Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já se přiznám, že jsem dostala doporučení používat konopnou mast na malýho. Měl velyký opruzneniny a nic jinýho mu nepomohlo. Dostala jsem ji od známé, co tím maže svoje prcky, co maj exém. Krásně se jim to hojí a mýmu prďolkovi to už taky zmizelo. Doktorce jsem to řekla, že ji používám a řekla mi na to, že když mu to pomáhá, že skusit se to má všechno. Hodně kamarádek ji používá i na svoje děti. ![]()
Já jsem si v těhu taky sem tam zahulila a dítko mám jak z žurnálu:DDDDDD
@Anonymní píše:
Tak hlavne aby to zdravicko detatku vydrzelo!
Chudák dítě
ale abych přispěla, mastičku si děláme doma sami, vůbec nic na tom neni. Děláme jí z bambuckého másla. Sádlo nám totiž smrdí a vazelína neni přírodní. Letos se chystáme na kokosové máslo, je skoro o 1/2 levnější než to bambucké a voní po oříšcích ![]()
Na kluky jí patlam při jakýchkoliv ekzémec. THC totiž funguje halucinogeně jen při vysoké extra teplotě, což u masti nelze, tuky se jen rozehřejí nikoli vaří ![]()
Tak já jsem nuhulila každý den, ale tak 3-4× za těhotenství, na Vánoce před dárečkama a pak když byla nějaká mega oslavička… nekouřila jsem ani nepila..
![]()
Ale holky, na ekzem vam ziadne masticky nepomozu. treba najst pricinu co ho vuvolava, detoxikovat od tej priciny a zmenit stravu…
@Anonymní píše:
Ale evidentně se za to stydíš, když to napíšeš jen jako anonym, takže to asi zase taková pohoda nebyla. ![]()
@Luca10 anonym proto, aby se přesně takový, jako jsi ty, mohli takhle blbě vyptávat ![]()
@Anonymní píše:
@Luca10 anonym proto, aby se přesně takový, jako jsi ty, mohli takhle blbě vyptávat
Já jsem ale žádnou otázku nepoložila.
Asi ti ta travička trochu zakaluje mozek.
Omg na tehu by se měly dělat psychotesty a některé lidí preventivně kastrovat… Opravdu přestávám chápat…
@MarieOVMUC tak to si holka klidně prosaď, ale zamysli se, jestli by jsi také prošla…? ![]()
@cuttysark
Takže když se mi udělal (zřejmě) atop na obličeji, je možné že bych ho detoxem mohla zmírnit?
@Fíííjááá
Jak to děláte? Klidně do SZ ![]()