Marihuana a kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11370
4.2.13 16:41

Já se přiznám, že jsem dostala doporučení používat konopnou mast na malýho. Měl velyký opruzneniny a nic jinýho mu nepomohlo. Dostala jsem ji od známé, co tím maže svoje prcky, co maj exém. Krásně se jim to hojí a mýmu prďolkovi to už taky zmizelo. Doktorce jsem to řekla, že ji používám a řekla mi na to, že když mu to pomáhá, že skusit se to má všechno. Hodně kamarádek ji používá i na svoje děti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 14:46

Já jsem si v těhu taky sem tam zahulila a dítko mám jak z žurnálu:DDDDDD

• Citovat
  • Upravit
finduska
4.3.14 14:56

To si frajerka… :roll:

• Citovat
  • Upravit
4476
4.3.14 15:04
@Anonymní píše:

Tak hlavne aby to zdravicko detatku vydrzelo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.14 15:07

Chudák dítě :nevim: ale abych přispěla, mastičku si děláme doma sami, vůbec nic na tom neni. Děláme jí z bambuckého másla. Sádlo nám totiž smrdí a vazelína neni přírodní. Letos se chystáme na kokosové máslo, je skoro o 1/2 levnější než to bambucké a voní po oříšcích ;)
Na kluky jí patlam při jakýchkoliv ekzémec. THC totiž funguje halucinogeně jen při vysoké extra teplotě, což u masti nelze, tuky se jen rozehřejí nikoli vaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 15:10

Jo malá je v pohodě… 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.14 15:12

Tak já jsem nuhulila každý den, ale tak 3-4× za těhotenství, na Vánoce před dárečkama a pak když byla nějaká mega oslavička… nekouřila jsem ani nepila.. :cert: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12667
4.3.14 15:16

Ale holky, na ekzem vam ziadne masticky nepomozu. treba najst pricinu co ho vuvolava, detoxikovat od tej priciny a zmenit stravu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
4.3.14 15:27
@Anonymní píše:

Ale evidentně se za to stydíš, když to napíšeš jen jako anonym, takže to asi zase taková pohoda nebyla. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.14 15:30

@Luca10 anonym proto, aby se přesně takový, jako jsi ty, mohli takhle blbě vyptávat :P

• Citovat
  • Upravit
Luca10
4.3.14 15:33
@Anonymní píše:
@Luca10 anonym proto, aby se přesně takový, jako jsi ty, mohli takhle blbě vyptávat :P

Já jsem ale žádnou otázku nepoložila. :roll: Asi ti ta travička trochu zakaluje mozek.

• Citovat
  • Upravit
7376
4.3.14 16:05

Omg na tehu by se měly dělat psychotesty a některé lidí preventivně kastrovat… Opravdu přestávám chápat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 17:04

@Luca10 a ty neumíš číst, „hulila“, neznamená „hulím“…trubko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.14 17:06

@MarieOVMUC tak to si holka klidně prosaď, ale zamysli se, jestli by jsi také prošla…? :roll:

• Citovat
  • Upravit
19609
4.3.14 17:08

@cuttysark
Takže když se mi udělal (zřejmě) atop na obličeji, je možné že bych ho detoxem mohla zmírnit?

@Fíííjááá
Jak to děláte? Klidně do SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek