Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Kočislava píše:
@SIMONA1234 jsi dobrá duše![]()
![]()
je nádherný
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toho by si vzal každej…i ten co nesnáší kočky
Byla to taková špinavá 360gramová kulička…
@SIMONA1234 píše:
Toho by si vzal každej…i ten co nesnáší kočkyByla to taková špinavá 360gramová kulička…
Mam a davam si tam i spoustu fotek. Mam FB rada, dava mi to moznost byt v kontaktu s kamarady.
Mám FB, fotky dávám minimálně, jsem ráda, že „pokecám“ s dětmi. ![]()
@Kočislava píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koupíííím![]()
![]()
![]()
@bozska-mrcha píše:
@tasa mám v přátelích jen lidi, které znám osobně…rodinu, příbuzné, spolužáky, kolegy…a v nastavení, že moje příspěvky se zobrazují pouze přátelům, nikoli přátelům přátel
Přesně tak..
,to je rozumné nastavení..,dělám to přesně tak. Jistě na FC mrknu prakticky každý den, ale pokud se zdržím reaguji jen co mne zajímá, občas nějakou hru dám..
Abych to měl zaplé stále, to ani náhodou, navíc tel. mám obyč bez netu, tak tam ne to „neotravuje“..
Co jsem rád že vlastně díky FC jsem získal třeba kontakty na kolegy z vojny před už pěknou řádkou let co jsme spolu sloužili, které bych asi zřejmě jinak „nenašel“ i nějaké spolužáky.. ![]()
FB mám, fotky tam nedávám, komunikuji přes něj se syny a vnoučaty.
Já ani přítel FB nemáme, byly časy, kdy jsme tam byly pořád, ale vedlo to jen k hádkám a žárlivosti… Tudíž jsme FB smazali a od té doby nám vůbec nechybí. Potom zjistíte, kolik „přátel“ se vám ozve opravdovou esemeskou nebo aby zavolali.
Na druhou stranu, aspoň je klid. ![]()
Mám, denně si tam píšu s mámou, tchýní, posílám soukromě zprávou fotky. Pár kamarádek, bazar skupiny. těhotenství, dítě tam necpu. Přítel má taky, ani jeden se neodhlašujeme, nemáme to jako něco „tajného“, soukromého.
Mám, ale:
Opět nechci kritizovat, ale nechápu, jak může mít někdo v Přátelích třeba 500 nebo 1 000 kousků, někteří z Facebooku dělají vyloženě závody, kdo bude mít víc. Já si užívám, že jen těch 36 lidí ví, že to jsem já, můj profil je přístupný pouze přátelům a tak podobně.
@Ploskutáček píše:
Mám, ale:Opět nechci kritizovat, ale nechápu, jak může mít někdo v Přátelích třeba 500 nebo 1 000 kousků, někteří z Facebooku dělají vyloženě závody, kdo bude mít víc. Já si užívám, že jen těch 36 lidí ví, že to jsem já, můj profil je přístupný pouze přátelům a tak podobně.
- nejsem tam pod svým skutečným jménem
- v přátelích mám 36 lidí
- důvod založení byla snazší komunikace s mou nej kamarádkou
- těch přátel, které znám osobně, jsou tak tři čtyři
- ostatní mi píší většinou, když něco potřebují
- používám to hlavně na chatování
- téměř nekomentuji, nesdílím, jen když jsem požádán, třeba kvůli nějaké soutěži
Tak spousta lidí tam hraje hry, ve kterých potřebuje přátele kvůli bonusům. Nevěděla bych to, ale kdysi před pár lety se mi taky do něčeho snažili uvrtat (já mám ale všechny hry zablokované
). A většina těch her funguje právě takhle - bez přátel si tam ani neškrtneš
![]()
@Ploskutáček píše:
Mám, ale:Opět nechci kritizovat, ale nechápu, jak může mít někdo v Přátelích třeba 500 nebo 1 000 kousků, někteří z Facebooku dělají vyloženě závody, kdo bude mít víc. Já si užívám, že jen těch 36 lidí ví, že to jsem já, můj profil je přístupný pouze přátelům a tak podobně.
- nejsem tam pod svým skutečným jménem
- v přátelích mám 36 lidí
- důvod založení byla snazší komunikace s mou nej kamarádkou
- těch přátel, které znám osobně, jsou tak tři čtyři
- ostatní mi píší většinou, když něco potřebují
- používám to hlavně na chatování
- téměř nekomentuji, nesdílím, jen když jsem požádán, třeba kvůli nějaké soutěži
Já mam FB, twitter, Google plus, linkedIn, Blogger a ještě pár nepodstatnych jako Instagtam, pintetes, youtube…
A důvod? Propagace ![]()
Fb mám, fotku občas dám, soukromý mám nastavené tak, aby muje příspěvky nikdo jiný krom přátel neviděl, do přátel si přidáávám jen lidi co znám ![]()
Někdy až žasnu co tam lidi dávají za nepodstatný kraviny…
,třebaže se s prominutím uprdne
když to drobet dám s nadsázkou. Docela rád tam hraji určité hry… ![]()