Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když má někdo dobíjecí karty a nikdy nikam nehlásil své údaje tak nikdo neví kdo to je je to anonymní.Proto v zemích eu se bud dobíjecí kuponý zrušilia sou jen paušály a nebo musí každá karta být registrovaná.Bohužel u nás to ještě neni, ale také by mělo být.Takže jestliže dotyžná si dobíjí telefon kartama smůla pro nás
A zkoušel tam ještě na to číslo někdo volat?! Nebo na číslo Jirky…nebo koho všeho jste měli holky mobily?
Myslím, že když si tohle vše vymyslela,tak nemá smysl hledat fotky,zaměstnání atd.to určitě taky vymyslela,není tak hloupá,aby uvedla pravdu…natož zaměstnání atd.
A taky-myslím si, že je to starší holka nad dvacet už podle toho jak psala-puberťačka by psala jinak…ne tak rozumně.
jenze ten telefon mohla treba dobit v bankomatu, prevodem z uctu, v trafice.. zase bych se nebala, ze prislusne instituce nevi, jak na to.. v tehle dobe, kdy big brother is watching you, to jde myslim snadneji, nez si dokazeme predstavit..
holky já ještě fotku te malé vanessky mně to našlo …že včera se ta fotka hledala to ste hledali odkud mohla byt dana že?
Myšinka, takhle to nefunguje, to si jen lidi myslí, že jsou nedohledatelní…tam se spojuje hrozně moc indicií, dokažou vypatrat třeba do hodiny, jen se o tom na verejnosti moc nemluvi,což oni ani nesmí, to je docela logicky. Dokonce ani mně můj rodinný příslušník tohle nerad rozvádí. Inna
Vzhledem k mé práci vim jak je těžké dohledat anonymní simky a které to sou je jasné že podle volaných a příchozích kontaktu se dá zjistit kde ten člověk třeba je, ale né kdo to je to je trochu složitější.Jinak je jasné jakmile dobije přes účet, bankomat najíd se dá poměrně rychle ![]()
Holky, myslim ze osoba M Vas cte a cokoliv tady pisete jak ji dohledat, tak podle mne rychle zameta vsechny stopy a i ty o kterych treba ani netusila........
Nechte toho pitvani jak ji najit a co lze, treba na neco neprijde a bude to snazsi
Katko máš pravdu taky mě to napadlo dobře souhlasim nerozebírat jak hledat
A když tak tajnačka
Možná by kvůli tomuhle hledání a odtajňování stop nebylo špatný tuhle diskuzi uzamknout jenom přihlášenejm uživatelům, kde by bylo jasný, že se sem registrovali dávno před akcí odhalení M. a že mají jinou IPku?
Katko, naprosto souhlasím.
A kdo je Myšinka? Registrovala se až dnes a nedělá mezery za tečkami na konci vět.
![]()
tak už jsem to pochopila tu jedinou fotku Vanessku tu zanechala a katy hledala obdobnou tak to je podivný abysme prošmejdili celej net je mně to jasný proč ji tu zanechala … Jinak nejlepší je fakt už o tom nepsatstejně se zaregistrovala znovu a čte si to takže asi tak …
Ahoj,nechtěla jsem do tématu Markýsek zasahovat,ale když se tu ted bavíte o těch telefonech,tak musím napsat svou zkušenost
.
Před lety mi tchán vzal na splátky mobilní telefon.Simku jsem měla svojí,dobíjecí.
Po otevření krabice byl ovšem telefon jiného typu,než tchán žádal.Šel s tím na prodejnu,kde mu paní vysvětlila,že udělal chybu,měl si prý rozbalit krabici před kurýrem a pak teprve převzít krabici.Ale samozřejmě sepsala reklamaci,telefon mu nechala a měl čekat,až se mu ze společnosti ozvou.
Po měsíci přišlo mě domů na moje jméno předvolání k výslechu na policii.
Jelikož jsem se nikdy ničeho nedopustila,byla jsem v šoku.Zavolala jsem na uvedené tel. číslo na pana policistu,ten mě řekl,at přijdu teda hned.
Samozřejmě šlo o ten telefon!Udajný kurýr z té splátkové společnosti udělal hodně podvodů s elektronikou a ke mě (jako ke spoustu dalším okradeným zákazníkům)se dostaly přes IMEI telefonu.
Takže i tak se může někdo dohledat.
Zkusili jste hodit jeji e-mail do vyhledavace?