Manželské problémy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35732
3.7.23 15:04
@terien píše:
Když deti usnou, tak můžete jít do koupelny. Ale to bude určitě taky problém, viď?

No, asi o tom sexu na dovolený máme každej jiný představy. A taky jak jsou malý koupelny na dovolený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
3.7.23 15:07
@pikola píše:
Nám oběma.

tak. mam rada online kurzy pavla rataje, mozno by to bolo nieco pre teba.
drzim palce, nemas/te to jednoduche.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
3.7.23 15:08
@jentak_si_postezovat píše:
Bohuzel pro tebe, tohle muze byt pricina vseho - zanedbany sex 8)

Bohužel u mě jedno souvisí s druhým. U člověka kde mám pocit, že mu vlastně otravuju život, tak nemám zrovna moc apetit. Celý večer tady mlčí a pak si asi myslí, že když mi večer strčí ruku mezi nohy tak z toho budu hotová :nevim: blbý, já vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.7.23 15:11
@pikola píše:
No, asi o tom sexu na dovolený máme každej jiný představy. A taky jak jsou malý koupelny na dovolený.
:lol: úplně normálně. U nas tedy nemáme extra dovolenkový sex, milujeme se úplně stejně, jako doma. A k tomu patří i sex v koupelně, když se nám chce. Ale čekala jsem, že to bude pro tebe opět problém. Jako všechno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
3.7.23 15:13
@terien píše: :lol: úplně normálně. U nas tedy nemáme extra dovolenkový sex, milujeme se úplně stejně, jako doma. A k tomu patří i sex v koupelně, když se nám chce. Ale čekala jsem, že to bude pro tebe opět problém. Jako všechno.

Můj muž většinou usne na dovolený s dítětem jako první :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
3.7.23 15:15
@terien píše: :lol: úplně normálně. U nas tedy nemáme extra dovolenkový sex, milujeme se úplně stejně, jako doma. A k tomu patří i sex v koupelně, když se nám chce. Ale čekala jsem, že to bude pro tebe opět problém. Jako všechno.

Jo jo, koupelny jsou malý, tak radši žádný sex než nějaký. A vůbec, radši sedět doma než jet na dovolenou bez něj..

Největší problém v jejich vztahu je ona sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.7.23 15:18
@pikola píše:
Můj muž většinou usne na dovolený s dítětem jako první :nevim:

Psala jsi, ze nevíš, kam dáš děti a že manžel sex chce. Mám z tebe pocit, že si vše překrucuješ, jak se ti hodí a hlavně, abys z toho vyšla jako ta oběť. Nic nejde na všechno máš odpověď a když nevíš kudy kam, hodíš vše na manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6020
3.7.23 15:18

@pikola
Taky máme v plánu, že zůstanu doma s dětmi. Já je teda budu doma i vzdělávat. Takže vím, jaké je to být trochu ve tvé kůži.

Vy s manželem to máte tak, že jste nenahraditelní ve své funkci. Ty jsi doma, takže on se nemusí starat o vyzvedávání dětí, OČR, kroužky, doktory, logopedii a podobně. Má klid na práci. Ty zase do té práce nemusíš.

Nicméně tvůj manžel kašle na svoje zdraví. A ano, ohrožuje tak vaši rodinu, protože pokud on vypadne, máte obrovský problém. Pokud nepomáhá nic, je tu jen jedno řešení:

OPUSŤTE TENHLE MODEL vedení domácnosti.

Normálně si s manželem na ferovku sedni, vysvětlí mu, že když kašle na svoje zdraví, tak si nemůžeš být jistá, že ho neklepne pepka. Přechozený kašel klidně může vést k velkým problémům s průduškami nebo srdcem. Takže ty se vrátíš do práce, což zvedne váš příjem. Zároveň to umožní manželovi opustit práci, která ho zjevně štve, a najde si jinou, třeba hůř placenou, kde bude spokojenější. Ale budete se střídat v péči o děti. Kroužky, škola, doktoři, logopedie, OČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
3.7.23 15:19
@medvidka píše:
Jo jo, koupelny jsou malý, tak radši žádný sex než nějaký. A vůbec, radši sedět doma než jet na dovolenou bez něj..Největší problém v jejich vztahu je ona sama.

Ty jezdíš na dovolenou sama bez muže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.7.23 15:20
@medvidka píše:
Jo jo, koupelny jsou malý, tak radši žádný sex než nějaký. A vůbec, radši sedět doma než jet na dovolenou bez něj..Největší problém v jejich vztahu je ona sama.

Přesně tak. Taková buchta, která jen brblá a čeká, až bude mít manžela ve všem za zadelí. Za mě noční můra do manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.23 15:20
@pikola píše:
Bohužel u mě jedno souvisí s druhým. U člověka kde mám pocit, že mu vlastně otravuju život, tak nemám zrovna moc apetit. Celý večer tady mlčí a pak si asi myslí, že když mi večer strčí ruku mezi nohy tak z toho budu hotová :nevim: blbý, já vím

Ja to chapu. Zensky a chlapy to maji vetsinou jinak. Jen je dobre si pojmenovat problemy. Pak je mozne resit priciny problemu a ne jen jejich dusledky. Ono kdyz se ta spirala frustrace ve vztahu roztoci, tezko se zastavuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
3.7.23 15:22
@Modesta píše:
@pikola
Taky máme v plánu, že zůstanu doma s dětmi. Já je teda budu doma i vzdělávat. Takže vím, jaké je to být trochu ve tvé kůži.

Vy s manželem to máte tak, že jste nenahraditelní ve své funkci. Ty jsi doma, takže on se nemusí starat o vyzvedávání dětí, OČR, kroužky, doktory, logopedii a podobně. Má klid na práci. Ty zase do té práce nemusíš.

Nicméně tvůj manžel kašle na svoje zdraví. A ano, ohrožuje tak vaši rodinu, protože pokud on vypadne, máte obrovský problém. Pokud nepomáhá nic, je tu jen jedno řešení:

OPUSŤTE TENHLE MODEL vedení domácnosti.

Normálně si s manželem na ferovku sedni, vysvětlí mu, že když kašle na svoje zdraví, tak si nemůžeš být jistá, že ho neklepne pepka. Přechozený kašel klidně může vést k velkým problémům s průduškami nebo srdcem. Takže ty se vrátíš do práce, což zvedne váš příjem. Zároveň to umožní manželovi opustit práci, která ho zjevně štve, a najde si jinou, třeba hůř placenou, kde bude spokojenější. Ale budete se střídat v péči o děti. Kroužky, škola, doktoři, logopedie, OČR.

On ale nechce z téhle práce odejít, má jí rád a i když mu pořád nabízejí jiné firmy i za víc peněz tak nechce :nevim: navíc mu teď přidali a povýšili. Já kdybych šla do práce, tak nepokryju ani naší hypotéku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
3.7.23 15:26
@terien píše:
Přesně tak. Taková buchta, která jen brblá a čeká, až bude mít manžela ve všem za zadelí. Za mě noční můra do manželství.

Proč za zadelí? Vy máte manžely jako na co? Že se nemusí doma účastnit ničeho, děti jdou taky mimo? To je fakt tak blbě pochopitelný, aby se muž taky věnoval mě a dětem když je doma? Nebo s námi šel ven, jel na dovolenou? Fakt je řešení každý víkend ho nechat doma a o celý prázdniny, aby nemusel nic, jen proto, že chodí do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.7.23 15:27

Opravdu strašně složitá situace. Z těch udernic tady si nic nedělej, chápu, že ti jde o rodinu vcelku, nechceš si někam odjet sama s dětmi, chceš si připadat komplet. Od čeho máš chlapa, konec konců, abys jezdila sama? Mně by to taky štvalo. Tak jedině ho přesvědčit aby se šel vyšetřit. Jenže jak ho máš přesvědčit, to je na tobě. Znáš ho, zkus použít nějaké páky, ale pokud tě neposlouchá, je to blbé. Na řešení musí být obě strany.

• Citovat
  • Upravit
34322
3.7.23 15:29
@pikola píše:
Já mu to říkám normálně a v klidu. On nemá rád konflikty takže on neřeší nic :roll: pak jednou uherák bouche, ale taky to nic nevyřeší.
Ale mě už to prostě leze na mozek všechno

Pocit bezvychodnosti znam moc dobre.

Fakt to chce bouchnout.
A stanovit si podminky sama v sobe, par uplne zakladnich bodu, ktere potrebujes.
A ty mu predlozit.

Jinak reseni jsou dve - zcela se citove odpoutat, dokopat ho podepsat pojistku a zit si po svym.
Nebo odejit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria