Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dájo, zajdi určitě na sociálku a zažádej si o změnu vyplácení rodičáku (buď složenkou na adresu, nebo si zařiď svůj účet). Holčičce se věnuj co nejvíce můžeš - choď s ní na procházky, výlety, snaž se trochu regulovat čas, který tvůj muž s dcerou tráví. Koupání - koupejte společně, i kdybys na něj měla jen koukat. Fakt se ten tvůj chová divně.
A malou trošku nenápadně vyzpovídej, jak si s ní tatínek hraje. Možná jsem zbytečně moc podezíravá, ale tohle chování mi připadá úplně nenormální ![]()
moc děkuju za radu a názor,určitě to udělám.třeba chce na svoji stranu dceru,ale člověk nikdy neví.jinak vážně moc děkuju. ![]()
Ahoj,
v tom co píšeš mi uplně připomínáš mého otce. Uplně přesně toto dělal i on, jen proto abych u soudu řekla, že chci jít k němu. Bylo mi tehdy 7let, tudíž jsem to řekla … Boužel ![]()
Takže moje rada zní - musíš být silná - jednou mi otec řekl, že kdyby to matka nevzdala tak mě nikdy nezíská (a to byla silná alkoholička).
Takže určitě své peníze k sobě, šetřit si na samostatný začátek. Dcerce se věnovat a jak už to tu někdo psal - když už tak všechno společně.
A zkus dárky zakázat … Teď mě napadlo - myslím, že by to vzdal, kdybys nabalila ty dárky a odnesla s dcerkou do dětského domova a udělala jí z toho zážitek a ona by byla šťastná že si mají děti s čím hrát. .. Aspoň bys mu na chvíli sebrala vítr z plachet ohledně dárků…