Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ne, protože malý potřebuje jezdit po doktorech a bývá často nemocný a nikdo mě do práce netlačí, muž má příjem vysoký. Jsem doma kvůli dětem, nikoho tu nemáme kdo by je hlídal když se něco stane, nebo mají prázdninyjá se starám skoro o vše, ale nemůžeme s dětma hnít jen doma.
Ty a co děláš ty? Mě přijde, že si doma ošmudlíš to svoje a chlap vás živí.
Obávám se, že tvůj muž může být skutečně nemocný a to třeba vážně. Ta únava a kašel. Jenže pokud ty mu řekneš, že má něco dělat s kašlem
. Jsi marná, fakt. Tohle se dělá jinak. Chlapi se obecně doktorů bojí. Takže kontakt na jeho doktora, konzultace a vyjde z toho pozvánka na preventivku. Používej mozek. Bohužel je, z tvého textu skutečně čiší strach, že přijdeš o živitele. Já zažila strach o bývalého manžela. Tajil přede mnou masivní krvácení do stolice. Masivní myslím plná mísa krve. Našla jsem jednou záchod plný malých kapek krve. I když bylo spláchnuto. Udeřila jsem na něj a už to jelo a věř, že o tom, jestli mě bude moci živit s dětmi či ne, my bylo fuk. Věděla jsem, že ho musím zachránit, i kdyby mě to mělo stát poslední halíř.
Tvůj muž je skutečně buď nemocný a nebo naprosto vyhořelý. A jestli mu je fakt něco k prdu, tak tvé kejhání. Kup si pobyt s dětmi a zmiz na dovolenou. Nejdřív mu jemně nabídni, jestli pojede s vámi. Všichni už zde tedy víme, co chceš ty, ty, ty a ještě jednou ty…a co chce on??
@alisekR píše:
Ty a co děláš ty? Mě přijde, že si doma ošmudlíš to svoje a chlap vás živí.
Obávám se, že tvůj muž může být skutečně nemocný a to třeba vážně. Ta únava a kašel. Jenže pokud ty mu řekneš, že má něco dělat s kašlem. Jsi marná, fakt. Tohle se dělá jinak. Chlapi se obecně doktorů bojí. Takže kontakt na jeho doktora, konzultace a vyjde z toho pozvánka na preventivku. Používej mozek. Bohužel je, z tvého textu skutečně čiší strach, že přijdeš o živitele. Já zažila strach o bývalého manžela. Tajil přede mnou masivní krvácení do stolice. Masivní myslím plná mísa krve. Našla jsem jednou záchod plný malých kapek krve. I když bylo spláchnuto. Udeřila jsem na něj a už to jelo a věř, že o tom, jestli mě bude moci živit s dětmi či ne, my bylo fuk. Věděla jsem, že ho musím zachránit, i kdyby mě to mělo stát poslední halíř.
Tvůj muž je skutečně buď nemocný a nebo naprosto vyhořelý. A jestli mu je fakt něco k prdu, tak tvé kejhání. Kup si pobyt s dětmi a zmiz na dovolenou. Nejdřív mu jemně nabídni, jestli pojede s vámi. Všichni už zde tedy víme, co chceš ty, ty, ty a ještě jednou ty…a co chce on??
Já do háje nevím co chce on, když mi nic neříká! A doktora mu nezajistim, on žádný ho nemá. Musí si ho najít a udělat si tam termín sám. Pořád mi tvrdí, jak mu nic není, tak co mám asi dělat. Mě jsou jedno peníze, mě jde o něj, ale on mě vůbec neposlouchá. Má tady mě a děti, do mám jako víc dělat? Tvrdí, jak nemá čas, nemůže si vzít volno
přitom to není pravda. Jeho otec je to samý, sám doktor, ale někam ho dostat je hrůza. Mýmu můžu nic nebylo ani když si zlomil ruku na kole, přišel domů pěšky a až pak jsem mu zavolala sanitku ![]()
Příspěvek upraven 03.07.23 v 14:27
@terien píše:
Ty snad chodíš do práce? Tak ty děti někomu prodej, když s nimi ten čas nechcete trávit ani jeden.
Jako nechápu, jen 2 děti, ještě k tomu do 14 hodin v institucích, ještě ji chodí uklízečka. ![]()
@karkarka píše:
Jako nechápu, jen 2 děti, ještě k tomu do 14 hodin v institucích, ještě ji chodí uklízečka.
Já nevím proč pořád máte takový problém, že nechodím do práce, když to bylo naše společny rozhodnutí, že budu doma s dětma. ![]()
@pikola píše:
My doma neječíme. A já nedělám scény. Pohádali jsme se asi tak 3× za těch 15 let. Ale asi to prostě budu muset vytáhout, protože tohle nejde. Ty děti tu takhle hnít nemůžou a jestli jemu je jedno jeho zdraví, tak s tím asi nic neudělámV ruce má šroub, měl ho mít už víc jak rok vyndaný. Ten kašel se mi zdá teď taky horší, ale už držím pusu a trpím. Děti budou sirotci, myslím, že má ale snad dobrou pojistku…
Tak sakra když se o nás stará, musí se taky starat sám o sebe, ne? Mrtvej nebo nemocnej nám asi moc nepomůže.
Ty dlouhodobe resis TOHLE a nejecis a pohadali jste se 3*…???
Tak nejvyssi cas zacit.
@Lucie_Sx píše:
Ty dlouhodobe resis TOHLE a nejecis a pohadali jste se 3*…???Tak nejvyssi cas zacit.
Já mu to říkám normálně a v klidu. On nemá rád konflikty takže on neřeší nic
pak jednou uherák bouche, ale taky to nic nevyřeší.
Ale mě už to prostě leze na mozek všechno
@pikola píše:
Mám, malý chodí do školky, ale jen na půl dne. Jeden den máme logopedii, jeden odpoledne fyzio a ještě asi něco bude dál. Paní na úklid máme jednou týdně, ne že by byl takový bordel doma, to vůbec, ale mě úklid zabere celý den. Máme ji od těhotenství. Nejsem žádná lemra, mám toho i tak dost. Doma má uklizeno, většinou skoro denně teplý jídlo večer. On uklízí teda nádobí po večeři. Ale hrozně práce dělá zbytečně, kterou bych já udělala třeba později. O víkendu nemusí skoro nicuklizeno je, občas peru prádlo. Stejně ale pořád něco zametá nebo nádobí. Jak jeho matka, někam si člověk položí kafe a za 10 min tam není.
si z toho, ako sa sprava uz unavena. a podrazdena. vsimas si na sebe, co ti robi dobre, kedy si oddychnes, ziskas odstup od situacie u vas doma?
@Mkmkz píše:
si z toho, ako sa sprava uz unavena. a podrazdena. vsimas si na sebe, co ti robi dobre, kedy si oddychnes, ziskas odstup od situacie u vas doma?
Ano, jdu ven s holkama na pokec a pak je mi líp. Ale on nejde nikam. A dusí mě. Jemu pomáhá asi sex, ale upřímně to je to poslední, na co já má teď sním chuť. ![]()
@pikola píše:
Ano, jdu ven s holkama na pokec a pak je mi líp. Ale on nejde nikam. A dusí mě. Jemu pomáhá asi sex, ale upřímně to je to poslední, na co já má teď sním chuť.
neprecitala som celu diskusiu. ale rozumiem ti
@pikola píše:
No ale já jsem s dětma pořádTo s nima mám jezdit už i sama na dovolenou? Ostatní otcové to zvládají, dokonce i sami něco vymyslí, naplánují. Máme známy, děti mají 3 a delají asi 3 sporty včetně hokeje, on v korporátu a jede sám s 2 dětma v létě na týden cestovat po Emirátech a to je starší než můj manžel a děti máme stejně starý
já nechci, aby s nima jel sám pryč, ale proč proboha nedokáže cokoliv vymyslet, to nikam nechce? Fakt nikam? Ani do tý blbý restaurace, kam jsem ho odvezla aby si mohl dát i pivo
Příspěvek upraven 03.07.23 v 13:13
tlacis. mam na sebe odpozorovane, ze ked mi nieco chyba (nenaplnena potreba), zacnem niekde tlacit. co mi samotne tu potrebu nenaplni, len mi zhnusi chlapa a ja sa zhnusim a oddialim jemu.
toto si musi vyriesit v sebe - ci uz s jeho pomocou (ale zase aby to vnimal tak, ze za svoje pocity preberas zodpovednost, ze to nie je nieco, co ho bude len viac „zatazovat“). niekde som citala, ze ten druhy nam nikdy nezaplni nase prazdno a nesplni vsetky nase potreby.
zrataj si, co mozes v tejto situacii urobit. chlapom pohnut nevies, potrebujes sa zaoberat sebou
@Mkmkz píše:
neprecitala som celu diskusiu. ale rozumiem ti
Aspoň někdo. Ostatní si myslí, že jsem asi nějaká zlatokopka, co ho chce akorát udřít
já už prostě toho všeho mám taky dost a chci aby rodina někam vypadla a vypustila páru, ale to on asi ne
a sex na dovolené s dětma taky nevím jak se dělá, kam ty děti asi zavřu ![]()
@pikola píše:
Aspoň někdo. Ostatní si myslí, že jsem asi nějaká zlatokopka, co ho chce akorát udřítjá už prostě toho všeho mám taky dost a chci aby rodina někam vypadla a vypustila páru, ale to on asi ne
a sex na dovolené s dětma taky nevím jak se dělá, kam ty děti asi zavřu
o peniaze tu vobec nejde. len sa ti vybijaju baterky podla mna.
@pikola píše:
Aspoň někdo. Ostatní si myslí, že jsem asi nějaká zlatokopka, co ho chce akorát udřítjá už prostě toho všeho mám taky dost a chci aby rodina někam vypadla a vypustila páru, ale to on asi ne
a sex na dovolené s dětma taky nevím jak se dělá, kam ty děti asi zavřu
Když deti usnou, tak můžete jít do koupelny. Ale to bude určitě taky problém, viď?
@Mkmkz píše:
o peniaze tu vobec nejde. len sa ti vybijaju baterky podla mna.
Nám oběma.
@pikola píše:
Jemu pomáhá asi sex, ale upřímně to je to poslední, na co já má teď sním chuť.
Bohuzel pro tebe, tohle muze byt pricina vseho - zanedbany sex ![]()