Masáž v Praze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
15.12.17 16:39

Masáž:)

Já jsem začala chodit sem ******* :) dost trpím na krční páteř, díky počítači, je to tam nové tak jsem se zprvu bála ale úžas:) můžu doporučit ;)

edit admin: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
17.2.18 10:35

Masáže zad či krku -Praha a Pha západ

Ahoj, trochu to tu refreshnu, masáže Praha. Příp. Praha-západ. Děkuji. Za cenově přiměřené a pochopitelně účinné v normálním prostředí (žádná čunárna, neuklizeno a tak, na druhý straně, jestli budou mít luxusní kliky od dveří apod., tak to je mi fuk).
optimální by byla thajská olejová masáž, to ale není podmínkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
17.2.18 11:17

@tasa praha hotel belvedere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.7.18 22:19

Masáže - Solnička (Smíchov)

Ahoj, obnovuji diskuzi a prosím o pomoc při hledání maséra. Před osmi či devíti lety jsem byla na masáži v salónu Solnička na Praze Smíchov (ulice Kováků) u velice šikovného a solidního pana maséra. Od té doby jsem byla na několika masážích, ale nikdy jsem neodcházela tak spokojená jako od pana maséra ze Solničky na Smíchově. Bohužel salón Solnička byl zrušen a kontakt na pana maséra na webu salónu chybí, viz odkaz: http://www.masaze-solnicka.almadeo.cz/…ovany-maser/. Nenajde se tu někdo, kdo pana maséra znal, zná jeho jméno a ví, kde masíruje dnes? Moc díky! Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.7.18 23:02
@maskovak píše:
@tasa praha hotel belvedere

A nekdo konkretni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.7.18 05:51
@Xamantha píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi a prosím o pomoc při hledání maséra. Před osmi či devíti lety jsem byla na masáži v salónu Solnička na Praze Smíchov (ulice Kováků) u velice šikovného a solidního pana maséra. Od té doby jsem byla na několika masážích, ale nikdy jsem neodcházela tak spokojená jako od pana maséra ze Solničky na Smíchově. Bohužel salón Solnička byl zrušen a kontakt na pana maséra na webu salónu chybí, viz odkaz: http://www.masaze-solnicka.almadeo.cz/…ovany-maser/. Nenajde se tu někdo, kdo pana maséra znal, zná jeho jméno a ví, kde masíruje dnes? Moc díky! Lenka

Co zkusit i facebook?/

• Citovat
  • Upravit
Verun83
5.7.18 05:53
@tasa píše:
A nekdo konkretni?

Ja chodim do thai fitu kousem od masarykace, jsem tam spokojena.

• Citovat
  • Upravit
22
17.7.18 15:08

@Verun83 Facebook jsem zkoušela, marně :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
19.7.18 16:09
@tasa píše:
A nekdo konkretni?

thai salon hotel belvedere,stridaji se maserky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek