Manželské problémy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13923
3.7.23 16:40
@Mango_Lassi píše:
Jasně. Chlap si pořídí rodinu a pak chce být sám. Njn.
Víš, Pepo. Taky bych si někdy někam velmi ráda odjela na týden, ale jaksi mám určité závazky.

Nepsal jsem nic o tom, že potřebuje být sám.
Psal jsem, že potřebuje klid (od tebe :jazyk: ).

Jsou prázdniny, klidně na týden odjeď, třeba do Tater.
On i děti to jistě přežijí. Blízké pizzerii vzrostou tržby, ikea prodá novou sadu talířů, firma na malování bude bít tržbu. HPD vzroste o 0,000000001 %

Ty se po týdnu, kdy nebudeš mít koho buze… se budeš na bídáka těšit :palec:
Tedy, když tě tam nesežere medvěd 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
3.7.23 16:47
@Josef_t píše:

On i děti to jistě přežijí. Blízké pizzerii vzrostou tržby, ikea prodá novou sadu talířů, firma na malování bude bít tržbu. HPD vzroste o 0,000000001 %

Tedy, když tě tam nesežere medvěd 8o

U nás ne, u nás by bylo uklizeno, do IKEA by v životě nejel :mrgreen: pizza jo, nebo by byly celý týden palačinky :P ale nikam by nešli, možná za barákem na hřiště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
3.7.23 16:49
@pikola píše:
Víš, já už jsem vlastně zticha. K narozeninám si kupuju většinou něco sama, protože on poslední dva roky nedotlačil už ani kytku. Když jsem to nechala na něm, tak naposledy mi koupil v 38 Nintendo :roll: hádej kdo na něm hraje
To samý ta večeře, je to v kraji u tchýně, kde on vyrost, já ne, takže jsem to tam neznala. On řekne, že neví :nevim: takže si i tu podělanou hospodu mám googlit sama, aby jsem byli chvíli sami spolu? Z toho prostě já cítím, že on nikam nechce :nevim:
:think:

Kupovat ženský hru je opravdu pitom.. :think: To uznávám…

Nutit chlapa, který se půl roku těší na svíčkovou od maminky, jít místo toho na jídlo do pitomé hospody, je necitlivé…

A očekávat, že má zmapované všechny hospody v okolí 20 km v kraji, kde už x let nežije - to se na mě nezlob, to je zase nerozum od tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.7.23 16:49
@Josef_t píše:

Tedy, když tě tam nesežere medvěd 8o

Chudáci malí, no. Každá jej jen buzeruje :mrgreen:

Můj naštěstí umí vařit, o děti by se postaral bez žádné pizzerie, jenže můj mladší je na maminku trochu fixovaný, ale brzy už to přijde.

Jinak mě vždy baví tvé popisy totálně neschopných idiotů chlapů, kteří nedokážou zapnout ani pračku. Ve kterém sci fi království se tihle vyskytují?

• Citovat
  • Upravit
13923
3.7.23 16:54
@pikola píše:
U nás ne, u nás by bylo uklizeno, do IKEA by v životě nejel :mrgreen: pizza jo, nebo by byly celý týden palačinky :P ale nikam by nešli, možná za barákem na hřiště

A proč je takový problém jim tu svobodu dopřát. Třeba se potřebují trochu nudit a pak budou ochotnější s tebou trávit čas aktivněji.

Ty si užiješ akci, potom co tě v tatrách prožene mědvěd :jazyk: a obyčejná zoo ti přijde jako výborná aktivita :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
3.7.23 16:58
@Josef_t píše: :think:

Nutit chlapa, který se půl roku těší na svíčkovou od maminky, jít místo toho na jídlo do pitomé hospody, je necitlivé…

A očekávat, že má zmapované všechny hospody v okolí 20 km v kraji, kde už x let nežije - to se na mě nezlob, to je zase nerozum od tebe.

U tchyne svíčková ani omylem, večer chleba a zbytky a v 7 se zavírá špajz :mrgreen: hospody jsou tam pořád stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105840
3.7.23 16:58
@Josef_t píše: :think:

A očekávat, že má zmapované všechny hospody v okolí 20 km v kraji, kde už x let nežije - to se na mě nezlob, to je zase nerozum od tebe.

Kde píše, že se půl roku těší na svíčkovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
3.7.23 16:59
@Mango_Lassi píše:
Chudáci malí, no. Každá jej jen buzeruje :mrgreen:

Můj naštěstí umí vařit, o děti by se postaral bez žádné pizzerie, jenže můj mladší je na maminku trochu fixovaný, ale brzy už to přijde.

Jinak mě vždy baví tvé popisy totálně neschopných idiotů chlapů, kteří nedokážou zapnout ani pračku. Ve kterém sci fi království se tihle vyskytují?

Tak nevím, když se dívám na reklamy :think:
Tak takový správný chlap má v ruce sbíječku
a ten co je u pračky vždy pronese nějakou hlášku, jako by byl úplný idiot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
3.7.23 17:01
@Josef_t píše:
A proč je takový problém jim tu svobodu dopřát. Třeba se potřebují trochu nudit a pak budou ochotnější s tebou trávit čas aktivněji.Ty si užiješ akci, potom co tě v tatrách prožene mědvěd :jazyk: a obyčejná zoo ti přijde jako výborná aktivita :nevim:

Já do zoo/hor/kina/ Hotel pro děti nechodím protože mě to baví, ale protože mám děti. Když máš děti 3 a 9, tak je ta zábava dost omezena aby to bavilo oba a i nějak tebe. A aby oba ležely celý víkend na YouTube aby se tatínek vyspal, to se na mě nezlob :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
3.7.23 17:03
@pikola píše:
U tchyne svíčková ani omylem, večer chleba a zbytky a v 7 se zavírá špajz :mrgreen: hospody jsou tam pořád stejný

Chudák, nejdřív ho trápí vlastní matka, teď ty. Ten kluk to nemá v životě jednoduchý.
Měl by si najít nějaký koníček, dát se k hasičům, začít chodit na fotbal :think:

PS: hospody je mění, bohužel většinou k horšímu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6022
3.7.23 17:05

@pikola
Jn, po 40 se člověk už musí snažit. Začni řešit ten žlučník, je to další argument pro to, aby i on začal brát svoje zdraví trochu vážněji.

U někoho je potřeba pořádný proplesk (myslím to obrazně, ne že ho zmlátíš :D ), aby se sebou začal něco dělat. Mmch dovolenou bych teď naopak neřešila. Ať nemá pocit, že je toho na něj moc. Zdraví je přednější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
3.7.23 17:05

Navíc s tou hospodou, já se naopak těším na český jídlo do hospody/restaurace a najíst se jako lidi bez dětí, těch domácích jídel mám už plný zuby a u tchýně se žádný Gastroorgie nekonají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.7.23 17:06
@Josef_t píše:
Tak nevím, když se dívám na reklamy :think:
Tak takový správný chlap má v ruce sbíječku
a ten co je u pračky vždy pronese nějakou hlášku, jako by byl úplný idiot
:mrgreen: :lol: tak to pak jo. Musím jim navrhnout svého vegetariána, který doma pere a vaří :lol:
  • Citovat
  • Upravit
6117
3.7.23 17:07
@pikola píše:
Já do zoo/hor/kina/ Hotel pro děti nechodím protože mě to baví, ale protože mám děti. Když máš děti 3 a 9, tak je ta zábava dost omezena aby to bavilo oba a i nějak tebe. A aby oba ležely celý víkend na YouTube aby se tatínek vyspal, to se na mě nezlob :nevim:

vies v sebe pre seba rozlisit co od neho potrebujes ty ako zena a ty ako matka rodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
3.7.23 17:09
@Josef_t píše:
Chudák, nejdřív ho trápí vlastní matka, teď ty. Ten kluk to nemá v životě jednoduchý.
Měl by si najít nějaký koníček, dát se k hasičům, začít chodit na fotbal :think:PS: hospody je mění, bohužel většinou k horšímu :,(
Že? chudák.. ho trápím
dělal Box, ale pak korona a pak to nějak vyšumělo :nevim: jinak sport ho nezajímá, ani fotbal v televizi. Večer už čumí akorát na práci nebo co to je, já to v tom kódování nepoznám co čte.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí