Mat dieta, alebo este nie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ann
9977
19.10.06 13:33

Když jsem si přečetla co jsi psala, tak jsem se v tom našla… Jako, že je člověk skoro rozhodnutý, jen to chce tak nějak potvrdit… :)
Jinak já se vlastně taky svým spůsobem bojím, jestli jako budu dobrá máma a jestli to s manžou zvládneme a tak… Ale přitom už si plánujem co všechno budeme dělat ve třech! :oops:
Manža taky neměl moc dobré rodinné zázemí, tak si na něm teď zakládá. Já zázemí mám moc dobré, naši jsou zlatí a na vnouče se moc těší (tedy ještě jsem jim neřekla, že „už to na nás přišlo“, má to být překvápko)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.10.06 08:47
Ann píše:
Když jsem si přečetla co jsi psala, tak jsem se v tom našla… Jako, že je člověk skoro rozhodnutý, jen to chce tak nějak potvrdit… :)
Jinak já se vlastně taky svým spůsobem bojím, jestli jako budu dobrá máma a jestli to s manžou zvládneme a tak… Ale přitom už si plánujem co všechno budeme dělat ve třech! :oops:
Manža taky neměl moc dobré rodinné zázemí, tak si na něm teď zakládá. Já zázemí mám moc dobré, naši jsou zlatí a na vnouče se moc těší (tedy ještě jsem jim neřekla, že „už to na nás přišlo“, má to být překvápko)..

Mate to podobne ako my(presne opacne), moj priatel ma velmi dobre rodinne zazemie, milujucich rodicov, maju nas radi, co sa o tych mojich neda moc povedat, nerozpravame spolu uz 7 rokov. (To je na dlhsi rozpis, ale keby Ta to zaujimalo, mozem napisat par riadkov o tom, preco).
Kedy to chcete povedat vasim? V ktorom mesiaci si uz, ked sa mozem spytat? Podla roho rebrika asi v 1? Som tu len kratko, tak neviem, prepac.. :)
U nas je to s tym planovanim tak, priatel vie, ze sa musim rozhodnut sama, obcas sme sa o tom rozpravali a mna teraz trochu mrzi, ze som to vzdy odmietala, a teraz by som to aj chcela :D Aspon sme sa dohodli, keby bolo mimi, tak by strasne chcel, aby zostal na materskej on (aj koli tomu, ze je zamestanany a dostal by vyssiu materskeu, alebo rodicovsku ako ja-zivnostnicka).

• Citovat
  • Upravit
Ann
9977
20.10.06 14:17

Metřík Tě klame, teprve dobírám HA a za měsíc bysme chtěli se začít pokoušet… Našim to řeknu, až se nám to podaří, vím, že mamka si už hodně přeje vnouče, tak aby to byla pro ní opravdu „rána“ 8O .
Teda to máš opravdu úžasnýho přítele, když by si troufl, být na mateřké…
Já jsem taky mimčo dlouho odmítala (a to i přsto, že manžovi ségry obě mají malí dítka, tak mě to nějak nebralo) a najednou se stalo dost životních změn a jsem zpoustu věcí přehodnotila a uvědomila si, že by bylo úžasné být pořádnou rodinou.
Jestli se chceš vypovídat ohledně problému s vašima, klidně můžeš, jestli nechceš tahle veřejně, tak můžem se domluvit na ICQ nebo mejlíka (na ICQ jsem pouze, když jsem doma čili večer). Ráda se klidně vypovídám i já a přiblížím, co všechno mě vedlo k rozhodnutí, že už bych to dítko chtěla i když je pořád nějaké ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
20.10.06 14:19

:oops: teda moc se stidim za ty chyby… :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.3.07 15:49
Ann píše: :oops: teda moc se stidim za ty chyby… :oops: :oops:

Ahoj Ann,

Tak som si citala svoje starsie prispevky, a az teraz som nasla Tvoje odpovede. Vtedy som este nemala zapnute, aby ma upozornili na dalsi prispevok…
Tak ja som sa uz medzi tym rozhodla (ako vidis na metriku) :-)
a teraz uz len cakam a cakam…
Ako je to s Tebou? Snazite sa este, alebo uz mas tiez taky ten „iny“ metrik?
Drzim tak ci tak palce, pa, Lucia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová