Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Míša_8888 píše:
@jizvíková
A mám to nechat vyschnout normálně na vzduchu venku, nebo hned po udělání šupnout do lednice?
venku
A když mas 14 dni d svatby, tak mas plno casu zjistit, jak material pracuje ![]()
@Míša_8888 tak pokud jsi výtvarnice tak je to o něčem jiném, já peču hodně tak vím sama jaká je s tím piplačka, až to budeš mít tak dej fotečku rádá kouknu ju ![]()
@jizvíková píše:
A když mas 14 dni d svatby, tak mas plno casu zjistit, jak material pracuje
Toho se právě trochu bojím, aby za těch čtrnáct dní „pracování materiálu“ nebyly z ženicha a nevěsty dvě zborcené hroudy
…Ale zase to nechci nechat na poslední chvíli - kdyby se to nepovedlo, aby byl čas na plán B (koupě nějakých co nejméně obludných figurek) ![]()
@Míša_8888 nemusíš mít zrovna nějaké plastové obludy dají se sehnat i krásné dvojsrdce když to objednáš přímo u číny výjde to max, na 150kč jenžee je tam dodací doba až 5 týdnů ![]()
@ivulik123 píše:
@Míša_8888 nemusíš mít zrovna nějaké plastové obludy dají se sehnat i krásné dvojsrdce když to objednáš přímo u číny výjde to max, na 150kč jenžee je tam dodací doba až 5 týdnů
Když já si vždycky přestavovala že na svatebním dortu budu mít ty figurky (už jako děcko) - souhlasím že je spousta hezkých jiných věcí ale vysnila jsem si to s figurkama, tak se teď musím snažit… ![]()
@jizvíková píše:
Ja delala dve labute a byla spokojenost
To je moc hezkej dort, takovej čistej, nepřeplácanej! ![]()
Dekuju, ja nemam rada preplacanost
ja chtela na dortu vcelicky, tchyne ze to zaridi
bylo tam kolo a na nem namalovane a okolo tak vysoky rantl z kremu, ze to nebylo ani videt…
chtela sjem je samo marcipanove… jenze to jsem jeste s dortama nedelela ![]()
Ahoj cukrářky!
Potřebuju vyrobit figurku na dort. Nikdy jsem to nedělala, tak bych moc uvítala vaše rady pro úplnou začátečnici. Upéct dort nebude problém, ale to zdobení ![]()
Dáte mi, prosím, tip, jakou hmotu použít? nebo recept na vlastní hmotu na figurky? Na netu je toho spousta, ale potřebovala bych někoho „na drátě“ pro případnou konzultaci. Děkuju moc!!!
Jinak jak dlouho dopředu je dobré figurky dělat? Stačí to obarvit potravinářským barvivem?(v prášku anebo raději tekutinu z lahvičky? )
Ahojky já dělala tuhle hmotu : http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?…
Dobře se s ní potahuje aj dělají figurky. Dobarvovala sem práškovým potr. barvivem ale pozor ať ho tam nedáš moc protože pak hořkne
Přikládám aj foto dortu ![]()
@klarushka děkuji za info ![]()
a myslíš že by tato hmota šla i použít na krajku ze silikonové formy?
neschlo by to moc dlouho?
@jizvíková píše:
Ja delala dve labute a byla spokojenost
Dort je hezký.
Jak tak na to koukám, trochu mi to asociuje bílý mramorový náhrobek s truchlícím labutěmi. Ale vážně, jsi šikovná, obdivuji, neuměla bych to. ![]()
@Malaga píše:
@klarushka děkuji za info
a myslíš že by tato hmota šla i použít na krajku ze silikonové formy?
neschlo by to moc dlouho?
hele myslím že aj šlo já sem ty myši dělala večer před kompletací dortu, na noc sem je dala do lednice a ráno byli vytuhlí že se dali připíchávat bez problémů ![]()