14:07
@pikola píše:
Problém je, že o tom se mnou nemluví :nevim: Mě přijde, že už nevnímá ani ty děti když na něj mluví

A kdyz udelas opravdu scenu a budes jecet, ze takto ne, on udela co…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
3.7.23 14:14
@Lucie_Sx píše:
A kdyz udelas opravdu scenu a budes jecet, ze takto ne, on udela co…?

My doma neječíme. A já nedělám scény. Pohádali jsme se asi tak 3× za těch 15 let. Ale asi to prostě budu muset vytáhout, protože tohle nejde. Ty děti tu takhle hnít nemůžou a jestli jemu je jedno jeho zdraví, tak s tím asi nic neudělám :nevim: V ruce má šroub, měl ho mít už víc jak rok vyndaný. Ten kašel se mi zdá teď taky horší, ale už držím pusu a trpím. Děti budou sirotci, myslím, že má ale snad dobrou pojistku…
Tak sakra když se o nás stará, musí se taky starat sám o sebe, ne? Mrtvej nebo nemocnej nám asi moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí