Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1642
16.9.08 13:41

Zuzano, děkujeme…ted už opravdu asi nikdo nepochybuje, ale je to hrůza.
Budeme očekávat další tvoje zprávy, děkujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
16.9.08 13:57

Holky k tomu datumu narození,já si stejně myslím,že není pravdivé,ani jméno Markéta,syn Jiří apod.Všechno je to vymyšlené,už to,že se odstěhovali do Německa a to tam nastoupil jen tak syn Jirka do školy?Nebo měl jako zůstat v ČR u babičky?

ad EnkaL:neposuzovala jsem tady úmrtí Ivušky,ale celkové vymýšlení scénářů a převelikou ochotu pomáhat,jen to bylo společné s Markýskem.A spíš jsme to řešily my ze září,které jsme měli problémy asi s 10 různými historkami,ale s Markýskem bych jí nespojovala,to musím přiznat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.9.08 14:29

bez kometáře (píše JUDr. Miroslav Antl, Hradec Králové):

„Naléhavě doporučuji podat trestní oznámení - nejlépe na místně příslušné státní zastupitelství = v místě. kde je server provozován, popř. v místě bydliště podezřelé(-ho), je-li znám(-a), nebo kde vyšel čin najevo, tj. např. v HK. Podat ho může kdokoliv, nejlépe však, když to učiní pan primář porodnického odd. FN v HK - a ostatní postižené se mohou připojit. Trestní oznámení (s nímž jsem ochoten - zdarma - pomoci) by se mělo podat na neznámého pachatele - a Policie ČR by měla podle připojení a "logů“ pachatele vypátrat…
Podle mého názoru zde totiž jde jednoznačně o vážné podezření z trestného činu poškozování cizích práv podle § 209 odst. 1 písm. a) Trestního zákona (TrZ) = ve vztahu ke všem poškozeným.
Bylo by možno uvažovat i o trestném činu šíření poplašných zpráv podle § 199 odst. 1, odst. 3 písm. a) TrZ (kde je trestní sazba trestu odnětí svobody od jednoho do pěti let).
Ve vztahu k těm, kterým vznikla těžká újma na zdraví (a to nejen fyzická, ale i psychická). by mohlo jít o trestný čin ublížení na zdraví ve smyslu ustanovení § 224 TrZ.
Jsem přesvědčen o tom, že ve vztahu k panu primáři porodnického odd. FN v HK, resp. k celému jeho oddělení, půjde o trestný čin pomluvy podle § 206 odst. 1, 2 TrZ.
O poškozování cizích práv (tj. tzv. morální podvod) a o pomluvu jde podle mého názoru určitě - a policejní orgány by měly okamžitě konat…"

** **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.9.08 14:30

HOLKY A VY MYSLÍTE ŽE TEN KDO PŘIŠEL O MIMI ZDE BUDE PŘEDKLÁDAT UMRTNÍ LIST ABY JSME MU VĚŘILY??tO MI PŘIJDE TROCHU MIMO.JÁ BYCH HO TEDA NIKAM NEDÁVALA A UŽ VUBEC NÉ PRO TO ABYCH NĚKOMU DOKAZOVALA ŽE MI UMŘELO DÍTĚ.tO BY JSME SI TU ZA CHVÍLI MOHLI UKZOVAT OBČANKY,ZPRÁVY OD LÉKAŘE PO POTRATECH ABY NÁM OSTATNÍ VĚŘILY.TO UŽ MI PŘIJDE DOST PŘEHNANÝ. :roll:

A I KDYŽ MÁ MARKY MÉ ČÍSLO,ZNÁ MOJÍ RODINUMÁ FOTKY MÉHO MALÉHO A VÍ O MĚ VŠE,TAK SE NEBOJIM ŽE BY SI NA MĚ NĚKDE POČÍHALA A NEBO MI NĚJAK CHTĚLA UBLÍŽIT.
MYSLIM SI ŽE JE NEMOCNÁ A CHCE LITOVAT,TŘEBA BYLA I VE STEJNÉ SITUACI A PROSTĚ SE S TOHO NEVYHRABALA A ZBLÁZNILA SE,ALE NEBOJIM SE ŽE BY NĚKOMU CHTĚLA FYZICKY UBLÍŽIT..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.9.08 14:32

A I KDYŽ MI MARKY UBLÍŽILA NEBO SPÍŠE SKLAMALA,TAK JÁ NA NÍ TRESTNÍ OZNÁMENÍ PODÁVAT NEBUDU.mYSLÍM ŽE BY TA OSOBA SE MĚLA VYPÁTRAT,ALE MYSLÍM ŽE SPÍŠE NEŽ TREST POTŘBUJE POMOC :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
16.9.08 14:38

ad Markys..taky si myslím, že není nebezpečná, kromě toho, že ublížila ostatním lidem svými příběhy.

Kamčo Enku už do toho nikdo netahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.9.08 14:41

A I KDYŽ JSEM ASI NAIVNÍ,TAK MI MARKY BUDE SCHÁZET I KDYŽ TO BYLA VYMYŠLENÁ POSTAVA TAK JSEM K NÍ PŘILNULA A VŽDY UMĚLA POTĚŠIT,PODPOŘIT,SE VŠEMA SOUCCÍTILA,VŠEM FANDILA,PROSTĚ BYLA HODNÁ,MILÁ A SKVĚLÁ A TO MI BUDE SCHÁZET :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
16.9.08 14:42

Já se jenom připojuji k názoru, že dotyčná (a opravdu si myslím, že je to žena, protože je-li z oboru, pak to bude ta avizovaná zdravotní sestra, lékař těžko, zřízenec v nemocnici… no neřekla bych) by potřebovala pomoc, i když třeba ne takovou, jak tu prezentovala. Dokážu si dost dobře představit, že je to osamělý člověk, který si takhle našel cestičku, jak si vydobýt pozornost, ono se z takového vlaku asi těžko vystupuje. Třeba neměla v úmyslu nikomu ublížit, pokud jsem nějaké příspěvky našla, tak byly vlastně laskavé.
Pro mě je to fajn lekce.

A tímto se omlouvám EnceL, pokud opravdu zažila ztrátu miminka, bez ohledu na nesrovnalosti v ostatních příspěvcích (které nevím, kam se poděly :? ), nepřála bych to nikomu.

A už se tu přestaňte bavit o mrtvých miminkách, protože mě to jednak stresuje a jednak vám to pro jistotu už nebudu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
16.9.08 14:46

Dúfam, že po zistení, aké problémy si môže narobiť šírením takýchto dezinformácií, už daná osoba nič také neurobí tu ani na iných fórach.

Ak máš problém, Markýsek, nie je hanba si ho priznať a zájsť za odborníkom, ktorý ti pomôže.
Možno prvý krok by mohol byť ten, že by si do tejto diskusie napísala niečo ako vysvetenie a možno ospravedlnenie tým, ktorí ťa mali radi a verili ti /aj keď ja osobne som sa o tvojich príbehoch dozvedela až po tejto kauze/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.9.08 15:04

Dalmatinko- no ja nevim. Nechces ji dat jeste diplom za to, co udelala? Me je z toho spatne. Je to lharka a mela se by lecit. Tecka.

• Citovat
  • Upravit
1431
16.9.08 15:06

No holky nevím jestli si na mě některé budete pamatovat, já osobně asi nedokážu posoudit jak moc velkou rýhu do srdce vám udělila markys, protože já sem jí poslala jen pár zpráviček myslím typu že je mi líto co jí potkalo a že gratuliji k těhotenství. I přesto bych se tu ráda k tomuto vyjádřila já si myslím že není rozumné pořádat nějaký velký hon na čarodějnici ale myslím si že by nebylo od věci kdyby se podařilo vypátrat tu dotyčnou a zveřejnit na těchto stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.9.08 15:07
Anonymni píše:
Dalmatinko- no ja nevim. Nechces ji dat jeste diplom za to, co udelala? Me je z toho spatne. Je to lharka a mela se by lecit. Tecka.
ANONYMNÍ CO TAKLE VYSTOUPIT A PŘIHLÁSIT SE!!!JÁ SI Z MARKY ČASTO PSALA A URČITĚ JÍ NECHCI DÁVAT DIPLOM,JEN ŘÍKÁM ŽE JAKO KAMARÁDKA NA NETU MI BUDE SCHÁZET A NA ANONYMI UŽ ZAČÍNÁM BEJT ALERGICKÁ :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
16.9.08 15:10

diplom ne, ale..

já jsem sama měla po porodu teda dost velkou depresi, narodilo se mi dost uřvané mimčo, byla jsem na něj sama, kontakty téměř nula..strašné stavy to byly, a to se mi narodilo zdravé dítě.

Dokážu si představit, že pokud někoho potká takováhle tragedie (pokud ji v živote skutečně potkala) a nedostane se jí pomoci od ostatních, tak se do toho pěkně zamotá a nakonec žije ve svém fiktivním světě..

to je ovšem pouze jedna teorie, další je, že si někdo prostě dělal krutý žert..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.9.08 15:14

holky nevím… pořád mi to v hlavě leží jako vám.. a nemůžu si pomoci… nevkrádá se vám do myslí třeba to, že ta dotyčná či dotyčný to dělal pro něco jiného než že je nomocný?? co třeba nějaká závěrečná práce? např. z psychologie,… či něco podobného?? netuším na jaké téma… ale asi by vás napadlo… nevím to mě napadlo jako neschůdnější řešení v dané chvíli! třeba soucítění okolí s někým trpícím!
jsem blázen! co? ale napadlo mě to!
než že by chtěla ublížit že něco potřebovala vyzkoumat!
jinak to zasáhlo mě též.. jako vás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.9.08 15:16

MACÍK TAKÉ MĚ TO NAPADLO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...