Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Katchus píše:
@cuttysark
Takže když se mi udělal (zřejmě) atop na obličeji, je možné že bych ho detoxem mohla zmírnit?@Fíííjááá
Jak to děláte? Klidně do SZ
urcite, treba zistit aky detox potrebujes a podla toho sa zariadit… z nejakeho dovodu sa to na kozi prejavi. Jedine ze by to bola reakcia na nejaky krem, prasek, ovzdusie…ale castejsie su to vnutorne problemy
@cuttysark píše:
urcite, treba zistit aky detox potrebujes a podla toho sa zariadit… z nejakeho dovodu sa to na kozi prejavi. Jedine ze by to bola reakcia na nejaky krem, prasek, ovzdusie…ale castejsie su to vnutorne problemy
No začalo to jako předvoj rozjezdu astmatu
Alergie z krve nulová (což neznamená že není
), takže ten detox zvažuju, mám plán od Mgr. Podhorné z gemmoterapie. Jak to píšeš, tak mi to nějak docvaklo ![]()
Vezmu to teda z jiného konce.
@Anonymní píše MarieOVMUC":https://www.emimino.cz/…/marieovmuc/ tak to si holka klidně prosaď, ale zamysli se, jestli by jsi také prošla…?
Nehulim, nekourim, nepiju, deti netyram a považují se za zodpovednou, proč bych neprošla?
@Luca10 No, je to tak, nehulím. Za-to ty, by jsi začít hulit měla, třeba by se ti trochu rozsvítilo v hlavičce, co..? zelenou barvu, máš podle fotky taky ráda, ty seš rozená „dealer“ hele.. ![]()
@Anonymní píše:
@Luca10 No, je to tak, nehulím. Za-to ty, by jsi začít hulit měla, třeba by se ti trochu rozsvítilo v hlavičce, co..? zelenou barvu, máš podle fotky taky ráda, ty seš rozená „dealer“ hele..
WTF? Hele, fakt už s tím sekni, meleš docela nesmysly.
![]()
@Katchus bohuzial nikto to za teba neurobi, cestou poznania si musis prejst sama. Coz je hodne trapne napisane
ale vies co myslim. Ze proste dr. ti nezisti - ano pani, mate v tele plno toxinov z xyz a dajte si tento zazracny prasek a rano budete ok… tak to nefunguje no… ani pri alergii ani pri inych chorobach ![]()
@Anonymní píše:
@Luca10 No, je to tak, nehulím. Za-to ty, by jsi začít hulit měla, třeba by se ti trochu rozsvítilo v hlavičce, co..? zelenou barvu, máš podle fotky taky ráda, ty seš rozená „dealer“ hele..
tak pochybujem, ze to nehulis kazdy den, citas to po sebe? Jemine ![]()
@Luca10 ty moralistko, začala sis, tak by sis to měla vydržet, nebo neodpovídej, jak jednoduché?!
@cuttysark píše:
@Katchus bohuzial nikto to za teba neurobi, cestou poznania si musis prejst sama. Coz je hodne trapne napisaneale vies co myslim. Ze proste dr. ti nezisti - ano pani, mate v tele plno toxinov z xyz a dajte si tento zazracny prasek a rano budete ok… tak to nefunguje no… ani pri alergii ani pri inych chorobach
Já vím
Našla jsem imunologa, který velmi pomohl synovi, detox a gemmoter. ho posunula o 100% jinam.
Jen jsem pořád chtěla tu hubu
něčím namazat a vlastně mi to nedošlo ![]()
@Anonymní píše:
@Luca10 ty moralistko, začala sis, tak by sis to měla vydržet, nebo neodpovídej, jak jednoduché?!
tvoje prispevky som nahlasila, tak aby si sa nedivila a pochopila to jo ![]()
@Katchus píše:
Já vímNašla jsem imunologa, který velmi pomohl synovi, detox a gemmoter. ho posunula o 100% jinam.
Jen jsem pořád chtěla tu hubuněčím namazat a vlastně mi to nedošlo
urcito nieco skus, i homeopatia dobre zabera pry (nemam skusenost)
@cuttysark To víš, já jsem v těch anonymních diskuzích vždycky ztracená, nevím, co je pro koho a tak.
![]()
Aha, takže jako těhotná jsi tomu prostě nemohla odolat, ale teď, když už je to v podstatě jedno, tak jsi tak dobrá, že si nedáš? Jasnééé.
Ty jsi ještě tupější, než jsem si původně myslela.