Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@blorchi píše:
Mám a jsem radaJsem v kontaktu i s lidmi, ktere vidim jednou za rok.Nebo bydli daleko.Za me super
To souhlasím ![]()
Mam, od doby, co jsem byla na VS, bylo to dobre na zjisteni ruznych info kolem skoly, zkousek, atd. Mam tam vetsinou lidi v mem vekovem okruhu, takze ted, jak jsme „zestarli“, uz nas to obecne tolik nebere - obcas nekdo hodi nejake fotky- svatba, deti, dovolena. Ja jsem tam mela i par osobnich fotek, pak jsem je vymazala, ikdyz mi je jasne, ze je FB k dispozici ma nafurt (nebo CIA, FBI, MOSAD
)
@Katie So píše:
To já tedy nemám ráda, když mi někdo prohlíží zprávy a tak, mám na tohle alergii![]()
sice taky nemám co tajit, ale nějaké to soukromí musí být..
mi chlap zprávy neprohlíží, občas na mém účtu hraje hry
jako jeho to nenapadne, ale i kdyby, tak je mi to fuk.. stejně si všechno vždycky vyžvaníme navzájem - kdo komu psal, co za kraviny se kde řešilo a pod ![]()
Mám a dávám tam i poměrně dost fotek. Mám dost přátel ze zahraničí a tohle je dobrý způsob, jak stále zůstat v kontaktu.
Jinak na notebooku jsem přihlášená pořád (nemám před partnerem co skrývat).
Nemám ani manžel ho nemá a nemáme ani v plánu si ho zakládat.
Já nevím, snad nejsem tatar, co chci aby někdo věděl a nebo viděl si nastavím. Manžela nepodvádím. Takže ano, FB mám, nemám obavy. ![]()
@Katie So píše:
To ano, ale k tomuhle slova ani nestačí, stačí se zapomenout odhlásit a malér je na světě![]()
Tak to pak zalezi, co na tom fb delas. Ja nemam co skryvat, takze at se klidne chlap podiva, ja se mu vsak taky podivam
I kdyz ted jsem musela kryt, pac jsem resila se znamym darek pro chlapa a nenapadlo me to smazat ![]()
Facebook mám, mám tam jen rodinu a blízké kamarády. Bydlím od nich hodně daleko a tak jsem s nimi alespoň takhle tak nějak pořád v kontaktu.
@blorchi píše:
Tak to pak zalezi, co na tom fb delas. Ja nemam co skryvat, takze at se klidne chlap podiva, ja se mu vsak taky podivam![]()
I kdyz ted jsem musela kryt, pac jsem resila se znamym darek pro chlapa a nenapadlo me to smazat
@martina.se píše:
mi chlap zprávy neprohlíží, občas na mém účtu hraje hryjako jeho to nenapadne, ale i kdyby, tak je mi to fuk.. stejně si všechno vždycky vyžvaníme navzájem - kdo komu psal, co za kraviny se kde řešilo a pod
Drbny
já tedy hry na fb nehraji, protože většinou to jsou nějaké anglické, které jsou zpoplatněné, takže mě to moc neba ![]()
@Katie So píše:
Drbnyjá tedy hry na fb nehraji, protože většinou to jsou nějaké anglické, které jsou zpoplatněné, takže mě to moc neba
@martina.se píše:njn. Bo máme spoustu přátel společných, tak je to většinou, hele, ten a ten mi psal, tam se děje to a to. Ten nás zve tam, mam Tě pozdravovat od té a pod
a jinak hry- angry birds, witch buble, lost jewels a pod kraviny..
Jojo, tohle moc dobře znám
ale tak aspoň není nuda a je super mít přehled, co se kde děje ![]()
@Katie So píše:
Jojo, tohle moc dobře znám![]()
ale tak aspoň není nuda a je super mít přehled, co se kde děje
taky tak a dobře rozmýšlím, co tam píšu a vyvěšuju