Manželství a moje nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
eMaminka
23.9.11 14:11

není to tak, že jsi zjistil, že péče tvé manželky, dcera na blízku a milenka někde bokem kdykoli si chtěl bylo lepší než nyní naštvaná manželka co na tebe jen tak vrčet nepřestane, dcera co vidíš semtam… milenka co už není milenkou, už to nemá tu jiskru … nj pozdě bycha honit.. prostě si to pos…

• Citovat
  • Upravit
69
23.9.11 14:12
eMaminka píše:
„neuznávám takové ty řeči,že žena s malým dítětem nemá čas…“ řekl muž :lol: :lol: :lol:

to jistě ne.. mám děti dvě a svému příjdu stále velmi sexy, po x letech by se mnou stále spal denně… není to mou péčí je to jím a tím, že chce.. není to ani tím, že bych byla taková čupr baba co by se jen usmívala.. taky ho zprdnu když dělá kraviny, stejně jako on mě…

a tvá uvaha o tom, že když není láska fyzično to zachrání (může zachránit) je taky pěkná pitomost… láska vše zachrání---duševno… když to bylo a už není nezachraní to už NIC…

ale já chápu, žes to udělal, chápu, že se to pos… a chlap se zakouká jinde, je to slabomyslné ale stává se.. to bych ti i odpustila… ale to, že je nyní stále týráš, když řešení je tak snadné… ovšem něco bys musel obětovat.. a to ty nechceš..ty chceš mít vše.. ;) zamysli se a mrkni na to tak, kdyby si totéž prožíval z místa tvé ženy… ;)

ano…řekl muž.Já se toho dění kolem totiž snažil co nejvíce účastnit a taky vím,že moje žena čas na spoustu věcí kolem měla a to je dobře.Mluvil sem obecně o tom,jak to ženy s jedním dítětem podávají.
Přitom pokud nestíhají,je to proto,že řeší zbytečnosti a nepodstatné věci,které jdou s druhým dítětem stranou,protože pak už to skutečně nestíhají a zjišťují,že to sou skutečně nepodstatnosti.A hlavně,vždycky je důležitější vztah k partnerovi a dítěti než neumytá podlaha nebo minimální výběr v ledničce.A to platí pro chlapa i ženskou.

Já bych taky byl býval spal se svojí ženou téměř denně,ale spal sem s ní sotva 1× měsíčně,uspokojivě ani 1× za rok.Komunikace o tomto s ženou nebyla možná,snažil jsem se.Myslím,že teď už by byla schopná komunikovat i o tomto.Nejen proto je tahle situace k něčemu i dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
23.9.11 14:14

jaká situace.. to že si ji dal najevo, že pokud s tebou spát nebude ona pak si najdeš jinou?…

Ty mě vážně bavíš.. nevím zda tě zhodnotit jako tak naivního, do sebe zahleděného nebo jednoduše hloupého…

• Citovat
  • Upravit
65719
23.9.11 14:17

Vašku,pokud bydlíš u milenky,nemůžeš od ženy čekat krásnou,usměvavou namalovanou a plnou elánu superkočku čekající u dveří,až si přideš pro malou.protože od tebe teda žádná snaha k návratu z tohoto nekouká........
budu u milenky a od tebe bych chtěl to a to????to přece nejde......

kdyby ses odstěhoval do garsonky,možná ještě---řekla by si joo máme šanci,je ted sám,dojde mu to,budeme se snažit
Ale takhle se jí vůbec nedivím,že je hubená,strahaná a kouří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
23.9.11 14:26

Myšando, nechtělo se mi to složitě popisovat, popsala jsi to za mě… já u Vaška vidím taky hodně egoistických rysů, je zaměřený hodně sám na sebe a tím si taky možná komplikuje vztahový život. Vlastně paradoxně lidi, kteří jsou silně zaměření na vztah mají nejvíc problémů ve vztazích pro svou náročnost a někdy až psychický parazitismus na druhých.

To si Vašku neber zle, není to nic osobního, myslím že jsi založil tuto diskuzi právě proto, aby jsi se něco o sobě dozvěděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.9.11 14:28

ach jo Vašku Vašku, po dočtení dalších stran mi nějak uniká co vlastně chceš a ve spoustě věcech musím souhlasit s e-maminkou promin, ale nějak mi přijde, že bys měl nejradši všechno a pokud možno bez práce, bez toho aby ses vůbec o něco snažil - ale hochu to opravdu nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.9.11 14:28
myšanda26 píše:
Sleduji tuhle diskuzi už od začátku, nejdřív jsem si myslela, že jsi jen nerozhodný, že nevíš jak dál řešit tuhle situaci. Ovšem během času jsem si tento dojem poněkud poupravila. Jsem schopná pochopit, že jste se navzájem odcizili. Chápu i to, že po dlouhodobém chladu, kdy jsi se to ,možná pozdě ale přece snažil napravit, vyřešil po svém. I když s tím nesouhlasím ale stane se.
Pak se ale ztrácím. Odešel jsi od manželky (k milence?) a zahrnul ji výčitkami, s tím že za to že jsi našel útěchu jinde,může z větší části ona. „Pokud se změníš možná se k tobě vrátím hlavně kvůli dceři“. Nechápu co od ní momentálně čekáš. Že bude štěstím bez sebe, že má zpátky mužského, který jí dlouhodobě zahýbal a možná stále zahýbá? Někoho kdo veškerou vinu hodil na ni (možná to tak není ale věř že ona to tak cítí). A za to že jsi ochotný se „obětovat“ kvůli dítěti, že ti bude vyjadřovat lásku, když jsi ji takhle ošklivě zranil a zadupal? Že bude v pohodě, prostě jenom proto, že ty si to tak přeješ? Že najednou bude v posteli jako uragán, když pořád cítí tvoji zradu (a je jí jasné že srovnáváš), nehledě na tvoje váhání, které jí taky nepřidá. Ono smířit se s tvojí zradou chce čas. Přijmout všechny tvé podmínky taky.
Můj názor je že jsi jen velký sobec. Už to „Já Vašek“ mluví samo za sebe. Zkus občas zkusit trochu empatie. Jak by bylo tobě, kdybys byl na jejím místě. Zkus míň já a zkus víc ty a my.
Je mi jasné, že podle tebe na všechny zúčastněné myslíš a právě proto se nemůžeš rozhodnout, ale spíš je to tak, že řešíš, jen sebe, své svědomí, své pocity, své křivdy, je to samé já, já. Nesoudím, neznám situaci, ale takhle to cítím já.

Víš,já ji nezahrnul výčitkami.Ona pořád nechápala,proč sem odešelˇ.Že nějaké problémyx byly,ale proč sem to vyřešil takhle.Vůbec neviděla vážnost situace,neuměla žít vztah,stejně jako já.Nechápala,neviděla ty příčiny a že to k tomu dospět muselo,když nebyla vůle s tím něco dělat.
Mým cílem nebylo zahrnout ji výčitkami,ale podat ji svůj pohled na věc a slyšet ten její,vysvětlit si to,pochopit,a pokud množno se na tom shodnout.Uvědomit si,že za to můžeme oba stejným dílem,protože to je cesta k tomu,jak si později nic nevyčítat a chovat se k sobě rozumně.

Co od ní čekám?Že její způsob chování bude odpovídat tomu,co říká.Že mi jeden den neřekne,že mě ve svém životě pořád chce a že už pochopila,co bylo špatně,a za pár dní mě zase zahltí výčitkami a zlobou.

A na závěr jedna věc.Na druhé vždycky myslíš kvůli sobě.Myslíš na druhé,protože z toho máš dobrý pocit,prospěch.Že třeba někoho necháš jít,i když ho miluješ.Protože víš,že s tebou šťastný nebude a jinde jo.A když bude šťastný,ty budeš mít z toho prospěch.Je to filosofický,ale je to myslím tak.Vždycky myslí člověk hlavně na sebe,i když se dělá šťastným prostřednictvím štěstí druhých.A je to tak správně.Člověk musí mít rád hlavně sebe,vážit si sebe.To mi zatím moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.9.11 14:35
eMaminka píše:
já_Vašek píše:
eMaminka píše:

opět ti zopakuji nejde o tvůj čin.. o tvou nevěru… mě nejvic vadí to co dělaš teď…
to, že trápíš všechny tři… protože ty prostě nevíš…

proč se tedy vracet?…

Ano,trápím všechny,ale i když mě to vážně trápí a vyčítám sito,je to stejně tak jejich zodpovědnost.
Nemusejí si to nechat líbit a mají možnost s tím něco udělat stejně jako já.

proč se tedy vracet?…protože sem zjistil jak těžké je pro mě žít bez dcerky nablízku a že mi dochází energie na tolik „překážek“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.9.11 14:40
eMaminka píše:
není to tak, že jsi zjistil, že péče tvé manželky, dcera na blízku a milenka někde bokem kdykoli si chtěl bylo lepší než nyní naštvaná manželka co na tebe jen tak vrčet nepřestane, dcera co vidíš semtam… milenka co už není milenkou, už to nemá tu jiskru … nj pozdě bycha honit.. prostě si to pos…

tak to určitě ne,já si to období rozhodně neužíval.Nejsem typ,který si umí někde užívat sexu a pak spokojeně vegetovat doma.není to ani o omrzelé milence.nesnaž se na mě napasovat tohle klišé.Nejsem blbec,i když se tak třeba chovám.

Přečetl sem si tvůj příběh,ale pro mě je to nesrovnatelné,pokud v tom nejsou děti.A také z toho vyplývý to,co se stalo v mém případě.Že kdyby si partneři v kritických situacích zachovali hrdost a neříkali něco,čeho pak litují,bylo by vše mnohem snazší a možná úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.9.11 14:42
eMaminka píše:
jaká situace.. to že si ji dal najevo, že pokud s tebou spát nebude ona pak si najdeš jinou?…Ty mě vážně bavíš.. nevím zda tě zhodnotit jako tak naivního, do sebe zahleděného nebo jednoduše hloupého…

Hloupě si to převedla jen na sex.V diskusi jsem tu poměrně podrobně popisoval,že nejde o sex jako takový.
A obecně,sex samotný nijak nepřeceňuju ale ani nepodceňuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
23.9.11 14:49

Možná jsi ji výčitkami nezahrnul, ale zní to tak. „Já ti sice zahnul, ale můžeš za to ty“. Být na jejím místě, tak minimálně čekám, že od přítelkyně odejdeš a že proběhne nějaká omluva (za ochlazení vztahu můžete oba, ale za nevěru jsi zodpovědný jen a pouze ty, tady je to „já“ na místě).
A cituji „.......čekám, že její způsob chování bude odpovídat tomu,co říká…“ to že bydlíš u milenky a kladeš si podmínky bydlení s manželkou tomu říkáš jak?
Tvé filozofování má jednu maličkou chybu. Je pravda, že můžeš být šťastný tak, že učiníš šťastnými druhé. Ty to ovšem děláš naopak. Ty chceš, aby ostatní dělali šťastným tebe. Já, já.

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
23.9.11 14:54
já_Vašek píše:
eMaminka píše:
jaká situace.. to že si ji dal najevo, že pokud s tebou spát nebude ona pak si najdeš jinou?…Ty mě vážně bavíš.. nevím zda tě zhodnotit jako tak naivního, do sebe zahleděného nebo jednoduše hloupého…
Hloupě si to převedla jen na sex.V diskusi jsem tu poměrně podrobně popisoval,že nejde o sex jako takový.

ale o chození na kávu, čaj či jiný teplý nápoj k ní domů zřejmě nešlo ;)

a ano v mém příběhu nejsou děti a vím, že být tak konkrétně na mou povahu, na to jak své děti nyní miluji, jsou pro mě vším tak bych prostě nevěrná nebyla.. nevezmu jim rodinu i kdybych byla sebenezpokojenější a když by se to nedalo vydržet prostě bych odešla.. nehledlaa si někoho bokem kdo by léčil mé bolavé … cosi, že ;)

• Citovat
  • Upravit
69
23.9.11 15:01
myšanda26 píše:
Možná jsi ji výčitkami nezahrnul, ale zní to tak. „Já ti sice zahnul, ale můžeš za to ty“. Být na jejím místě, tak minimálně čekám, že od přítelkyně odejdeš a že proběhne nějaká omluva (za ochlazení vztahu můžete oba, ale za nevěru jsi zodpovědný jen a pouze ty, tady je to „já“ na místě).
A cituji „.......čekám, že její způsob chování bude odpovídat tomu,co říká…“ to že bydlíš u milenky a kladeš si podmínky bydlení s manželkou tomu říkáš jak?
Tvé filozofování má jednu maličkou chybu. Je pravda, že můžeš být šťastný tak, že učiníš šťastnými druhé. Ty to ovšem děláš naopak. Ty chceš, aby ostatní dělali šťastným tebe. Já, já.

já si ty podmínky nekladu před ní,jen se tu o tom až moc podrobně rozepisuju.Odcházel sem od ní s pocitem,že jí na mě nezáleží,že je to oboustranně mrtvé.Pokud mě miluje,jak říká,pak bych čekal prostě jen jiný přístup.Takže žádné podmínky bydlení s manželkou jí nekladu.

Nechtěl sem stavět celý můj budoucí život jen na tom být tam kvůli dítěti.To,že mi pak tvrdila,že o mě stojí,mě prostě rozhodilo a znejistělo.Uviděl sem šanci,že by se s tím dalo ještě něco dělat.Škoda,že až tak pozdě.

Ohledně toho „Já“.Copak ty nežiješ tak jak chceš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.9.11 15:06
eMaminka píše:
já_Vašek píše:
eMaminka píše:

a ano v mém příběhu nejsou děti a vím, že být tak konkrétně na mou povahu, na to jak své děti nyní miluji, jsou pro mě vším tak bych prostě nevěrná nebyla.. nevezmu jim rodinu i kdybych byla sebenezpokojenější a když by se to nedalo vydržet prostě bych odešla.. nehledlaa si někoho bokem kdo by léčil mé bolavé … cosi, že ;)

budeš se divit,ale šlo.Zjednodušuješ to na klasické klišé,zasouložit si bokem a pak se vrátit na teplou večeři a obětí domů k manželce.

A jinak o tom sexu jsem psal v souvislosti se svou manželkou.že to nebylo o tom,jestli mi nedáš,dá mi někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
23.9.11 15:09
já_Vašek píše:
eMaminka píše:
já_Vašek píše:
eMaminka píše:

a ano v mém příběhu nejsou děti a vím, že být tak konkrétně na mou povahu, na to jak své děti nyní miluji, jsou pro mě vším tak bych prostě nevěrná nebyla.. nevezmu jim rodinu i kdybych byla sebenezpokojenější a když by se to nedalo vydržet prostě bych odešla.. nehledlaa si někoho bokem kdo by léčil mé bolavé … cosi, že ;)

budeš se divit,ale šlo.Zjednodušuješ to na klasické klišé,zasouložit si bokem a pak se vrátit na teplou večeři a obětí domů k manželce.

A jinak o tom sexu jsem psal v souvislosti se svou manželkou.že to nebylo o tom,jestli mi nedáš,dá mi někdo jiný.

nezjednodušuju.. to ty to zbytečně zesložiťuješ.. ono to jednoduché je… jen se s tím musíš srovnat… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky