Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, taky jsem spíš „denní čtenářka než denní pisatelka" na emiminu, ale chodím sem ráda.
Včera jsem se nachomítla k vaší diskuzi a musím říct, že při čtení „markýska" se mi chvílemi dělalo zle, naprosto chápu všechny zainteresované co přišli s pomatenou M. do styku, že jsou zhnusené a chtěli by jí vyčinit.
Zkusili jste se zamyslet jak bude asi slečně, které fotka byla uveřejněna v novinách a ona nejspíš není pisatelka???? Třeba je odněkud z „tramtárie" a nikdy se o článku nedoví, ale co když se k tomu dostane někdo z její rodiny, známý, kolegyně z práce, lidi, kteří ji nemají v lásce, dokážete si představit jak bude vysvětlovat, že fakt není úchyl a nebaví se tímhle morbidním způsobem?????
Paní Zuzano: cituji: v každé společnosti je těhotná TABU!!!
Kéž by!!! Někdy to není tabu ani ve vlastní rodině… ale idea je to dobrá, ale asi z kategorie těch, že umírat by se mělo v kruhu rodinném, protože je to etičtější než někde přivázaná v LDNce…
Ale každý boj za morálku je dobrým krokem, to jo.
NiKi
a především jde o to, ukázat těm úchylům, že ani net není ta docela anonymní, a že jsou dohledatelní. a to by měl být precedens
xyz píše:
No, ta fotka v deníku, té holčiny v černém tílku je teda mazec!
Kdyby tam aspoň byla jasná výzva, ať se přihlásí redaktorce, kdo na ní je..... jako že aby se odhalilo, komu ji ukradla, nebo tak.....
Takhle to ale vypadá, že ta v tom tílku je ta psychouška
To už je fakt síla
Pod tou fotkou ale je napsáno, že se třeba podaří někomu identifikace…
Já včera mluvila s manželem o tomto zda ty fotky co vládala se daj dohledat a on říkal, kdyby emimino bylo lépe zálohované tak prý ano … tak škoda
A zkoušel pár odkazů odkud zmizely fotky vytáhnout a nešlo mu to
A já jsem se už tak těšila, že třeba se to odhalí a ono nic ![]()
Myslím si, že pokud se nějaká žena najde v té fotce, tak právě spíš bude naštavaná na Markýska, že ji zneužila ke svému příběhu a ne na „nás všechny tady“ A třeba by i ona podala žalobu na M.
Jak psala Zuzana, doteď to bylo také veřejné.....
ZuzanaP píše:
maminky, nemám ted moc čas to všechno číst, ale:
ad fotka na webu. ano, může to být kdokoliv. ale my přece chceme vědět, kdo je na fotce, ne? pod fotkou píšu, že to nůže být kdokoliv. přece chceme, aby se někdo ozval a dívku identifikoval, ne? a jestliže ty fotky do tohoto týdne volně visely na webu emimina, byly právě tak veřejně přístupné , ale dokonce se o nich trvrdilo, že to markýsek je.nikdo nechce lynčovat. jde tady o precedens. on napadl oslabenou sociální skupinu a týral ji tím, co ji nejvíc trápí. mámám, co ztratily dítě, popisuje, jak přišel o dítě. ženám, co mají strach, že potratí, píše jak opakovaně potrácí. to je přece svinstvo, v každé společnosti je těhotná TABU!!!
Já NAPROSTO SOUHLASÍM a tímto taky paní Zuzanu moc zdravím.
Holky, už přestaňte okolo toho tak polemizovat. Článek vyšel, mně se MOC líbí, účel byl splněn.
Jestli to na někoho působilo jinak než na nás, opět je to JEHO názor. Berte to tak, než nechat zemřít další a další nenarozené dítě nebo čeho bychom se měli ještě dočíst, tak nakonec „včasným“ odhalením k tomu nedojde. Pokračování určitě nějaké bude, nechala bych to na paní Zuzaně. ![]()
Holky, věnujme se našim skutečným problémům a přeji vám všem kupu spokojených dětiček.
![]()
A co teď myslíte, že bude? Dá se to na tu policii, nebo se bude čekat, co se bude říkat na fotky v deníku…nebo tu bude jen přibívat dalších x stran a budeme spekulovat? Zatím se nic neděje!!!
Lendik píše:xyz píše:Pod tou fotkou ale je napsáno, že se třeba podaří někomu identifikace…
No, ta fotka v deníku, té holčiny v černém tílku je teda mazec!
Kdyby tam aspoň byla jasná výzva, ať se přihlásí redaktorce, kdo na ní je..... jako že aby se odhalilo, komu ji ukradla, nebo tak.....
Takhle to ale vypadá, že ta v tom tílku je ta psychouška
To už je fakt síla
Ne, z toho popisu to vypadá, že to je fotka té psychotičky a nabízí domněnku, že se snad někomu podaří identifikovat, kdo to je, jak se jmenuje a tak. Nikde není napsané, že to třeba vůbec není ona!
Taky naprosto souhlasím se Zuzanou. Jde prostě o téma, o způsob, výmyslů na netu bylo a bude vždy dost, ale tohle je vrchol nevkusu a bezcitnosti. Určitě bych považovala za zbytečné hledat někoho, kdo se prezentuje jako mladý playboy a zatím je to obtloustlý důchodce, ale v tomhle případě ja opravdu na místě ukázat, že internet není ani zdaleka tak anonymní, jak si spousta lidí myslí.
Sajso souhlasim s tebou.
Mae jak to myslíš?Jako, že chtěj být chyceni, že jinak ví, že nepřestanou působit bolest jiným?
Ne,prostě jsou někteří lidé takoví,že kradou a schválně se nechají chytit, někdo zase lže a vymášlí různé scénáře a potom zanechá nějaké důkazy,aby ho někdo odhalil…máš různé lidi-povahy…
Mae to sem pochopila, ale nerozum ti v tom co by to pro ně znamenalo(to chycení) co by z toho měli.
Prostě jsou to psychouši,kterým to dělá dobře, že je někdo chytne,odhalí…a co by z toho Markéta asi měla? NIC!!!!
Vem si herce,kteří mají miliony a kradou,nechají se chytit…prostě je to určitá úchylka..samozřejmě neříkám, že je to tenhle případ…jen mě to napadlo…