Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Určitě ráda nejsem manželství je v rozpadu,ani spolu enspíme.je nepřetržitě z mou dcerou snad žarlí i když malá hraje z dětmi,chvalí ji když něco provede že muže že je jeho,učí ji ošklivé věci.
dája-těhlová píše:
myslím že nejde o žarlení,ale pouze strach o dceru,lidi si toho všimají také abych řekla pravdu upozornili mě na to,že není norlmaní aby chlap byl jen s dcerou žádné zajmi koničky nic,když přijd navšteva je v děckem pokoji,když sme nanavštevě to samé.doma se jedině zajíma o naprostí pořadek.s manželem nespím manželství je v rozpadu.
ty jsi zakladatelka?
žadné další přispěvky jsem nedavala,děkuju že ste se mi jen vysmali chtěla jsem jen slyšet jestli je to norlalní.
nemám peníze pač má je muj manžel.má dceru z prvního manželství a nevída jí.
Tak já se omlouvám, ale jestli chceš vědět můj názor, tak to normální není. Nezlob se na mě.
dája-těhlová píše:
A co má společného to, že m,á dceru a ty nemáš peníze?
Dájo, pokud je to tak, že je rozvod na spadnutí, tak si myslím, že to manžel dělá proto, aby z tebe udělal špatnou mámu a ze sebe nejdokonalejšího tátu. Možná si chce dceru přitáhnout na svou stranu, aby chtěla jednou zůstat s ním, až dojde na lámání chleba. A co se týče toho, že se tak chová i při návštěvách, tak bych to brala jako známku toho, že potřebuje mít svědky na to, že se dceři věnuje více než ty
![]()
A promiň, že se zeptám asi blbě, ale nejsou tam nějaké známky zneužívání - pedofilie? To bylo totiž to první, co mě napadlo, když jsem si přečetla tvůj úvodní příspěvek ![]()
dája-těhlová píše:
tak ale ty máš taky příjem,ne? minimálně rodičák. Za co nakupuješ jídlo? V prvním příspěvku si psala,že dceru navádí proti tobě a dětem ,jaké děti si myslela?
dcera se zatím chová až moc živě,přesně jak píšeš že potřebuje svědky!!už o jednu dceru přišel.pravě že spolu nespíme tak se bojím člověk nikdy neví.manžel má veškere peníze vše na svém učtě když mi dá penize ukazuji listek co jsem koupila a chce zpět.dcři nemužu kupovat darky jako on-kupuje snad denně.dceru si kupuje,asi ja nevím třeba na tom nic není,ale nevím ani jak odejit
ano beru rodičak ale na jeho učet tak že nemam nic.když něco dělam řika dceří že si sní bude hrat že já na ní čas nemám,že jsem hloupa a pod řika to ve smyslu srandy prej.venku kyž někoho zlobí nebo si sní nekdo nechce hrat říka že je např chlapeček divněj ošklivej a že si má hrat jen s tatínkem.
tak si zařid učet a nech si rodičák posílat tam , to je první krok k tomu abys mohla jednou odejít. a normální to fakt není.
Mluví s tebou? jak dlouho spolu nespíte ?
dája-těhlová píše:
ano beru rodičak ale na jeho učet tak že nemam nic.když něco dělam řika dceří že si sní bude hrat že já na ní čas nemám,že jsem hloupa a pod řika to ve smyslu srandy prej.venku kyž někoho zlobí nebo si sní nekdo nechce hrat říka že je např chlapeček divněj ošklivej a že si má hrat jen s tatínkem.
Proč na jeho účet proboha?
nespíme spolu tak rok.moc semnou nemluví max se mi vysměje když mu to řeknu že se mi to nelibí.mě je 23jemu 38.