Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Betty MacDonald píše:
Tak teď jsi tomu nasadila korunuje mi tvých dětí lito
a ano, poučení o sexu spočívá v tom, že oznámíš synům, že nemáš věk na to být babičkou.
A o masturbaci ani slovo, protože ty nemasturbuješ, páč nemusíš mít sex denne
prosím tě, už se neztrapňuj, všichni si to přečtou
A tobě brzo rupne cévka
@Betty MacDonald takže až bude tvá dcera chodit po bytě nahá tak ji taky necháš když už bude mít prsa? Já vím že takto by děti před rodiči chodit neměli a ani se přes rodiči převlékat. Už rok učím dcery že nesmí chodit doma nahé. A hlavně že i když mají noční košili tak musí mít na sobě kalhotky a i když má kraťasy na spaní tak taky musí mít kalhotky. Přece nebude nám rodičům ukazovat celé své tělo pokud ji nejdu koupat. Ale určitě ji mimo hlavy na tělo nesaham a nechávám aby se myla sama a to jak pětiletá tak i čtyřletá. Prostě na jsem vychovaná tak že sve tělo se neukazuje každému na potkani a i doma by mělo být, ze dítě by nemělo před rodiči chodit nahé.
@Vendy2722 tak to by tě u nás švihlo
Oba kluci tu v lete občas pobihaji nahatí a to i po zahradě. Ať se dostaví stud, přestanou sami.
@Vendy2722 píše:
@Betty MacDonald takže až bude tvá dcera chodit po bytě nahá tak ji taky necháš když už bude mít prsa? Já vím že takto by děti před rodiči chodit neměli a ani se přes rodiči převlékat. Už rok učím dcery že nesmí chodit doma nahé. A hlavně že i když mají noční košili tak musí mít na sobě kalhotky a i když má kraťasy na spaní tak taky musí mít kalhotky. Přece nebude nám rodičům ukazovat celé své tělo pokud ji nejdu koupat. Ale určitě ji mimo hlavy na tělo nesaham a nechávám aby se myla sama a to jak pětiletá tak i čtyřletá. Prostě na jsem vychovaná tak že sve tělo se neukazuje každému na potkani a i doma by mělo být, ze dítě by nemělo před rodiči chodit nahé.
Tak zrovna doma by se mel člověk cítit svobodně a klidně si chodit nahý, když se mu chce. Myslím, ze normální dite k tomu dospejeje samo a nebude doma v 10letech lítost s holým zadkem, je to přirozený vývoj. Ty, ale dětem cpeš představu, ze nahota je divná a špatná.
@Vendy2722 píše:
Tyyy brďo! ![]()
@Vendy2722 píše:
V pěti letech ještě přece nemá prsa a pubické ochlupení, aby musela nosit kalhotky pod kraťasy, nic neprosvítá.
Jako neříkám, že masturbace u malého dítěte 5× denně je nějak extra fajn, ale tohle další extém. Je to malá holka ne sexuální objekt.
Navíc je možné, že ji tam těch x vrstev a švů dráždí. Podrbe se a je to.
@Vendy2722 me normalne desi ze mas deti, tolik deti… prosim drz uz nohy u sebe a dal se nerozmnozuj ![]()
@Aleriga to je materiál, co?
ale tak ať píše dál, skutečně co věta, to perla… Děcek stádo a mozek v emigraci ![]()
@Charlotti píše:
@Vendy2722 me normalne desi ze mas deti, tolik deti… prosim drz uz nohy u sebe a dal se nerozmnozuj
Taky mě to děsí, snad děcka nezdědí rozum po přeslici ![]()
@Vendy2722 starej se o ty svý děcka, chudáčky a mě si neber do huby, moje děti jdou dospělé a v cajku. Neměly totiž matku se zakrnělým mozkem, prošly normální sexuální vychovou a mají zdravý vztah k sexualitě, protože jim v tom nebránila mozkově nedostatečná máma. ![]()
@Betty MacDonald píše:
Taky mě to děsí, snad děcka nezdědí rozum po přeslici
ja myslim ze z tohoto nemuze nic dobrého vzejit… ![]()
@Charlotti píše:
ja myslim ze z tohoto nemuze nic dobrého vzejit…
Už teď je mi jich líto, odmala pošramocený vztah k sexu, puritánská matka, co je nutí se zahalovat
to už je pomalu na sociálku ![]()
@Vendy2722 píše:
Musí mít kalhotky na spaní? A není to nepohodlné a nezdravé být 24 hod v kuse pořád v kalhotkách? Ty gumky v tříslech a není to tak prodyšné jako volně jen kraťasy na spaní. Čtyřleté dítě se podle mě pořádně samo neumyje, ani zadek (tam si snad pořádně ani nedosáhne) a ani - teď nevím, jak to nazvat, aby ses nepohoršila - tu si taky neumyje, ty záhyby, zůstává tam mázek. Jenže ty ji asi neprohlížíš, tak to nemůžeš vlastně vědět.
K tomu zbytku, co píšeš, se radši nebudu vyjadřovat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat