Máte Facebook?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
joaska
29.11.13 12:20
@blorchi píše:
Mám a jsem rada ;) Jsem v kontaktu i s lidmi, ktere vidim jednou za rok.Nebo bydli daleko.Za me super ;)

taky tak a dobře rozmýšlím, co tam píšu a vyvěšuju

• Citovat
  • Upravit
5421
@blorchi píše:
Mám a jsem rada ;) Jsem v kontaktu i s lidmi, ktere vidim jednou za rok.Nebo bydli daleko.Za me super ;)

To souhlasím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283

Mam, od doby, co jsem byla na VS, bylo to dobre na zjisteni ruznych info kolem skoly, zkousek, atd. Mam tam vetsinou lidi v mem vekovem okruhu, takze ted, jak jsme „zestarli“, uz nas to obecne tolik nebere - obcas nekdo hodi nejake fotky- svatba, deti, dovolena. Ja jsem tam mela i par osobnich fotek, pak jsem je vymazala, ikdyz mi je jasne, ze je FB k dispozici ma nafurt (nebo CIA, FBI, MOSAD :P :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.11.13 12:21
@Katie So píše:
To já tedy nemám ráda, když mi někdo prohlíží zprávy a tak, mám na tohle alergii :cert: :mrgreen: sice taky nemám co tajit, ale nějaké to soukromí musí být..

mi chlap zprávy neprohlíží, občas na mém účtu hraje hry :mrgreen: jako jeho to nenapadne, ale i kdyby, tak je mi to fuk.. stejně si všechno vždycky vyžvaníme navzájem - kdo komu psal, co za kraviny se kde řešilo a pod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.11.13 12:22

Mám a dávám tam i poměrně dost fotek. Mám dost přátel ze zahraničí a tohle je dobrý způsob, jak stále zůstat v kontaktu.
Jinak na notebooku jsem přihlášená pořád (nemám před partnerem co skrývat).

• Citovat
  • Upravit
308
29.11.13 12:22

Nemám ani manžel ho nemá a nemáme ani v plánu si ho zakládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7198
29.11.13 12:23

Mám a nevadí mi to :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

Já nevím, snad nejsem tatar, co chci aby někdo věděl a nebo viděl si nastavím. Manžela nepodvádím. Takže ano, FB mám, nemám obavy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
@Katie So píše:
To ano, ale k tomuhle slova ani nestačí, stačí se zapomenout odhlásit a malér je na světě :lol: :jazyk:

Tak to pak zalezi, co na tom fb delas. Ja nemam co skryvat, takze at se klidne chlap podiva, ja se mu vsak taky podivam :jazyk: :mrgreen: I kdyz ted jsem musela kryt, pac jsem resila se znamym darek pro chlapa a nenapadlo me to smazat :roll:

• Citovat
  • Upravit
3300
29.11.13 12:24

Facebook mám, mám tam jen rodinu a blízké kamarády. Bydlím od nich hodně daleko a tak jsem s nimi alespoň takhle tak nějak pořád v kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.11.13 12:25
@blorchi píše:
Tak to pak zalezi, co na tom fb delas. Ja nemam co skryvat, takze at se klidne chlap podiva, ja se mu vsak taky podivam :jazyk: :mrgreen: I kdyz ted jsem musela kryt, pac jsem resila se znamym darek pro chlapa a nenapadlo me to smazat :roll:
:mrgreen: tak to se mi stalo podobně - prohlíželi jsme bydlení, najedu do oblíbených stránek a tam uložený odkaz na dárek pro něj.. tak jsem zaklapla pc, říkám jdi nachvílu pryč. nejdřív na mne koukal jak na cvoka, pak mu to asi došlo. Rychle jsem promazala historii a stránky, říkám můžeš.. culil se jak měsíček na hnůj.. tak nwm, jestli to viděl :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
29.11.13 12:26
@martina.se píše:
mi chlap zprávy neprohlíží, občas na mém účtu hraje hry :mrgreen: jako jeho to nenapadne, ale i kdyby, tak je mi to fuk.. stejně si všechno vždycky vyžvaníme navzájem - kdo komu psal, co za kraviny se kde řešilo a pod :lol:

Drbny :mrgreen: já tedy hry na fb nehraji, protože většinou to jsou nějaké anglické, které jsou zpoplatněné, takže mě to moc neba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.11.13 12:29
@Katie So píše:
Drbny :mrgreen: já tedy hry na fb nehraji, protože většinou to jsou nějaké anglické, které jsou zpoplatněné, takže mě to moc neba :lol:
:mrgreen: njn. Bo máme spoustu přátel společných, tak je to většinou, hele, ten a ten mi psal, tam se děje to a to. Ten nás zve tam, mam Tě pozdravovat od té a pod :mrgreen: a jinak hry- angry birds, witch buble, lost jewels a pod kraviny.. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
29.11.13 12:30
@martina.se píše: :mrgreen: njn. Bo máme spoustu přátel společných, tak je to většinou, hele, ten a ten mi psal, tam se děje to a to. Ten nás zve tam, mam Tě pozdravovat od té a pod :mrgreen: a jinak hry- angry birds, witch buble, lost jewels a pod kraviny.. :think:

Jojo, tohle moc dobře znám :pankac: :mrgreen: ale tak aspoň není nuda a je super mít přehled, co se kde děje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.11.13 12:30
@Katie So píše:
Jojo, tohle moc dobře znám :pankac: :mrgreen: ale tak aspoň není nuda a je super mít přehled, co se kde děje :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák