Manželství a výchova dcery - je to v pořádku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.11.11 19:42

Určitě ráda nejsem manželství je v rozpadu,ani spolu enspíme.je nepřetržitě z mou dcerou snad žarlí i když malá hraje z dětmi,chvalí ji když něco provede že muže že je jeho,učí ji ošklivé věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
26.11.11 19:44
dája-těhlová píše:
myslím že nejde o žarlení,ale pouze strach o dceru,lidi si toho všimají také abych řekla pravdu upozornili mě na to,že není norlmaní aby chlap byl jen s dcerou žádné zajmi koničky nic,když přijd navšteva je v děckem pokoji,když sme nanavštevě to samé.doma se jedině zajíma o naprostí pořadek.s manželem nespím manželství je v rozpadu.

ty jsi zakladatelka?

• Citovat
  • Upravit
26.11.11 19:46

:-((

žadné další přispěvky jsem nedavala,děkuju že ste se mi jen vysmali chtěla jsem jen slyšet jestli je to norlalní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.11 19:49

nemám peníze pač má je muj manžel.má dceru z prvního manželství a nevída jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685

Tak já se omlouvám, ale jestli chceš vědět můj názor, tak to normální není. Nezlob se na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
26.11.11 19:50
dája-těhlová píše:
nemám peníze pač má je muj manžel.má dceru z prvního manželství a nevída jí.

A co má společného to, že m,á dceru a ty nemáš peníze?

• Citovat
  • Upravit
5533

Dájo, pokud je to tak, že je rozvod na spadnutí, tak si myslím, že to manžel dělá proto, aby z tebe udělal špatnou mámu a ze sebe nejdokonalejšího tátu. Možná si chce dceru přitáhnout na svou stranu, aby chtěla jednou zůstat s ním, až dojde na lámání chleba. A co se týče toho, že se tak chová i při návštěvách, tak bych to brala jako známku toho, že potřebuje mít svědky na to, že se dceři věnuje více než ty :? :? :?
A promiň, že se zeptám asi blbě, ale nejsou tam nějaké známky zneužívání - pedofilie? To bylo totiž to první, co mě napadlo, když jsem si přečetla tvůj úvodní příspěvek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
dája-těhlová píše:
nemám peníze pač má je muj manžel.má dceru z prvního manželství a nevída jí.

tak ale ty máš taky příjem,ne? minimálně rodičák. Za co nakupuješ jídlo? V prvním příspěvku si psala,že dceru navádí proti tobě a dětem ,jaké děti si myslela?

• Citovat
  • Upravit
685
26.11.11 19:52

Je to všechno nějaké zmatené tvé otázky a odpovědi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.11 19:55

dcera se zatím chová až moc živě,přesně jak píšeš že potřebuje svědky!!už o jednu dceru přišel.pravě že spolu nespíme tak se bojím člověk nikdy neví.manžel má veškere peníze vše na svém učtě když mi dá penize ukazuji listek co jsem koupila a chce zpět.dcři nemužu kupovat darky jako on-kupuje snad denně.dceru si kupuje,asi ja nevím třeba na tom nic není,ale nevím ani jak odejit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.11 19:58

ano beru rodičak ale na jeho učet tak že nemam nic.když něco dělam řika dceří že si sní bude hrat že já na ní čas nemám,že jsem hloupa a pod řika to ve smyslu srandy prej.venku kyž někoho zlobí nebo si sní nekdo nechce hrat říka že je např chlapeček divněj ošklivej a že si má hrat jen s tatínkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
26.11.11 19:58

tak si zařid učet a nech si rodičák posílat tam , to je první krok k tomu abys mohla jednou odejít. a normální to fakt není.
Mluví s tebou? jak dlouho spolu nespíte ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
26.11.11 20:00
dája-těhlová píše:
ano beru rodičak ale na jeho učet tak že nemam nic.když něco dělam řika dceří že si sní bude hrat že já na ní čas nemám,že jsem hloupa a pod řika to ve smyslu srandy prej.venku kyž někoho zlobí nebo si sní nekdo nechce hrat říka že je např chlapeček divněj ošklivej a že si má hrat jen s tatínkem.

Proč na jeho účet proboha?

• Citovat
  • Upravit
26.11.11 20:05

nespíme spolu tak rok.moc semnou nemluví max se mi vysměje když mu to řeknu že se mi to nelibí.mě je 23jemu 38.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí