Marihuana a kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Luca10
4.3.14 17:10
@Anonymní píše:
@Luca10 a ty neumíš číst, „hulila“, neznamená „hulím“…trubko :mrgreen:

Aha, takže jako těhotná jsi tomu prostě nemohla odolat, ale teď, když už je to v podstatě jedno, tak jsi tak dobrá, že si nedáš? Jasnééé. :lol: Ty jsi ještě tupější, než jsem si původně myslela. :roll:

• Citovat
  • Upravit
12667
4.3.14 17:18
@Katchus píše:
@cuttysark
Takže když se mi udělal (zřejmě) atop na obličeji, je možné že bych ho detoxem mohla zmírnit?@Fíííjááá
Jak to děláte? Klidně do SZ ;)

urcite, treba zistit aky detox potrebujes a podla toho sa zariadit… z nejakeho dovodu sa to na kozi prejavi. Jedine ze by to bola reakcia na nejaky krem, prasek, ovzdusie…ale castejsie su to vnutorne problemy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
4.3.14 17:21
@cuttysark píše:
urcite, treba zistit aky detox potrebujes a podla toho sa zariadit… z nejakeho dovodu sa to na kozi prejavi. Jedine ze by to bola reakcia na nejaky krem, prasek, ovzdusie…ale castejsie su to vnutorne problemy

No začalo to jako předvoj rozjezdu astmatu :nevim: Alergie z krve nulová (což neznamená že není :lol: ), takže ten detox zvažuju, mám plán od Mgr. Podhorné z gemmoterapie. Jak to píšeš, tak mi to nějak docvaklo :oops:
Vezmu to teda z jiného konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
4.3.14 17:25
@Anonymní píše MarieOVMUC":https://www.emimino.cz/…/marieovmuc/ tak to si holka klidně prosaď, ale zamysli se, jestli by jsi také prošla…? :roll:

Nehulim, nekourim, nepiju, deti netyram a považují se za zodpovednou, proč bych neprošla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
4.3.14 17:25

@Luca10 No, je to tak, nehulím. Za-to ty, by jsi začít hulit měla, třeba by se ti trochu rozsvítilo v hlavičce, co..? zelenou barvu, máš podle fotky taky ráda, ty seš rozená „dealer“ hele.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
4.3.14 17:27
@Anonymní píše:
@Luca10 No, je to tak, nehulím. Za-to ty, by jsi začít hulit měla, třeba by se ti trochu rozsvítilo v hlavičce, co..? zelenou barvu, máš podle fotky taky ráda, ty seš rozená „dealer“ hele.. :mrgreen:

WTF? Hele, fakt už s tím sekni, meleš docela nesmysly. 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
12667
4.3.14 17:27

@Katchus bohuzial nikto to za teba neurobi, cestou poznania si musis prejst sama. Coz je hodne trapne napisane :-D ale vies co myslim. Ze proste dr. ti nezisti - ano pani, mate v tele plno toxinov z xyz a dajte si tento zazracny prasek a rano budete ok… tak to nefunguje no… ani pri alergii ani pri inych chorobach :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
4.3.14 17:29
@Anonymní píše:
@Luca10 No, je to tak, nehulím. Za-to ty, by jsi začít hulit měla, třeba by se ti trochu rozsvítilo v hlavičce, co..? zelenou barvu, máš podle fotky taky ráda, ty seš rozená „dealer“ hele.. :mrgreen:

tak pochybujem, ze to nehulis kazdy den, citas to po sebe? Jemine 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
4.3.14 17:33

@Luca10 ty moralistko, začala sis, tak by sis to měla vydržet, nebo neodpovídej, jak jednoduché?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
4.3.14 17:35
@cuttysark píše:
@Katchus bohuzial nikto to za teba neurobi, cestou poznania si musis prejst sama. Coz je hodne trapne napisane :-D ale vies co myslim. Ze proste dr. ti nezisti - ano pani, mate v tele plno toxinov z xyz a dajte si tento zazracny prasek a rano budete ok… tak to nefunguje no… ani pri alergii ani pri inych chorobach :-(

Já vím ;) Našla jsem imunologa, který velmi pomohl synovi, detox a gemmoter. ho posunula o 100% jinam.
Jen jsem pořád chtěla tu hubu :lol: něčím namazat a vlastně mi to nedošlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
4.3.14 17:35
@Anonymní píše:
@Luca10 ty moralistko, začala sis, tak by sis to měla vydržet, nebo neodpovídej, jak jednoduché?!

tvoje prispevky som nahlasila, tak aby si sa nedivila a pochopila to jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
4.3.14 17:36
@Katchus píše:
Já vím ;) Našla jsem imunologa, který velmi pomohl synovi, detox a gemmoter. ho posunula o 100% jinam.
Jen jsem pořád chtěla tu hubu :lol: něčím namazat a vlastně mi to nedošlo :roll:

urcito nieco skus, i homeopatia dobre zabera pry (nemam skusenost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
4.3.14 17:37

@cuttysark Moje?

• Citovat
  • Upravit
12667
4.3.14 17:39
@Luca10 píše:
@cuttysark Moje?

ale ne tvoje prosimta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
4.3.14 17:40

@cuttysark To víš, já jsem v těch anonymních diskuzích vždycky ztracená, nevím, co je pro koho a tak. :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek