Masáž v Praze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
973
14.8.12 09:38
Ženu masérku neznám, já osobně mám také maséra :roll:
@MiniAndre píše:
@Denise Diky moc, ale jak jsem psala, chtela bych zenu-maserku..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
14.8.12 09:47

Dokud jsem studovala v praze, tak jsem obcas chodila na thajskou sem a absolutni spokojenost
 http://www.leela.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modry pes
14.8.12 10:59

@kukajda Jo, Leelu znam, tam chodim taky :) Jen jak jsme se prestehovali, chtela jsem neco bliz (Praha 6), ale asi opet navstivim Leelu. Diky..
@Denise i tak diky moc :)

• Citovat
  • Upravit
krikl241
7.2.13 16:44

Já mám svého oblíbeného maséra pana Jana Míšu v Dejvicích pod Bilou. Bezvadná relaxace, ale hlavně mi dokonale odblokoval a zbavil bolesti zad.

• Citovat
  • Upravit
2
9.9.13 20:16

Masáž nevidomými- soutěž

Holky, na Facebooku jsem obejvia super soutěž pro mamči miminek. Je to o hodinovou masáž nevidomými + balíške kosmetiky. Stačí zaslat fotku mamči s prckem a pak se bude hlasovat na webu www.prettyplump.cz. Fotk ys eposílají do 28. září na e-mail: redkace@prettyplump.cz. Více o tom najdete bud na jejich webu nebo přímo stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
3.1.14 00:31

Ahoj, taky přidám dotaz (zakladatelko promiň) - potřebuju poradit dobrého maséra/masérku v okolí Anděla/Smíchova nebo Barrandova na manuální lymfodrénáže. Díky, m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
25.9.15 20:28

Nevim jestli sem ještě někdo chodite, ale nevěděli byste mi doporučit dobrou ajurvedu v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
21.12.15 22:01

Ahoj, využiju příspěvek..má někdo zkušenost v praze s masérkou v opravdu příjemném prostředí, kde se uvolní i ten, co se při masáži moc uvolnit nedokáže?

a ještě jedna věc, byla jsem u jedné masérky, a během masáže, i když mě přikrývala prostěradlem, mi byla zima…tak nějaký salon, kde mají opravdu hezky vytopeno… děkuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
21.12.15 22:41

Sabai - bud aroma a nebo relaxační…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.12.15 06:52
@vodolejka píše:
Sabai - bud aroma a nebo relaxační…

krásné prostředí, je tam ovšem draze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
22.12.15 07:41

Holky, já sama ráda masíruju a vím, že je potřeba zpětná vazba - ta masáž je pro vás, takže v klidu řekněte, co byste rády, i to „je mi zima.“ (každý masér by měl mít poblíž deku, svaly by neměly během masáže vychladnout) nebo kdyby vás něco bolelo, to je velmi důležité. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.1.16 10:44
@Burj Chalifa píše:
krásné prostředí, je tam ovšem draze

kolik to cca stojí? na stránkách to nemají psané..:/

já bych si ideálně představovala nějaké masážní centrum, kde to vypadá jako v čajovně (a třeba vám tam ten čaj i uvaří :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
8.1.16 22:06

Na stránkách to tedy mají…jsou extra ceny pro Sabai ve Slovanském a Sabai v Černé růži…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
8.1.16 22:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.2.16 14:12

Já ráda chodím sem: https://www.facebook.com/…81429076777/
Tomáš Chavalka na Andělu - Ženské domovy.

Moc šikovný! Doporučuji. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast