Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@MiniAndre píše:
@Denise Diky moc, ale jak jsem psala, chtela bych zenu-maserku..
Dokud jsem studovala v praze, tak jsem obcas chodila na thajskou sem a absolutni spokojenost
http://www.leela.cz/
Já mám svého oblíbeného maséra pana Jana Míšu v Dejvicích pod Bilou. Bezvadná relaxace, ale hlavně mi dokonale odblokoval a zbavil bolesti zad.
Holky, na Facebooku jsem obejvia super soutěž pro mamči miminek. Je to o hodinovou masáž nevidomými + balíške kosmetiky. Stačí zaslat fotku mamči s prckem a pak se bude hlasovat na webu www.prettyplump.cz. Fotk ys eposílají do 28. září na e-mail: redkace@prettyplump.cz. Více o tom najdete bud na jejich webu nebo přímo stránkách.
Ahoj, taky přidám dotaz (zakladatelko promiň) - potřebuju poradit dobrého maséra/masérku v okolí Anděla/Smíchova nebo Barrandova na manuální lymfodrénáže. Díky, m.
Nevim jestli sem ještě někdo chodite, ale nevěděli byste mi doporučit dobrou ajurvedu v Praze?
Ahoj, využiju příspěvek..má někdo zkušenost v praze s masérkou v opravdu příjemném prostředí, kde se uvolní i ten, co se při masáži moc uvolnit nedokáže?
a ještě jedna věc, byla jsem u jedné masérky, a během masáže, i když mě přikrývala prostěradlem, mi byla zima…tak nějaký salon, kde mají opravdu hezky vytopeno… děkuju! ![]()
@vodolejka píše:
Sabai - bud aroma a nebo relaxační…
krásné prostředí, je tam ovšem draze
Holky, já sama ráda masíruju a vím, že je potřeba zpětná vazba - ta masáž je pro vás, takže v klidu řekněte, co byste rády, i to „je mi zima.“ (každý masér by měl mít poblíž deku, svaly by neměly během masáže vychladnout) nebo kdyby vás něco bolelo, to je velmi důležité. ![]()
@Burj Chalifa píše:
krásné prostředí, je tam ovšem draze
kolik to cca stojí? na stránkách to nemají psané..:/
já bych si ideálně představovala nějaké masážní centrum, kde to vypadá jako v čajovně (a třeba vám tam ten čaj i uvaří
)
Na stránkách to tedy mají…jsou extra ceny pro Sabai ve Slovanském a Sabai v Černé růži…
Já ráda chodím sem: https://www.facebook.com/…81429076777/
Tomáš Chavalka na Andělu - Ženské domovy.
Moc šikovný! Doporučuji. ![]()